Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allicjja

THERMLINE i inne tego typu tabletki OLIMPU

Polecane posty

Gość allicjja

Dziewcyzny, czy ktoras z Was stosowala te specyfiki. Odchudzam sie i chce siegnac po te wspomagacze. Nie jem duzo, cwicze tez nieduzo (2 razy w tygodniu na aero) i chce zrzucic jakies 5 kilo - ale kurde nie moge!!! Czy komus cos z Olimpu pomoglo na odchudzanie. Jakie macie zdanie/doswiadczenie z tymi tabletkami

Gość efwe
stosowalam olimp therm line II schudlam 5 kg w tydzien stosd\ujac diete 100kcal i cwiczac codziennie conajmniej 20 min, po tyodniu przestalam cwiczyc i waga utrzymywala sie w nornie(caly czas przyjmowalam tabsy) potem przyszly swieta 2 dnie pojadlam(skonczylam z tablertkami) przytylem 6 kg, potem przyszal matura przytylam jeszcze troxche(w bardzo szybkimtempie) i teraz w ogole nie moge tego zrzucic:/ poza tym bardzo boli mnie brzuch jak je zazywam i mam mdlosci i chocby dlatego nie polecam, bo naprawde czuylam sie okroponie(bralam jedna tabletke przed sniadaniem i jedna rzed obiadem)

Gość efwe
mialo byc diete 1000kcaal;p

Gość sloneczkoforum
Ja stosowalam "Thermline" po to by rowniez zrzucic troche kilogramow. To ze bedziesz brala tą odzywke to nie znaczy ze schudniesz, to nie wystarczy... Musisz trzymac diete..tzn. jesc 5 posilkow dziennie ale malych!oczywiscie polecam i najlepsze jest: gotowana piers z kurczaka, gotowana ryba, serki wiejskie ze szczypiorkiem, platki fitness, gorące zupy, moga byc surowki, i wiele innych rzeczy :) Oczywiscie najlepiej przynajmniej dla mnie unikac wogole chleba!Kazdego chleba, ziemniakow serkow topionych, lodow itp. I oczywiscie cwiczenia...To podstawa...Najlepiej duzo aerobow typu:bieganie, szybki marsz lub marszobieg, rower. Do tego jezeli ktos ma nagromadzony tluszczyk na przyklad na kolankach to przysiady polecam.Dodatkowo robic brzuszki jakies sklony albo poprostu wlaczyc sobie glosno muzyke w domku i troche poszalec:) Nie nastawiaj sie na rezultat po jednym dniu czy nawet tygodniu...Nie zalamuj sie jak nie bedziesz widziala przez ten czas efektow...One przyjda nagle:) Ja wyprobowalam juz wiele sposobow i cos o tym wiem... !! Mobilizacja!! i do dzieła :)

Gość sloneczkoforum
Chcialam jeszcze dodac ze po odchudzaniu, diecie czy odstawieniu odzywki nie mozna od razu zaczac jesc co sie zywnie podoba...Moze powrocic 1 kg albo wogole...Po diecie trzeba dbac dalej o to co sie je i dbac dalej o ciało cwiczac:)

Gość Veratka
OSTRZEGAM! Po Thermline sięgnęłam, bo znacznie przytyłam od leków. Chodziłam na fitness 2x w tyg. i nic. Przeczytałam reklamę Thermline i że produkt zdobył nagrodę, atesty ma itp. więc uznałam to za środek bezpieczny - i BŁĄD. Kiedy jeszcze brałam leki, to nic a nic nie pomogło pomimo nawet diety i intensywnych ćwiczeń. Kiedy odstawałam leki od których przybierałam na wadze i nadal łykałam Thermline w końcu się ruszyło (ale w takim przypadku trudno stwierdzić czy by nie wystarczyło zakończenie leczenia i odstawienie leków). Miałam wrażenie, że biorąc te pigułki pół godziny przed posiłkiem - zjadam mniej. Z resztą jak się nauczyłam to do tej pory normalne porcje mnie sycą. ALE THERMLINE BARDZO OBCIążA WąTROBę, wystarczy spojrzeć na ulotkę i te wypisane skutki niepożądane to nie są banialuki. WPADŁAM W DEPRESJĘ a po odstawieniu nawet długo nie mogłam dojść do siebie, i pomimo, że jem i już wtedy tak jadłam: głównie warzywa, sałatę, nie jem smażonego - to poziom cholesterolu we krwi przekraczał wszelkie normy. Nie wspominając, że chodziłam taka roztrzęsiona, niby przez zawartą tam kofeinę, ale ja na kofeinę nawet w dużych ilościach bynajmniej tak nie reaguję. I najlepsze jest to, że stosując to wmawiałam sobie, że jest o.k., schudnę to odstawię itp. ale jak mi siadła psychika, to nawet nie chce mi się pisać. Różne środki nie są skazane i hormony też mogą wpływać na doły psychiczne, ale coś z tymi preparatami na odchudzanie jest dziwnego. Czytałam o pigułkach świetnych na odchudzanie ale przepisywanych tylko przez lekarzy na receptę (znane ale nazwy nie pamiętam) - pacjentki chudły ale kuracje trzeba było przerywać bo wpadały w depresję. Leki i pigułki wszelkie odstawiłam, jem chudo i nie przejadam się, trochę ruchu i chudnę cały czas - jeszcze trochę i osiągnę moją wagę właściwą.Już mam dosyć chemii i ponoszenia takich konsekwencji, wracam do ew. naturalnych metod tj. zioła np. bonifratrzy mają gotowe mieszanki ziołowe i już jak ktoś się chce wspomagać. Thermline i tego typu środki ze względu na długofalowe (a nie tylko doraźne) skutki uboczne ODRADZAM!!!