Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ho ho ho

faceci chcielibyście mieć dziewczyne- dziewicę?

Polecane posty

Gość czysta niezmieszana
a jak sobie pomyśli że nikt mnie nie chciał ? głupio by było....albo ewentualnie że jakaś dziwna [chociaż to by się nawet zgadzało hehehe]

Gość czysta niezmieszana
no wyglądam jak przez okno, nie no żartuje -przeciętna bestia ze mnie , nie wyglądam jak troll z lasu

Gość olaboga moja noga
jak nie jestes trolem to sie zdziwi:D nie bedzie problemow jeslli polubisz seks

Gość ko-bietka
Będzie napewno zdziwiony;).Niektórzy faceci boją się dziewic;)napewno będzie ciekawy dlaczego do tej pory nie byłaś z nikim?i sam Cię oto zapyta?;)

Gość czysta niezmieszana
tak sobie myślę ,że lepiej nie mówić zbyt wcześnie o tym facetowi ,bo jeszcze potraktuje to jak wyzwanie i nic innego już nie będzie się liczyło tylko żeby zaliczyć taką niedostępną i żeby być tym pierwszym...

-> tylko błony dziewicze to Twoje 2 wypowiedzi: 1/ Gadajcie co chcecie ale dziewica pyty w cipce nie miała i taka jest różnica. 2/ Brzydzę się na samą myśl, ze kobieta z którą chcę spędzić resztę życia uprawiała sex z innym.Że miała w sobie innego członka i spermę.Lizała go i wkładała sobie do ust a on się jej w nie spuszczał. więc jak, wystarczy, że pyty w sobie nie miała czy w końcu że w ogóle nie uprawiałą seksu? bo te 2 Twoje wypowiedzi sobie zaprzeczają, a 1 miała bronić dziewice-lodziary i amatorki analu, bo grunt, że w cipce nie miały. a ty nagle wyjeżdżasz z zaprzeczeniem. ile Ty masz lat, że jeszcze niewiesz, czego chcesz?

Gość pula
up ;)

Gość Madziaaaaaaa
Strach ma wielkie oczy :P ja sama jestem dziewica i mam 20 lat. moj facet jeszcze o tym nie wie ale chyba nie ucieknie z krzykiem jak sie dowie.mam nadzieje. bo to w koncu zaszczyt dla faceta jak ma panne dziewice ktora chce mu sie oddac

Gość jedyny normalny wsród was
czy wy nie macie kurwa innych problemów np. długów na mieszkaniu, komornika nad głową, itp.? ale jesteście poj... żebym to ja miał takie chomicze problemy...

Gość podciąąągam

Gość Pewno że tak
Jak można chceić aby inny facet spuszcza ł się w moją dziewczynę. no chyba że człowiek chce się zabawić i czegoś nauczyć

Gość TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKK
TAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKKKKK NIEPODWAŻALNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ktos jeszcze ma
coś do dodania? :-D

Gość anto12
Prawdziwy facet owsze musi być silny, meski i niezwycięzony dla swojej kobiety....ale prawdziwa kobieta musi być dziewica!!! Pozdrawiam wszelkiego rodzaju poszukiwacxzki...niespełnione wolne kobiety i kurwy...OLE!!!

Gość kikiliki
a co mysli i czuje facet, jak sie (np. na chwile przed stosunkiem) dowiaduje, ze jego dziewczyna jest dziewica??!! Czy mysli: ło boszze, ona nic nie umie, nie bede mial zadnej radosci z ruchanka czy jest szcesliwy, ze bedzie mogł wszystkiego sam nauczyc swoja wybrankę?

Gość asiczkadsfsdf
no

Gość dziewczyn22
Jestem dziewicą! Nenawidzę takiego rozgraniczania czarne to czarne białe to białe. Nie lubie jak dziewczyn (facetów), które mają już to za sobą uważają dziewice za coś złego. Przepraszam jesli chce byc tylkoz tym jednym to nie moge bo co bo malzenstwo potem nie wyjdzie bo mnie zdradzi (bo ja zdradze). To co mam na sile probowac z kazdym jednym, i to ma byc lek na malzenstwo. Wydaje mi sie ze takie dziewczyny gadajac tak tlumacza same siebie. Znam malzenstwa w ktorych maz byl jedynym dla tej dziewczyny i istnieja i maja sie naprawde dobrze, znam tez takie ktore sie rozpadly mimo ze nie byli dla siebie pierwszymi. Nie mozna tez oceniac kogos po tym ze ne jest juz dziewica, czasami zrobi sie blad w zyciu i potem sie tego zaluje, a co jesli dziewczyna zakochala sie w facecie (ne mowie tu o krotkim czasie bo jesli to dla mnie naiwnosc) zrobila to a potem no niestety nie wyszlo. Dla mnie trzeba dobrze poznac drugiego czlowieka a potem cos mowic i nie wypowiadac sie na temat innych ze malzenstwa nie wychodza bo tamta jest juz zuzyta itp.......... Życie jest różne i ma tyle barw ile kolorów

Gość baajka
czy jakis facet mogłby odpowiedziec na pytanie ,ktore zadała kikiliki?

Gość Zakochany_26
Ja nie chciałbym aby moja dziewczyna była sprawdzona I tez innym tego nie zrobiłem Jestem Prawiczkiem

Gość aaasssiczka
Hehe a najśmieszniejsze jest to ze wiekszosc facetow chce miec żony dziewice, a sami wszystko robia zeby tych dziewic nie bylo... wiec w czym problem??

a nie zauważyliście że dziewic pożąda określona grupa facetów? Facetów raczej niepewnych siebie, w jakimś stopniu zakompleksionych? Po wypowiedzich zwolenników dziewic odnoszę takie wrażenie

Gość Zakochany_26
Ja jestem prawiczkiem wiec nie zapiczam sie do tych facetów chce miedz dziewczyne która nie bedzie sprawdzona

Gość pojedz do katowic-ligota
kupel sie ochajtnal z dziewica i takie inne sratatata, w noc poslubna rozdzieczal ja przykladnie. Okazalo sie ze miala pochwice i jak go scisnela to predzej by sobie siusiaka urwal niz wyjal go z powrotem. Przyjechalo pogotowie i byly takie jaja ze ruski miesiac ludzie kwiczeli ze smiechu.