Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulubienica serialu

SEKS W WIELKIM MIEŚCIE!

Polecane posty

Gość kicia28
Hej fanki sexu w wielkim mieście!!!!!!!! Ja też uwielbiam ten serial i jego bohaterki. Oglądam teraz właśnie odcinki sezonu 6 na comedy central. Mam troche ściągniętych odcinków tej serii niestety tylko do 19. a właśnie w 19 carrie jedzie do paryża. strasznie ciekawa jestem zakończenia. Najgorsze jest to że nie moge sopbie z nikąd ściągnąć pozostałych odcinków i czekam jak na zbawienie na kolejne w tv. Uwielbiam motym carre i biga i mam nadzieje że będą razem. Ja już tęsknie za tym serailem!!!!!!!

Mam wszystkie serie na dvd i moge Cie zapewenic ze beda razem :) BTW nie znosze tego artysty :(

Gość kicia28
Hej Kasiulena a ile jest odcinków 6 serii ??? 20 jest ostatni????

Gość kicia28
Hej Laski!!!!!!!!! Mam prośbe ogromną. Nie wiecie kto wykonuje lub jaki jest tytuł tej piosenki w ostatnim odcinku 6 serii. To ta piosenka na samym końcu odcinka. Jeśli któras z Was wie prosze o jakies info Piosenka jest zajebista normalnie popłakałam się na końcu, musze ją mieć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość basiabebe
i ja tez sie tu podpisze jako fanka :) tylko niestety na pierwszej serii skonczylam :( bo skad wziac kolejne??

Gość mam ta piosenke
zaraz podam tytul musze znalezc :D

Gość mam ta piosenke
z torrenta :D mam wszsytkie

Gość mam ta piosenke
czy to ta :D? Candi Staton & The Source - You Got The Love (Now Voyager Mix)

a ja wszystkie odcinki serialu obejrzalam, wszystkie 6 sezonow i go uwielbiam....nie moge sie doczekac filmu, ktory ma wejsc w czerwcu:) ciekawa jestem czy carrie wyjdzie za biga:)

Nie wiem czy nie za poźno, bo wątek pochodzi sprzed 3 lat...ja uwielbiam SATC, mam fioła na punkcie tej serii. Aczkolwiek wersja kinowa była trochę nudnawa..brakowało bliskotliwych ciętych komentarzy dzieczyn. No ale za to kreacje powalające na kolana. Teraz kręcą II część wersji pełni metrżowej, premiera ma być 10 maja 2010 roku w Polsce. Nie mogę się doczekać! Chciałam założyć coś wrdzaju fan- clubu Satc (choć chyba jestemza stara na fankluby, prawie 30 na karku). Ktoś ma ochotę się przyłączyć? Piszczcie blackauri@o2.pl. Pozdrawiam.

Gość sliwkowe-powidla
Ja! Uwielbiam SATC, mam wszystkie sezony i kinówkę, oglądałam po kilka razy, jak mam doła to zawsze włączam któryś sezon :) Jest po prostu idealny.