Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczekujaca

czy dzien przed moge wykonac test ciazowy ????

Polecane posty

Gość oczekujaca

w poniedzielk mam dostac planowo @ gdybym tak zrobila test ciaziwy dzien wczesniej w niedziele rano to czy wynik bedzie wiarygodny????dodam ze zle sie czyje mam apetyt, nudnosci (ale nie wymiotuje) sennosc, powiekszone piersi!!! prosze o odpwoiedz

są testy które wykrywają ciąże w siedem dni od zapłodnienia, wiec taki test na pewno wykaże.

Sa takie testy ktore wykazuja ciaze 6 dni od zaplodnienia ja jednak poczekalabym ten jeden dzien na twoim miejscu,wczesne objawy ciazowe sa bardzo podobne do tych okresowych :) No i tez bym sie nie sugerowala tym co pisze a tym tescie,mimo ze podobno jest 99% skutecznosci to jednak...ja zrobilam tydz po okresie i mialam dwie kreseczki ale druga byla taka slabiutka ze moj maz stwierdzil ze chyba jednak nic tam nie ma tylko zludzenie :P

Gość sabcial
hej, zrób raczej w sam dzień a najlepiej parę dni po spodziewanej@. Obiawy mogą być podobne do tych przed miesiączką dlatego tym się nie sugeruj, a jak czekasz na dzidzię to tym bardziej Twoja psychika działa bardziej. Od 6 misięcy staram sie o dzidzie i za każdym razem juz wiem dzien przed @ , że tym razem sie udało mam obiawy typowo ciażowe ale potem nadchodzi wielkie rozczarowanie. Dlatego dobra rada - zaczekaj?