Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kachandra

Fałdzik na brzuchu jak się go pozbyć ?

Polecane posty

Gość kachandra

hej Wszystkim! Postanowilam się wkońcu wziąść za siebię bo po tej zimie to juz wogole mam duży brzusio;) a wiec mam 172cm wzorstu, jestem dość szczupłą osobą, szczupłe nogi, piersi takie średnie - no może trochę mniej nić średnie:P. Ale mam oponkę na brzuchu,która jest uciążliwa i krępująca bo nawet wstydzę się przy facecie rozebrać;( jak ja mam się jej pozbyć by nie ucierpiały na tym i tak już moje małe piersi;( ?? Chciałabym uwinąc się w około 2 tygodnie bo wtedy mam ważny wyjazd;) a chciałabym się lepiej prezentowac. wczoraj zrobiłam 60 brzuszków, dziś planuje wiecej. Czy to coś pomoze? Od wczoraj malo jem, znajoma powiedziała zebym jadla białe rzeczy, twaróg, białko z jajek, mleko, jogurty naturalne i okolo 1 kg jabłek dziennie. Dzis jest drugi dzień a ja umieram z głodu;( moze ktos z Was ma coś lepszego? Byle tylko ten brzuszek zmalał;( proszę pomóżcie. może jakieś fajne ćwiczonka i do tego rozsądna dieta? najbardziej boję się o te piersi;( w sumie jakiś czas temu specjalnie jadłam zeby i piersi nabrały ksztaltów (kiedyś bylam grubsza,odchudzalam się, niby ok ale moje piersi bardzo bardzo zmalaly a teraaz gdy próbuje przytyć zeby piersi były wieksze to rośnie mi tylko brzuch;/)

Gość kachandra
to jeszcze raz ja... a czy mogę jeść wszystkie owoce i warzywa? pić herbatkę albo np jeść płatki kukurdziane mlekiem?? pliss pomóżcie;(

Gość jest też
kg jabłek ??? :O http://www.google.pl/custom?domains=www.sfd.pl%3B+www.kulturystyka.pl&q=brzuch&sitesearch=www.sfd.pl&client=pub-8091737876800047&forid=1&channel=6193379100&ie=ISO-8859-2&oe=ISO-8859-2&cof=GALT%3A%23008000%3BGL%3A1%3BDIV%3A%23336699%3BVLC%3A663399%3BAH%3Acenter%3BBGC%3AFFFFFF%3BLBGC%3A336699%3BALC%3A0000FF%3BLC%3A0000FF%3BT%3A000000%3BGFNT%3A0000FF%3BGIMP%3A0000FF%3BFORID%3A1%3B&hl=pl

kg jabłek????????? błąd!!!! owoce to węglowodany, pamietaj!!!! jedz 3 razy wiecej warzyw niz owoców!!!!!!!! ale nie kg jabłek!!!

CZeść nie głódź się, bo to wcale Ci nie wyjdzie na zdrowie. Lepiej zacząć jeść troszkę inaczej, na efekty bedzie może trzeba nieco dłużej poczekać, ale nie jest to meczące ale i dla organizmu nie będzie szoku:) Poszukaj troche na necie o Montignacu i jego diecie, a raczej sposobie na zdrowe jedzenie. A jesli chcesz sobie troszke ujędrnic to i owo zapraszam, bo jest duza promocja w marcu:http://road4.xip.pl/atw/product_info.php?cPath=12&products_id=30 Kosmetyk stosują profesjonalni masazyści, którzy kończą m. in szkołę masażu Daring w Wawie:) polecam, bo jest naprawdę dobry! A Tobie zyczę sukcesów i naprawdę dobrych efektów. Trzymam kciuki!!!