Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulubienica serialu

SEKS W WIELKIM MIEŚCIE!

Polecane posty

Gość ulubienica serialu

hej carrie bradshaw,a moze zalozymy topik o takim fajnym serialu jakim jest seks w wielkim mieście ;) Kto ogląda? Kto lubi? piszcie ;)

Gość ulubienica serialu
heeeej,no nikt nie ogladal?przeciez jest przesmieszny;)

Gość hm hmmm
no.. boki zrywac :o

Gość ulubienica serialu
nie,no naprawde jest smieszny,moze mam dziwne poczucie humoru,ale jak one cos walna to...:)

Gość ulubienica serialu
dzieki Bomba,ja tez strasznie zaluje ze nie ma wiecej czescie w polskiej tv,ale od czego jest internet :)

Znacie może jakieś fajne stronki internetowe o tym serialu?Faktycznie szkoda,że teraz nie ma go w polskie tv.Fajnie byłoby gdyby jeszcze raz od początku go wyemitowali w tv;)

Gość a co myślicie o nowym
serialu na Polsacie pt.Kochaj mnie kochaj???Tematyka podobna trochę do tej w Seksie w wieliim miescie...

Gość ulubienica serialu
jest stronka,ale w jezyku angielskim wystarczy w googlach wpisac.ta stronka jest na serwerze HBO ;) e tam podam wam dziewczyny poogladajcie sobie :) http://www.hbo.com/city/ w polsce pewnie go nie wyemituja,ale w necie jest mnostwo,mozna sciagac.niestety w jezyku angielskim,ale serial nie jest wybitnie trudny ;),wystarczy naprawde znac podstawy i jakos mozna zrozumiec.

Gość ulubienica serialu
o kurcze Bomba no to Ci zazdroszcze serio :),ja dopiero ciagne i idzie jak krew z nosa :(

Gość ulubienica serialu
Ach dziewczyny mialam jeszcze zapytać, której z głównych bohaterek styl najbardziej Wam się podoba? Carrie Samanthy Mirandy czy Charlotte?

Najbardziej lubię styl Carrie,chociaz uważam,ze każda z bohaterek tego serialu jest świetna;)

Gość ulubienica serialu
ja tez chyba Carrie,ale tylko dlatego ze Miranda mi sie nie podoba,Samantha raczej tez nie,no i Charlotta jest zdecydowanie za grzeczna :)

Gość ulubienica serialu
ach jeszcze jedno,wiecie dziewczyny jak sie zakończy serial...?;)

Nie wiem jak się zakończy serial ale strasznie jestem ciekawa:-PWie może któraś z Was jakie jest zakończenie???;)Zanim ostani odcinek dotrze do polskiej tv to miną wieki:-oPozostaje chyba tylko ściagać odcinki z netu;)

Gość ulubienica serialu
ja wiem,ale nie wiem czy powiedziec ;)

Gość Jesienne liscie
Carrie wroci z Paryza /Big tam po nia pojechal/ ,beda razem . Charlotte zaadoptuje "zolta" dziewczynke. Samantha bedzie zdrowa i szczesliwa z tym mlodym-Smith. Miranda z mezem i dzieckiem maja nowy dom na Brooklyn

Gość ulubienica serialu
Hej,kto jeszcze lubi serial niech się wpisuje,a jesli ktos nie lubi moze napisac dlaczego :) pozdrawiam

Bardzo lubię ten serial. Książka zresztą też niezła :) A w kwestii formalnej, do autorki...ulubienica to ta, którą się lubi :) Natomiast Ty, wnosząc z kontekstu wypowiedzi, jesteś raczej wielbicielką ;) To zasadnicza różnica :D

Gość wielbicielka serialu
HAHA poprawiam natychmiast,lecz na gorze sie nie da ;) ach szybko zakladalam topik i nie pomyslalam... mam pytanie,czy ksiazka jest troche inna niz film,czy bardzo podobna?

Moim zdaniem jest podobnie zakręcona. Nie jest napisana jak powieść, w której wszystko się dzieje po kolei. Jest dużo dygresji i dużo humoru. Mnie się podobała, ale to kwestia gustu. Zresztą prawie zawsze wolę książki niż filmy :) Po prostu trzeba przeczytać. Pozdrawiam :)

do niania Ogg Ja tez wole ksiazki,ale ten serial jest zdecydowanie tak barwny i smieszny,ze podoba mi sie bardzo.chociaz Carrie (w koncu to glowna bohaterka) nie jest moze sliczna i zdecydowanie za chuda,ale super sie ubiera,zreszta ten serial do rewia mody ;) ps.widzial ktos jak barysznikow zabil mysze patelnia...? ;)

Gość Jesienne liscie
Dziewczyny- jesli chce cie ubawic przy dobrych ksiazkach to powiem Wam ,ze oprocz Sex and the City Candace Bushnell napisala pare innych ksiazek. Utrzymane sa one w podobnym klimacie ,czyta sie je lekko i przyjemnie . Mam nadzieje ,ze zostaly przetlumaczone na polski :) * Lipstick Jungle * Four Blondes * Trading Up Pozdrawiam :)

mysle ze w tym serialu niektore sceny nie byly powtarzane,bo sa takie smieszne ze szok ;) napiszcie cos o stylu ubierania sie glownych bohaterek,ktory wam sie podoba najbardziej?

Styl ubierania Carrie jest chyba najladniejszy,nie wiem jesli nie wszystko bym skopiowala,to napewno roznego rodzaju dodatki jakie nosi.Rzeczywiscie na poczatku byly troche obciachowe,ale pozniej staly sie kanonami mody.No i chodzenie na szpilkach,jak je widze to az zazdroszcze naprawde ;)

Gość Jesienne liscie
Moj ulubiony odcinek ......."I Heart NY" , Miranda rodzi malego rudaska ...... Najlepsza scena dla mnie - Carrie wraca do mieszkania Mr.Big .....na plycie przy ktorej poprzedniego wieczoru tanczyli /"Moon River." / , przyczepiony jest bilet i ten text "If you ever feel lonely." . Gdzie sa jeszcze tacy faceci ?????????????????? !!!!!!!!!!

Gość Jesienne liscie
Co do ciuchow to mysle ,ze Carrie i Samantha najbardziej podchodza pod moj gust . Nie ma jak babka w szpilkach !!!! Sytylisci tego serialu potrafia dobrze zamaskowac mankamenty i uwydatnic walory ciala . Carrie nie jest za piekna ,chuda ,krzywe nogi ale jak sie na nia patrzy to jakos tego nie widac . Dobry ciuch ,wszystko zamaskuje. Charlotte jak dla mnie ma styl pensjonarki. Miranda styl raczej "biurowy" hahaha a Samantha ......zalezy z kim idzie do lozka. Ogolnie chyba najbardziej barwna jest Carrie.

hmmm moze takich facetow nie ma... moja ulubiona scena (oczywiscie bedzie smieszna) Carrie puszcza baka przy Bigu,to pierwsza seria...po czym ucieka i rzuca sie na drzwi,widzialyscie smiech tego aktora co gral Biga....byl 100% ;) jest wiele takich scen,ktore mnie smiesza albo rozczulaja. najgorsze jest to ze ten serial jest tak mocno dzisiejszy i rzeczywisty,niepasujacy zreszta do polskich realiow niestety.

Moja ulubienica jest Carrie. Nie ma to jak chudziutkie straszydlo na krzywych nózkach i wielkim pieprzykiem na twarzy, z ktorego zrobili niezla babke.moral z tego taki,ze kazda kobieta moze byc piekna jesli sie ladnie ubierze,umaluje,ulozy wlosy itd.ten serial niezle to pokazuje naprawde.

Gość Jesienne liscie
Ja mieszkam w Stanach i tu laski maja obsesje ,identyfikuja sie z tym serialem bo jest taki prawdziwy . Jak bylam w Polsce to chcac nie chcec widzialam pare seriali i moze ja ich nie rozumiem bo nie ma mnie tam juz bardzo dlugo ale na moje to sa tak sztuczne i ci aktorzy mowia jakby czytali wiersz z ksiazki !!!!