Fifofa 248 Napisano 18 minut temu 1 godzinę temu, SzyderczaSzlora napisał: Jeszcze fifarafa brakuje do składu. Czyli brakuje Ci bolca. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 47 Napisano 14 minut temu 21 minut temu, Seven napisał: Dobre plany. Dotlenisz się. W wolne dni zwykle człowiek się budzi wcześniej niż by chciał a może pospać. A gdy trzeba wstać to budzik dręczy. Tak właśnie. Od dziecka tak mam. gdy do szkoły trzeba było wstać, to katorga niesamowita, a w sobotę normalnie o 8 się wstawało i bajki oglądało. Albo na podwórko wychodziło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzyderczaSzlora 23 Napisano 9 minut temu Kto bolcem wojuje od bolca zginie. To tylko prawa wszechświata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 248 Napisano 6 minut temu 1 minutę temu, SzyderczaSzlora napisał: Kto bolcem wojuje od bolca zginie. To tylko prawa wszechświata. Dobry bolec nie jest zły,𐂅 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 26 Napisano 5 minut temu 3 minuty temu, SzyderczaSzlora napisał: Kto bolcem wojuje od bolca zginie. To tylko prawa wszechświata. O rany rany wuj złamany, jak go złamać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 39 Napisano 4 minuty temu 11 godzin temu, Cold Updraft napisał: Tak właśnie. Od dziecka tak mam. gdy do szkoły trzeba było wstać, to katorga niesamowita, a w sobotę normalnie o 8 się wstawało i bajki oglądało. Albo na podwórko wychodziło. No właśnie na tym polegała esencja dzieciństwa w soboty. A teraz? Niby wolne a głowa pęka w szwach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 26 Napisano 4 minuty temu (edytowany) Wszyscy pracują bo tak trzeba w wolnej Polsce inaczej dostaniesz w pysk Edytowano 4 minuty temu przez Córka mi zmarła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzyderczaSzlora 23 Napisano 3 minuty temu Przed chwilą, Córka mi zmarła napisał: O rany rany wuj złamany, jak go złamać 150 kilo musi usiąść na dronga z podskoku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 26 Napisano przed chwilą (edytowany) 3 minuty temu, SzyderczaSzlora napisał: 150 kilo musi usiąść na dronga z podskoku. Pytałam o takie rzeczy Sebe z ławki przede mną i czy baba może zgwaucic typa bo autyzm Edytowano przed chwilą przez Córka mi zmarła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach