paulakp 0 Napisano Marzec 8, 2006 Witam biore pierwsze opakowanie cilest w grudniu urodzilam dziecko i nnie karmie wiec zabezpieczam sie pigulkami przez caly czas plamie jak biore pigulki czy cos jest nie tak ?? prosze o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otylka 0 Napisano Marzec 8, 2006 przy pierwszym opakowaniu to normalne, wiec nie masz sie czym martwic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tosia12345 0 Napisano Marzec 8, 2006 dokladnie, przez pierwsze opakowanie tez tak mialam. przy nowym wszystko bedzie ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak to prawda Napisano Marzec 9, 2006 przy pierwszym opakowaniu cilestu tez tak mialam, byly to moje pierwsze tabletki, wiec polecialm do ginekologa i chcialm zmieniac, ale powiedzial mi lekarka ze to normalne przy pierwszym opakowaniu i ze przy drugim juz nie bedzie tego problemu- i tak bylo:) wiec nie masz sie czym martwic krwawienia ustana przy nastepnym.pozdrowienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emilcia26 0 Napisano Marzec 10, 2006 a ja też brałam cilest i plamiłam i przy drugim i przy trzecim opakowaniu i lekarz musiał mi zmienić tabletki i wtedy było wszystko ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach