Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkiki

czy znacie jakiś sposób przeciw siwieniu włosów

Polecane posty

Gość kkiki

Mam 30 lat i już widzę, że zaczynają mi siwieć włosy. To straszne, czy znacie jakiś metody żeby to powstrzymać.

Gość EtoE
ja mam 30 i już od dawna mam wiele siwych włosów (taka pamiątka rodzinna - i moja mama i siostra tak mają). Czy coś hamuje ten proces? Chyba nie....ja farbuję włoski..na początku wydawało mi się to niewygodne, no i żal było naturalnych włosków, ale da się przyzwyczaić ;-)

Gość kkiki
U mnie to też proces rodzinny. Szkoda, że taka to już nasza uroda. Jak na razie wypróbuję preparat Silver stop, śmierdzi siarką, ale ma działanie przywracające naturalny kolor włosów.

Gość EtoE
Tylko uważaj żebyś nie zniszczyła sobie czymś takim włosów...ta siarka przeraża! :) Lepsze siwe włosy niż żadne ;-) - motto na dziś!

Gość kkiki
Po tym włosy są jakby grubsze i silniejsze, ale czy mniej siwe? Trudno to na razie osądzić.

może wypróbuj szampony i odżywki przeciwstarzeniowe ;) takie serie mają np. Avon i Oriflame. zawierają wit. H (biotynę). można też tę witaminę brać doustnie (np. H-Pantoten).

Gość alelen
Gdzies tam czytalam nie wiem gdzie, ze dobry jest kefir, aby pic ze sie nie siwieje. Niestety nie mam na do zadnych dowodow. Kefir pije od miesiaca. Zobaczmy.... Jak znikna moje wlosy siwe to wam powiem;))

Gość kkiki
A ja czytałam, że trzeba jeść produkty bogate w miedź?

Gość ollllllllllllla
Kwas foliowy.

Gość Gromsi
Przede wszystkim musi być produkowana melanina.

Gość gość
a znasz przeciw płaszczeniu?

Gość Gomczes
Ja również miałem duży problem z siwiejącymi włosami już po trzydziestce, dlatego postanowiłem dość szybko się tym zająć, ponieważ później zostałoby mi tylko malowanie. Zdecydowałem się na preparat https://gr-7.eu/ z polecenia znajomego i muszę przyznać, że świetnie sobie poradził bo już po tygodniu stosowania widać było dobre efekty. Teraz już mogę znowu cieszyć się swoim naturalnym czyli czarnym kolorem włosów.

Gość Andrzejroskow
Produkcję melaniny przez cebulki włosów przyspiesza preparat GR-7. Włosy wtedy wracają do naturalnego koloru, mi pomógł, nie jest drogi a skuteczny.

Gość werka991

Skuteczne jest farbowanie ale sprawdza się raczej u kobiet. Mężczyźni z pofarbowanymi włosami dziwnie wyglądają Jeśli chcesz pozbyć się siwizny w sposób naturalny skorzystaj z tego preparatu https://gr-7.eu/jak-dziala-gr-7-professional Widziałam, ze cieszy się bardzo dużą popularnością i dobrą opinią.

Gość Katarzyna

Absolutnie nie farba, na początek zdecydowanie wystarczy odsiwiacz. Mój facet używa tego od Cameleo i jest z niego bardzo zadowolony, różnicę widać wyraźnie