Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie na sniadanie

jak z szarej myszki zrobic pieknosc??

Polecane posty

solarium fryzjer kosmetyczka nowe ciuchy?? kobiety co radzicie??? jak wydobyc piekno z przecietnej dziewczyny??

:( poradzcie cos ....

Przede wszystkim świetnie obcięte włosy, dobrany makijaż i pewność siebie. Z uśmiechem na twarzy, wyprostowana podbijesz śiat :) nawet jeśli nie masz super ciuchów.

Gość bella111
uwazam ze powinnas zaczac od wizyty u kosmetyczki, moze sama henna wystarczy, potem wizyta u fryzjera, warto pomyslec o zmianie koloru wlosow, fryzury, a ciuchy owszem duzo pomoga lecz trzeba umiec sie ubrac, w zaleznowci od okolicznosci. Czego najbardziej nie lubisz u siebie?

Gość polecam forum
www.atrakcyjna.com mozesz zamiescic tam zdjecie albo dokladny opis, to ci dziewczyny pomoga jest tam profesjonalna wizazystka i kosmetyczka - za darmo!

polecam też www.wizaz.pl zamieść tam swoje zdjęcie, oczywiście wcześniej się zaloguj, dziewczyny pomogą Ci dobrac kolor włosów, cięcie, jest tam też wizażystka fryzjerka i kosmetyczka. Głowa do góry i usmiech proszę, bo wiosna jest już w drodze:D

dzieki kobietki:)ja osobiscie nie chce w sobie nic zmieniac:) zastanawiam sie tylko nad kolorem wlosow:) i nad powiekszeniem piersi;) zartuje:)jestem naturalna brunetka ale mam blond pasemka i chce wrocic do naturalnego ciemnego brazu:PP a pytanie bylo ogolne bo chce udowodnic kumpeli ze wszystko da sie zrobic zeby poprawic samoocene bo ona taka smutna jest:(

Gość maleta
szarą myzkę z reguły wystarczy odpowiednio pomalować i już jest efekt:) dodatkowo cuda czyni fryzura, ew. nowy kolor włosów