Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na poprawę humoru

GALERIA KREACJI DODY, zapraszam

Polecane posty

Gość alejajajakberety
zobaczyłam

Gość beznadzieja...
co za tandetna panna

Gość co za zazdrość
o co wam chodzi zazdrosnice???? doda jest piekna kobieta i to was tak uwiera???? kurwa przeciez to sa kreacje na scene...a niby w czym ma wyjsc na scene???w golfie i dlugiej wełnianej spodnicy??? pojebane zazdrosnice

Gość hm hmmm
ja bym tak sie z domu nie wychylila a co mowic na scene :D

Gość hm hmmm
moze i jest ladna, ale totalne bezguscie i sama sie oszpeca!

Gość w którym miejscu
Doda jest ładna?

Gość co za zazdrość
nie no zaraz padne....doda nie jest ładna?????hehehhe zazdrosc was zżera bo pewnie jestescie szare myszki które nie mogą scierpieć pięknych kobiet ... JESZCZE RAZ SIE WAS PYTAM, JAK ONA POWINNA SIE UBIERAC NA SCENE????? GOLF I WEŁNIANA SPÓDNICA DO KOSTEK BYŁABY IDEALNA PRAWDA?????

Gość Axaa
te fotki na dole to co to ma być? Nie lubię takich obrzydliwstw. Ktoś powie że jestem zazdrosna, ale Doda jest wulgarna i ubiera się beznadziejnie. Ciało ma ładne, co z tego.

Gość hm hmmm
to ty nie widzialas zadnej wokalistki na scenie poza doda? reszta jest w golfach? :o

Gość Axaa
Kto? Ja? Nie interesują mnie koncerty Dody.

Gość hm hmmm
to bylo do --> co za zazdrosc

Gość w którym miejscu
informuję Cie, że tylko zakompleksione, szare myszki zachwycaja sie Dodą upatrując w niej jakiś tam ideał żadna normalna i pewna siebie kobieta nie uważa za piękność kogoś tak tandetnego jak Doda więc daruj sobie i nie ośmieszaj się

Gość co za zazdrość
UWAZAM ZE WLAŚNIE MYŚLISZ TAK BO CIĘ ZAZDROŚĆ ZŻERA.... ja jestem kobietą i mnie to wcale nie razi a wręcz przeciwnie, bardzo mi się jej wizerunek podoba(WIZERUNEK SCENICZNY) no ale ja akurat jestem kobieta ktora zna swoją wartość i nie ma kompleksów NIE TO CO WY sfrustrowane biedne szare myszy

Gość hm hmmm
hahahahahahhahahaha :D

Gość ja pierd...
ta doda jest straszna 5 kilo tapety na ryj jest głupia pusta uwaza siebie za bog wie kogo szkoda słow jak dla mnie to dno to juz wole ale janosz

Gość aniołku ile masz lat
? pytanie skierowane do: co za zazdrość

doda bardziej podobała mi się w wydaniu tej naturalnej dziewczyny z Baru I.. teraz nie wygląda najgorzej ale sztuczny biust,paznokcie, solarka.. i pewnie zagęszczone włosy..;) figurkę ma ok, i podobają mi się jej włosy..;) nie mam nic przeciwko niej..podoba mi się jej muzyka,bo przekazuje pewną treść, na scenie takżę jest ok, a nie interesuje mnie to co robi poza nią.. lubi show i taka jest jest osobowość więć nie widzę potrzeby krytykowania jej.. tym optymistycznym akcentem kończę swoją wypowiedź..;) pozdr🌻

Gość hm hmmm
muzyka przekazuje tresc? sluchalas jej calej ostatniej plyty? a dokladniej- wsluchalas sie w teksty? :D tam wogole nie ma tresci :D

może dla ciebie.. nie znam jej wszystkim utworów.. ale podobają mi się: \"znak pokoju\", \"2 bajki\".. jednym się podoba a drugim nie.. zaraz mnie skrytykujecie, ale przecież mam prawo wypowiedzieć swoje zdanie, wy także.. każdy lubi co innego ale nie rozumiem dlaczego od razu krytykujecie osoby które lubią dodą i jej słuchają?:O

Gość co za zazdrość
hmmm to że ma pusto w głowie to wszyscy wiedzą ale jeżeli ktoś się czepia jej scenicznego wyglądu to dla mnie oznacza to jedno:ZAZDROSĆ!!!

Gość hm hmmm
ja nie krytykuje, tylko nieco sie dziwie ;)

zdaję sobie sprwę żę jest pusta ale mimo to podoba mi się jej muzyka.. chyba nie macie ciekawszych rzeczy do robienia , tylko ją krytykujecie, zajmijcie się swoim życiem bo co was to obchodzi co ona robi;)? mnie jakoś to nie dziwi.. jest wiele osób które ją lubią a taka sama połowa ją krytykuje..

Gość żal mi osób które
uważająże doda to piękna kobieta... nie widzieliście nigdy super dziewczyny, biorac pod uwagę jeszcze że jest przerobiona i sztuczna to boje siępomyśleć jak wygląda po wstaniu z łózka, brrrr. I mnie tam zazdrość d... nie ściska bo znam swojąwartość i znam mnóstwo ładniejszych od niej kobiet. Jedyne co ma fajne to wokal. I tego można pozazdrościć, ale urody na pewno nie...

Gość co za zazdrość
masz racje doda jest strasznie brzydka heheheheh kolejna zazdrosnica zgadzam się z hę-nie macie innych problemów ??? no to moze podyskutujmy tez o wizerunku sceniczym szymona majewskiego???kurwa mac to jest scena a jak wiadomo na scenie nie może być nudno więc skończcie już przeżywać...

Gość nie kapuje
co z tego,ze ma silikon,tipsy i zegęszczone włosy? niech podniesie rękę ta z Was, która gdyby miała pare groszy extra, nie powiększyłaby sobie cycków??? no dawać, dziewczynki!!!albo zagęszczanie włosów-co w tym złego?sama bym sobie zagęściła, bo mam 5 na krzyż...a skoro ją na to stać, to niech się upiększa, w końcu też jest tylko kobietą

Gość nie kapuje
wiedziałam,że Wam zamkne te zazdrosne ryje:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość buhahahahahahahahaha
hahahahahahahahaha

Gość żal mi osób które
no właśnie chodzi o to że ona sięnie upiększa tylko oszpeca, czy ktoś z Was pamięta jak ona wyglądała w szansie na sukces kiedy była jeszcze 'normalna'?? całkiem spoko dziewczyna, gdybym ja miała tyle kasy (a to raczej nie ona ma, tylko Radziu, ona i jej zespół nie zarabiają raczej kokosów), to pewnie też bym pozmieniała coś niecoś w sobie, to normalne, ale na pewno nie skalpelem w gabin estetyki, chirurgii itp, i na pewno nie zrobiłabym z siebie barbi...