Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ola1001

Podkład firmy Avene czy któraś stosowała?

Polecane posty

Chodzi mi o to czy warto dać za niego 80 zł. dostępny jest tylko w aptekach i nie ma próbek

Gość Dermika2005
Nie wiem czy sa rózne rodzaje...ale powiem Ci ze ja stosowałam kompakt... wtakim ładnym trójdzielnym opakowaniu....i był do bani...naprawde....Nie pisze by Cie zniechecic czy cos tam ale...naprawde po nałożeniu był bardzo widoczny...nie dało sie go ładnie rozprowadzić....tworzyła sie maska na buzi.... Wiec jak o ten sam chodzi to nie polecam....

Dzięki Dermika. Może doradzisz mi w takim razie jaki podkład jest dobry. Koniecznie szukam jakiegoś zamiennika do podkładu światłoczułego z avonu (został wycofany). A swoją drogą to kosmetyki Dermiki są dobre? Polecisz jakiś krem pod oczu który nie podrażnia.

Gość Dermika2005
Droga Olu. Więc tak to zalezy jakich efektów spodziewasz sie i jaką masz cere?? ja nie znam tego pudru z Avonu....bo miałabym jakis tam wyznacznik. Ale wiesz wszyscy zachwalaja Avene, ale jak dla mnie efektów spektakularnych nie przynosza kremy a kilka juz uzywałam.... Co do kremów pod oczy to przetestowałam juz sporo....teraz przygladałam się ofercie Pulanny i załozyłam taki temet by się ktoś wypowiedział ale nic nikt nie pisze...;-(((( Dermike uzywam juz od kilku lat....i najbardziej to byłam zadowolona z zelu obkurczającego naczynka z wit PP bo mam z tym wieczne problemy....i krem pod oczy preventi tez był fajny ale już troszke za stara jestem do niego więc....musze coś silniejszego spróbowac....

Ja mam cerę z problemami naczynkowymi oraz mam rozszerzone pory ale nigdy nie wychodzą mi pryszcze. Pod oczami robią mi się już zmarszczki mam 27 lat, ale bardziej przszkadzają mi podkążone oczy. Kiedyś był taki krem Plantacea z Herbapolu, ale już go nie produkują.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jest bardzo dobry

Gość krakowianka jedna
Jest dobry ale ma ciemne odcienie