Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nixe

CO LUBICIE W KRAKOWIE?

Polecane posty

Gość gość
ja lubie to, ze taksówki są tansze niz w wawie na przyklad :) www.radiotaxi919.pl

Gość klaudixixix
ja nie lubię krakowa, ja go kocham! ;) uwielbiam to, że zawsze coś się tam dzieje, to, że ma ogromny urok, który trudno opisać, to, że za każdym razem odkrywam coś nowego.. kiedyś przyjeżdżałam tylko na chwilę, a teraz mam w planach przeprowadzkę na stałe (na nowe osiedle - konopnicka city park;)

Gość marlenkakos
klaudixixix - słyszałam o tej inwestycji, bardzo mi się podoba okolica, bo jest tak trochę z dala od głośnego centrum ;) duużo terenów do spacerowania:)

Gość gość
w Krakowie lubie Shatyna

Gość gość
a jakie korporacje taksówkarskie polecacie? ja znam tylko tę www.radiotaximpt.krakow.pl macie jeszcze jakieś?

Gość gość
Planty. Ale po stokroć wolę Wrocław.

Gość gość
Ja polecam Piekarnie i kawiarnie Lajkonik ;) Mają wiele lokali w Krakowie, ale ja akurat chodze na Basztową. Mają pyszne wypieki, moim zdaniem najlepsze w Krakowie! :) Plus za obsługe, wszyscy są bardzo mili i uprzejmi ;) Jak mam dłuższą przerwe między zajęciami to chodze tam sie pouczyć i coś zjeść. Poza tym wystrój lokalu jest bardzo przyjemny, chce sie tam siedzieć :)

Gość dariakrk
zarejestrowane numery telefonów do wszystkich sieci . odbiór osobisty,szybko,uczciwie,bez problemów,bonusy,większa ilość w obniżonej cenie. pisz sms i umów się by odebrać 515-914-922

Gość gość
W Krakowie przede wszystkim cenię i lubię ceny za taksówki oraz ich komfort. Zawsze korzystam z http://radiotaxi919.pl/ , którzy za niską opłatą oferują mi przejazd w wysokiej jakości samochodach, na czas.

Gość Madziala99
sprawdź najciekawsze miejsca oraz sklepy w twojej okolicy oraz małopolsce na www.eyeofkrakow.pl

Gość gość
Przede wszystkim tani transport jeśli chodzi o taksówki :) Ceny oferowane przez www.taxi.krakow.pl są dużo atrakcyjniejsze niż tarfa u mnie w Warszawie. Z ich pomocą zwiedziłam kraków za super pieniądze.

Gość Hedorivka
Wszystko