Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia3

piekny brąz - farba

Polecane posty

Gość misia3

hej szukam fajnej farby braz nie chce zbyc ciemnej ani jasnej Jak narazie jeszcze nie widzialam takiej moze mozecie mi jakies polecic?

Gość polecam loreal

Gość loreal excellence

Gość do k-a-s-i-a
często farbujesz WELLA Decore? bo też chcę zafarbować włosy tą właśnie farbą i zastanawiam się czy kolor na pudełku wychodzi zawsze taki sam? czy będzie jednak ciemniejszy jak się to często zdarza

pierwszy raz użyłam tej farby,zawsze farbowałam loreal i wella mi bardziej odpowiada.Kolor jest równy i wlosy się ładnie błyszcza i nie sa przesuszone.a farbowałam juz ok.dwoch tygodni temu (włosy myje prawie codzien) i kolor nadal ładnie wyglada (po loreal szybciej sie spierały).no ,a le wiesz jak to jest-kazdy ma inaczej.mi ta farba pasuje i ten kolor oczywiście.

Gość a jaki polecacie
szampon koloryzujący w takim kolorze?

Gość absolutnie nie rób szamponem
koloryzującym zrób dobrą farbą, bo szamponetki strasznie niszczą włosy

Gość do k-a-s-i-a
dzięki Kasiu:) właśnie to chciałam wiedzieć:) a powiedz mi jaki masz naturalny kolor włosów?

bardzo prosze.jestem szatynką,ale wczesniej mialam rozjaśniane włosy,bo chcialam byc ruda i dlatego wyszły mi teraz ciemniejsze

Gość do k-a-s-i-a
aha, czyli im jaśniejszy kolor wyjściowy tym ciemniejsze mogą wyjść włosy:)

Gość do k-a-s-i-a
no to jadę dziś do Carrefour, bo jest promocja na tę farbę (17,99zł), mam nadzieję, że na włosy do pasa (niezbyt geste) wystarczą mi dwa opakowania, jak sądzisz?

nie wiem jak to jest na naturalnych włosach,wiem,ze na rozjasnianych niestety tak,bo one jakos tam szybciej i mocniej wchłaniaja kolor (bo są mniej choronione naturalnie i bardziej podatne na chemie)

Gość a jaki polecacie
a ja zawsze chciałam szamponem bo myślałam że mniej niszczą potwierdzacie to dziewczyny z własnego doświadczenia/? Dzieki za radę!

ja mam takie do ramion,ale mocno wycieniowane i jedno oakowanie było aż za duzo wiec dwa na pewno Ci starczą. Marze o takich długich włosach jak Ty masz!

Gość do k-a-s-i-a
dzieki kasiu:) a jaki polecacie> popełniłam kiedyś ten błąd i zrobiłam sobie włosy szamponetką, kolor prawie był niewidoczny i szybko się zmył, ale chemia na włosach pozostała i włosy były sztywne i szorstkie (jakby były farbowane, ale bez koloru) i musiałam czekać aż odrosną, nic fajnego