Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

freyyya

Polecane posty

kobietki wolicie starszych czy mlodszych a moze rowiesnikow czy wg was wiek ma znaczenie ja nie mam na musli wiek jako kryterium wyboru bo ktos sie pojawia w naszym zyciu i jestesmy razem ale jak wyglada wspolne bycie w zaleznosci od wieku partnera

Trochę starszych ;) Tak do 10 lat nie więcej :D Spotykałam się kiedyś z dwoma rówieśnikami i stwerdzam, że facet musi być przynajmniej dwa lata starszy, bo ci w moim wieku, to jeszcze jacyć dziecinni są :O

Gość Najlepiejjak
jest jak najstarszy - szybciej wtedy zostaje się wdową a wtedy to żyć nie umierać :)

Zdecydowanie młodszych....dużo młodszych...

Zawsze wolalam starszych, albo co najmniej rowiesnikow, ale czym jestem starsza tym roznica wiekowa ma mniejsze znaczenie (np 17 a 13-latek to inne pokolenie, a 44 i 40 latek to osoby na tym samym poziomie rozwoju). Na dodatek wygladam mlodo i od jakichs 3 lat koleguje sie i romansuje takze z mlodszymi facetami (mam 26 lat), teraz mam nawet mlodszego o 4 lata chlopaka i jakos nie odczuwam tej roznicy. Smarkaczem mozna byc nawet w wieku 40 lat, wazne, zeby byc mentalnymi rowiesnikami.

Gość no cóż
facetowi zawsze odejmuje się te trzy lata aby był na naszym poziomie ,a jak jest rówieśnikiem i odejmie mu się 3-latka ,no cóż to dzieciak.Czyli jestem za starszym od 3 do 5 lat- dalej nie, przecież nie może mnie prześcigąć w rozwoju :D

ja wolę starszych od siebie, mam 27 lat. chciałabym poznać faceta w wieku 33.lat :)i związać na stałe. tylko, gdzie go znaleść?wszyscy tacy sfrustrowani

Gość no cóż
to śmieszne co teraz napiszę biorąc pod uwagę to co pisałam u góry,ale mój mąż jest o trzy lata starszy i jest nam dobrze ...a ty AXN co taki nerwowy jesteś ;)

Gość mała rybka
Zdecydowanie starszych.Ja mam 28 mój luby 42 i jest wspaniale..:)

Gość skorupka1234567
Ja po 30 moje slonko mlodsze o 7 lat :) i jest super :)

Gość marmi1
skorupka jak sobie dajesz rade z twoim chlopakiem bo ja czasem trace nadzieje ze wydorosleje