Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do przyszłych Mam

Prezent dla 30latki w ciąży

Polecane posty

Gość do przyszłych Mam

Dziewczyny doradzcie - mam koleżanke w 4mc ciąży ,jutro są jej urodziny a ja mam pustke w głowie jeśli chodzi o prezent. Koleżanka właściwie ma wzystko :) nie ma problemu z pieniędzmi a dotychczasowe podarunki tj ubrania bielizna w terażniejszej sytuacji raczej się nie sprawdzą ( nie widziałam jej ponad 2mc wiec nie wiem nawet jak może wyglądac a na przyszłośc nie bede kupować) I tu moje pytanie czy nietaktem może być kupienie specjalistycznego zestawu kosmetyków- jest to jakiś super zestaw kosmetyków dla kobiet w ciąży- krem na biust nogi itp. chyba nawet do stosowania po ciąży. Jak myslicie ??Macie może jakieś sugestie :)

Gość julli
Ja co prawdna jestem w 9 miesiącu ciąży i niedługo tez mam urodziny.I nie chciałabym dostać np. kolejnej pary body, bucików, kosmetyków dla dzidzi...mam już tych prezentów aż za wiele. Ona pewnie też ich będzie miała przepełnienie. Myśle żebys jej kupiła coś co wogule nie wiąże sie z jej stanem, a także z jej wiekiem. Kup jej coś zabawnego, tak żeby pamiętała że nadal jest koleżanką, osobą pełną życia a nie żeby myślała że jest tylko i wyłącznie postrzegana jako kobieta w ciąży. Kup jej coś np. w sklepie erotycznym...nic sprośnego lecz zabawnego np. zjadalne majtki...to dobry prezent i śmieszny który ją rozbawi i nie pozbawi myśli że jest tylko mamuśką ale też kobietą która sie podoba

Gość do przyszłych Mam

Gość MAJA 27
Może ładne cienie do powiek, albo srebrną bransoletkę, może perfumy... Coś co nie jest związane z jej ciążą. To ma być prezęt dla niej a nie dla maleństwa, na niego też przyjdzie pora.

Gość Henrykietka
Skoro Twoja koleżanka wszystko ma myślę, że bukiet kwiatów byłby odpowiedni. Jak ma pieniądze to sama dobiera sobie odpowiednich firm kosmetyki, to samo z ciuchami czy biżuterią. Kwiatki i np. malutką słodycz, bombonierkę dla osłody.

Gość obawiam się że
kwiaty i bombonierka to troszke za skromny prezent :) To taka babska impreza w knajpce i zawsze każda wręcza prezent więc troszke głupio będzie mi dać tylko to Nie chce niczego nadzwyczajnego ale wypada żeby to było coś więcej niż tylko słodki drobiazg. Myslicie że takie kosmetyki to naprawde zły pomysł ??

Kup Jej książke, śmieszną, taką dla relaksu, to ostatnie chwile kiedy będzie miała czas na czytanie, potem będzie mieć ważniejsze rzeczy na głowie:) Kosmetyki dla kobiet w ciąży to nie jest dobry pomysł, ale na przykład zestaw jakiś fajnych relaksujących ladnie pachnących, takich dla każdej kobiety byłby ok:)

Gość Agatka 20
Może perfumy to nie, bo każda ma swój gust, ale bardzo fajny pomysł z tymi cieniami (na pewno wiesz jaki kolor oczu ma i w jakich kolorach dobrze się czuje). W sklepie kosmetycznym jest mnustwo rzeczy które mogą być dobrym prezętem. Ja uważam że kosmetyki (cienie do powiek, tusz do rzęs-jakiś lepszy to fajny prezęcik, albo i komplecik :) Faktycznie kwiatki i slodycz to za mało.

Gość szybkie pytanie
A ile chcesz przeznaczyć na prezent?? Może książka, tusz do rzęs, albo fajny błyszczyk Max Factor ma fajne błyszczyki Silk Gloss, ślicznie pachną ciastkiem z kremem. Perfum nie kupuj, bo nie ma zapachu uniwersalnego, który każdemu przypadłby do gustu. Może zestaw Dove ze złotymi drobinkami, ja bardzo ucieszyłam się z tego prezentu: balsam, żel pod prysznic i coś tam jeszcze.

Gość julli
Dla mnie kosmetyki nawet te SURER PACHNĄCE to obstukany prezent- nie wiesz co kupic idziesz do drogerii albo kwiaciarni-żaden wysiłek

Gość asssowska
Pozwolicie ze odświeże temat, bo mam przyjaciółke w ciązy i szukam pomysłu dla niej na prezent... Czy myslicie ze bon prezentowy na zakupy w sklepie ciązowym bedzie dobrym pomysłem ?

Gość qochanie
ja bym sie ucieszyla-ciuchy ciazowe tanie nie sa :)

Gość Assiula
Myśle ze to dobry pomysł. Jestem aktualnie w ciąży i np. Fajne tez są kremy na rozstepy w trakcie ciąży i po ciąży musteli lub vichy.

Gość gość
a ja polecam program Cud Narodzin (o tutaj: www.cud-narodzin.pl) to prezent i dla mamy i dla dziecka. To taki program dzięki któremu kobieta się zrelaksuje,odstresuje, odpocznie psychicznie, dowie się wiele o porodzie i przygotuje się do niego. A z drugiej strony dla dziecka spokojna i zrelaksowana mama to szybszy poród i spokojniejszy rodzic i mniej hormonów stresu. Więc to taki prezent dla obojga :)