Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alabam

katar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość alabam

Katar - taki głęboki, zatokowy, którego nie da się wydmuchać !!! Może wiecie jak się go pozbyć ? HELP!!!

Gość alabam
Spróbuję, dzięki. A ile tego majeranku, na ile wody ? Znacie jeszcze inne sposoby ?

wody tak \"na oko \" litr moze więcej, majeranku dość dużo. ja daje całe opakowanie.

Gość benik
w jakimś wczesniejszym watku bylo coś o masazu nosa, uciskaniu nasady nosa kciukiem czy coś takiego może ktos pamięta - jak to robić ?

Gość rewelka
coś słyszałam o czosnku, żebyprzepołowine ząbki do nosa włożyc i tak oddychać albo jakoś tak może któraś wie dokładnie ?

Boże... czosnek do nosa? :D Bleee... ja kropli nawet nie tolerują. Polecam tabletki. Sudafed. Też właśnie choruję i łykam co jakiś czas te tabsy. Pmagają! Zdrowia życzę!

Gość otrivin
kup sobie, napewno pomoże

Gość ku..pa
przegotowana woda w temperaturze pokojowej + troche soli i to wciągać do nosa super przeczyszcza i likwiduje stany zapalne _ od lekarza dostałam takie przepis, z poczatku nie chciałam zastosować a dziś częśto nawet profilaktycznie to stosuje

Gość lido
ja nalewam pare kropli miętowych na łyżeczke, podpalam potem zdmuchuję płomień i wdycham dym. pomaga !!!