Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulubienica serialu

SEKS W WIELKIM MIEŚCIE!

Polecane posty

Gość moze specjalnie jej nie
wycieto aby był jeszcze ciekawiej:-)Uwazam,ze Ses w wielkim mieście to zajebisty serial,szkoda,ze nie go juz w polskiej tv:-9Moze kiedys jednak go znów weemitują;)

Gość Jesienne liscie
Kazdy serial ma niedociagniecia ,nawet gdzies na necie czytalam o filmach nagrodzonych Oscarami ,gdzie szczegolowo byly wypunktowane wpadki. Jest tu nawet topik o niedociagnieciach polskich seriali . Tam ciagle pisza o tym Rysku z Klanu ,nie moge sie smiac bo nie wiem o czym jest ten serial ale tekst "myjcie raczki" byl powtarzany juz ze 100 razy. Fajny tez jest serial "Desperate Housewives" -taka "starsza" wersja Sex and teh City ,pewnie tez leci w Polsce .

Tak,\"Desperate Housewives\" leci w Polsce.Ma on tu tytuł\"Gotowe na wszystko\"Super serial,lubię go oglądać,jednak najlepszy jest Seks w wielkim mieście;)

Gość wielbicielka serialu
Nie no zwariuje jak mi te emule chodza,moze zna ktoras z was jakis sposob na to zeby sie szybciej sciagalo?

jeszcze ps.do wiosny ;) co to sa te torrenty,bo chyba musze zmienic i sciagac z czego innego :(

Gość Jesienne liscie
Czesc laski ,ja wczoraj ogladalam "setny raz" jak Carrie byla z wizyta u kolezanki i tam ktos ukradl jej buty Manolo Blahnik . Co to w ogole za idiotyczna moda zeby zdejmowac buty ,ktore sa czescia calego stroju ?? Wyszlabym gdyby ktos kazal mi zdjac buty .Kiedys tu ,na kafeterii czytalam ze to najwiekszy obciach kazac komus "wyjsc" z butow.

Gość Bettti
Uwielbiam "sex&the city" :D kolekcjonuje nawet sezony (zainspirowalam sie dodatkiem do gazety, chyba "naj"-dodawali caly pierwszy sezon!!!) Obecnie mam juz 4 (zostaly mi jeszcze dwa do kupienia) i musze przyznac, ze wszystkie sa swietne ale pierwszy chyba jansmieszniejszy! :) Ktora bohaterke sesu najbardziej lubicie i dlaczego??? Pozdrawiam wierne fanki serialu!!! :D

Dzien Dobry dziewczyny ;) Najbardziej chyba lubie Carrie,za to ze jest brzydka,chuda,ma krzywe nogi a tak potrafia ja zrobic ze wszystko zanika jakos :) Czy w polsce mozna kupic w ogole cala serie? Zastanawiam sie juz nad tym,bo te emule do szalu mnie doprowadzaja.

Gość Bettti
Ja tez najbardziej lubie Carrie :) a Polsce na pewno mozna kupic wszystkie sezony w media markt i czasami mozna dostac (ale bardzo poprzezedzane, np.jest tylko 1 i 2 sezon) w geant. Carrie ma krzywe nogi ale generalnie ma swietna figure i zazdroszcze jej niektorych ciuchów ;) ale nie rozumiem dlaczego wolala Mr.Biga od Aidana-on byl taki słodki :D pozdrawiam

Gość Jesienne liscie
Ja sie zgadzam z wielbicielka serialu--- Carrie jest brzydka ,no nie oszukujmy sie ale jest taka fajna babka ,ze nie mozna jej nie lubic. Ona umie nosic ciuchy !!!! Czasami widuje na ulicach dziewczyny w pieknych ciuchach a i tak kiepsko wygladaja . Ona ma cos w sobie mimo tych krzywych nog . Moj maz jak ja widzi to mowi "przeciez ona ma glowe jak kon" . No i niech sobie ma hahahahah . Ani jedna z nich nie jest tam doskonala ,jak w zyciu . Na marginesie powiem ,ze uwazam iz powinni Charlotte zawsze przykrywac nogi do samych kostek . O ile Carrie ma krzywulce tak ta ma jak slupy telegraficzne , zero kolana ,zero kostki. Samantha ma bardzo ok figure jak na swoj wiek bo jednak jest duzo starsza od reszty dziewczyn.

Gość Jesienne liscie
Odbiegajac od tematyki topiku wlasnie wyczytalam ,ze pochowano Hanke Bielicka , dolaczone bylo zdjecie -na trumnie lezal wieniec w ksztalcie wielkiego kapelusza . Ona to byla fajna babka ,super wygladala ,nawet w poznej jesieni zycia :)

To, że CHarlotta ma grube nogi zauważyłam dopiero koło 3-4 serii - a więc chyba reżyser unikał pokazywania jej od pasa w dół, jeśli nie miała na sobie długiej spódnicy. Między innymi dlatego lubię ten serial, że te kobiety na prawdę są fajnie ubrane i jest co oglądać (aż sama się czuje jak szara, nieciekawie ubrana myszka). Z resztą już w pierwszym odcinku było wspomniane, że Carrie jest kreowana na postać co ma fioła na punkcie mody i stylu.

hej wiosenka Pytalam Cie o ten sposob sciagania serialu,pewnie nie zauwazylas wiec ponaglam pytanie,bo oszaleje z tymi emulami :( a tak a propo,moje kochane Charlotta ma normalne nogi jak kazda kobieta,tylko w kamerze wygladają na grube,bo niestety al ekamera mocno dodaje kilogramow. Wystarczy spojrzec na buzie Charlotty zeby stwierdzic ze nie jest ona gruba.Moze nie ma najlepszej figury,ale chyba byloby nudno gdyby kazda byla jak Carrie ;)

Gość Jesienne liscie
Wielbicielko serialu- dobrze ,ze te kobiety sa tam takie rozne i nie sa posagowymy pieknosciami bo serial mial za zadanie trafic do przecietnych kobiet. Takich zwykly ,jakie chodza po ulicach. Charlotte ma paskudne nogi , najlepiej to pokazuje odcinek w saunie albo jak wchodzila do tego baseniku ,kiedy "chrzczono" ja na Zydowke. Gore ma delikatna i drobna . Ona mi strasznie przypomina moja kolezanke z Brazylii , drobna ,fajna dziewczyna od pasa do gory ale w przeciwnym kierunku tragedia. No ale dlatego ten serial ma takie powodzenie ,bo nie jest doskonaly. A wczoraj lecial odcinek jak Carrie wybigla z mieszkania Mr.Big ,za nia Natasha i biedna wybila sobie zeby na schodach . Ah te romanse hahahah . Pozniej lecial drugi albo to bylo w tym samym ,jak Samantha zlamala noge wpadajac do takiej luki piwnicznej -nie chciala isc za reke ze Smith. Lubie tych ich kolegow pedalkow ,ci dopiero maja problemy .

Chwila,moment ktos sobie wybił zęby? Natasha,czy Carrie? ;)

Gość Jesienne liscie
Natasha wybila sobie zeby hahahha biegla za Carrie po schodach ,po tym jak ja przylapala we wlasnym mieszkaniu z wlasnym mezem. Carrie odwiozla ja do szpitala

kurcze,kto kogo ja nie kapuje,ale jestem ograniczona ;) Natasha przylapala Carrie?nie no musze obejrzec ten odcinek,ktory to?

Gość Jesienne liscie
Carrie miala znowu romans z Mr.Big a on w tym czasie byl mezem Natasha /nie umiem odmieniac imion i pisac po polsku/ . No i Carrie sobie z nim byl u niego w mieszkaniu i wlasciwie juz wychodzila bo byla ubrana ale wlosy mokre . Uslyszala ze weszla Natasha a ze z kuchni byly drugie drzwi na zewnatrz wiec zaczela zwiewac . Natasha ja gonila po schodach i NATASHA upadla . Carrie pojechala z nia do szpitala ,Big tez dojechal........... no musisz zobaczyc:)

nie no w weekend zrobilam sobie maly maraton i obejrzałam z 6 odcinków :) prawie sikałam ze smiechu.

Też lubię sex w wielkim mieście, a mianowicie- w Jaworznie. Bzykam się czasem na parkingu w centrum. :classic_cool: Ostatnio nam prawie .. kołpaki podjebali.

Hej dziewczyny: wielbicielko serialu, podaj swój email to napiszę Ci dokładnie co i skąd pościągać (nie wiem czy na publicznym forum wypada tak chwalić się piractwem ;) ). Charlotta ma podobną budowę ciała do mojej kuzynki, która jest niewysoką, drobną kobietą (nosi rozmiar ubrań 36), ale nogi ma jak słupy, zupełnie niepasujące do reszty ciała. Niestety niektóre kobiety mają taki mankament...

wiosenko moj email roza.10@wp.pl Lozo szyderców-szacuneczek,ale o co chodzi?

Wiosenko,grasias per todos ;)

Gość Jesienne liscie
No i umarl topik:(:(:

Nie umarł,ja tam czuwam ;)

Gość Jesienne liscie
Wczoraj ogladalam jak Carrie pojechala do Paryza . Booooze ,jak ja tego Ruska nie lubie !!!!!!

ja tez nie :( wazne ze skonczylo sie jak sie skonczylo! ja sie ciesze bo mam z 15 sciagnietych odcinkow i bede ogladala caly weekend o ile wytrzymam i nie obejrze wczesniej po nocach :)

zeby nie bylo,ze tutaj tak cicho kochane przyczajony tygrys,ukryty smok :)

Gość Maniaczka serialu
Uwielbiam serial,uwielbiam bohaterki.Moglabym ogladac non stop,bez przerwy.Sama i nie sama.Zawsze:)