starra mendah balkonova 26 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: W sensie dumbo to miała rację że to taki typ któremu jak się nie będzie zazdrościlo samicy w ich i waszym umyśle to straci zainteresowanie a cieszy cie to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 26 Napisano 2 godziny temu dureń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 147 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: Przecież ja nie o tym... Normalnie można gadać bez unikania się na wzajem niepotrzebnie krecom afere Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 147 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: a cieszy cie to? Głupie wybory elki tak sok zabawne i karma wraca haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 26 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Głupie wybory elki tak sok zabawne i karma wraca haha to nie karma tylko taki jest sralowany ale moze chociaz sobie podoopcza bo po to tu som i daj im spokoj 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 147 Napisano 2 godziny temu Ale to by trzeba było mieć obraz całego braku szacunku jaki na mnie wylala łącznie z zdychaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 18 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Głupie wybory elki tak sok zabawne i karma wraca haha Jaki ty zawistny jesteś I tak byś do niej nigdy nie pojechał a jakby jakimś cudem to ona do ciebie przyjechała to zabarykadowałbys się w pokoju Przecież cię tu dobrze znamy Edytowano 2 godziny temu przez Łysa z brazzers Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 147 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: to nie karma tylko taki jest sralowany ale moze chociaz sobie podoopcza bo po to tu som i daj im spokoj Lubię go podraznic jest bekowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 147 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Łysa z brazzers napisał: Jaki ty zawistny jesteś I tak byś do niej nigdy nie pojechał a jakby jakimś cudem to ona do ciebie przyjechała to zabarykadowałbys się w pokoju Przecież cię tu dobrze znamy Racja fajnego jak leżak nie ma to bierze co jest co zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 332 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Lubię go podraznic jest bekowy Nie rozśmieszaj brzdac.Tobie wystarczyło plecak pokazać, żebyś pianę z pyska toczył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 183 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Sam się tylko nakręcasz... w sumie niepotrzebnie bo z tej znajomości i tak nic już nie będzie. Edytowano 2 godziny temu przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 69 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Racja fajnego jak leżak nie ma to bierze co jest co zrobić Ty zawsze tak kozaczysz po fakcie. Jak anastazja tu była to udawałeś że jej nie widzisz xD wielka rozpacz leżaka włącza się gdy każdy ma juz na niego wyebane haha 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 69 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Nie rozśmieszaj brzdac.Tobie wystarczyło plecak pokazać, żebyś pianę z pyska toczył. Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 332 Napisano 2 godziny temu Przez pół roku przezywales malowany i lamentowales na publiku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 147 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Ty zawsze tak kozaczysz po fakcie. Jak anastazja tu była to udawałeś że jej nie widzisz xD wielka rozpacz leżaka włącza się gdy każdy ma juz na niego wyebane haha Ja anastazje miałem za rozumnom istote forum dyskusyjne to forum dyskusyjne pisze sobie ze wszystkimi a jak chce to do mnie prywatnie może napisać To z boku wygląda dziwnie ale gdy traktyjesz sobie jusz jak pare to nie latasz i nie skomlesz pod niom na publiku I z tego co pamiętam popisala trochę publika i przyszla popisac ze mnom na priv Po czym nigdy więcej nie zajrzała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 26 Napisano 2 godziny temu (edytowany) otoczony przez masochistow, stara masochistka, stary tez, nie umie inaczej, niestety Edytowano 2 godziny temu przez starra mendah balkonova Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 69 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Ja anastazje miałem za rozumnom istote forum dyskusyjne to forum dyskusyjne pisze sobie ze wszystkimi a jak chce to do mnie prywatnie może napisać To z boku wygląda dziwnie ale gdy traktyjesz sobie jusz jak pare to nie latasz i nie skomlesz pod niom na publiku I z tego co pamiętam popisala trochę publika i przyszla popisac ze mnom na priv Po czym nigdy więcej nie zajrzała Bredzisz jaka para jelopie. Nawet mewa z pazurami ja porwał na randkę i odleciał więc chyba słaby masz bajer. O ile jakikolwiek. Nie zgrywaj już alfy milionera pliz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 147 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, yeya napisał: Sam się tylko nakręcasz... w sumie niepotrzebnie bo z tej znajomości i tak nic już nie będzie. Ti do mnie czy Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 332 Napisano 2 godziny temu O tak https://zapodaj.net/plik-ladaS075Xe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 183 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Ti do mnie czy Malowany Do Ciebie. Malowany to raczej tylko sobie smieszkuje... bo wie jak zareagujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 26 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Ti do mnie czy Malowany do ciebie. psycholog ci powie ladnie pieknie nie powinno tak byc ojej, ghosting ale ludzie sa rozni i odchodza nieraz bez slowa i co... zycie. teraz to powszechne i nie mozna otzipiec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 147 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Bredzisz jaka para jelopie. Nawet mewa z pazurami ja porwał na randkę i odleciał więc chyba słaby masz bajer. O ile jakikolwiek. Nie zgrywaj już alfy milionera pliz To tylko jej problem że nie uszanowala powagi relacji. Miała mnie mewa tylko pozbyl mnie problemu. Samica powinna lojalna być i trzymac się typa co wybrala a nie próbować z innym jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 69 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: To tylko jej problem że nie uszanowala powagi relacji. Miała mnie mewa tylko pozbyl mnie problemu. Samica powinna lojalna być i trzymac się typa co wybrala a nie próbować z innym jeszcze. Powaga relacji xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 26 Napisano 2 godziny temu podobno torturowali dziedzko do Somebody i used to know u Epstina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 332 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: To tylko jej problem że nie uszanowala powagi relacji. Miała mnie mewa tylko pozbyl mnie problemu. Samica powinna lojalna być i trzymac się typa co wybrala a nie próbować z innym jeszcze. Która się będzie trzymać typa, który nie wyjdzie poza korespondencję? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 147 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: O tak Stare dzieje mocno w emocjach byłem po utracie 5lat przyjaciółki Mocno mnie podkoorwilo że ukrywala to czy wywalala prywate Ogólnie jak by normalnie to rozegrała że poznała typa to bym nawet kibicowal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 147 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Powaga relacji xD Była by zonom pewnie teraz jej wybór 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 332 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Stare dzieje mocno w emocjach byłem po utracie 5lat przyjaciółki Mocno mnie podkoorwilo że ukrywala to czy wywalala prywate Ogólnie jak by normalnie to rozegrała że poznała typa to bym nawet kibicowal Nigdy nie byliście przyjaciółmi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 147 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Która się będzie trzymać typa, który nie wyjdzie poza korespondencję? To były jej lęki o których mogła rozmawiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 147 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Nigdy nie byliście przyjaciółmi. Bardzo prawdopodobne jedynym przyjacielem elki może być jej własne brak lojalności do kogokolwiek Ciekawe czy o tobie z lex gada i się wysmiewa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach