Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobietka........

DZIEŃ KOBIET

Polecane posty

Gość Kobietka........

Nie dostałam od męża nic dzisiaj. Nie mówię że ma mi kupować niewiadomo co ale 1 róża nie jest złym pomysłem. Mamy 5 miesięczną córeczkę i dzisiaj też jest jej święto ale to dla mojego męża jakieś dziwne bo ' ona nie jest kobietą'....Rano jak wstałyśmy poszłyśmy do niego i same poruszyłyśmy ten temat że dzisiaj jest Dzień kobiet i powinien nam złożyć życzenia. Przykro mi......

Gość cieszsie
Ja tam nie przejmuje sie tym. Moj maz nie skladal mi nigdy zyczen z okazji Dnia Kobiet. Mowi, ze dla niego dzien kobiet jest zawsze :-)

Gość też tak uważam
wielka mi sprawa, mnie ten dzien kojarzy sie z czasami PRL-u. Wole, zeby moj maz byl dobry i czuly dla mnie codziennie i bez kwietow 8 marca, niz gdyby mial mnie zle traktowac a w Dzien Kobiet przybiegal z kwiatkiem. Sama mu nawet powiedzialam, zeby nie kupowal mi kwiatów, tylko jakiś dobry film ewentualnie, to sobie wieczorkiem obejrzymy, co wkrótce nastąpi ;-)

Gość kazimierka
a ja mysle ze powinien jej chociaz kwiat kupic bolek jeden TO świeto i dlaczego mamy je olewac

Gość akashaa
no ja też nawet życzeń nie dostałam od swojego faceta... :( nie mówię, że jestem jakąś zagorzałą zwolenniczka tego święta, bo faktycznie wolę, gdy traktuje mnie z szacunkiem każdego dnia, ale życzenia, to taki miły akcent, którego u mnie neistety zabrakło :|