Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia3

tabletki anty a pryszcze - jak to jest prosze powiedzcie

Polecane posty

Gość misia3

Bo ja juz sama nie wiem kiedy przez 3 lata brałam Diane -35 buzke miałam idealna Potem odstawiłam to na ponad rok i masakra ale o tym juz wiem ze tak reaguje organizm Postanowiłam wiec znow zazywac anty ale łagodniejsze Na poczatek był Cielest a Potem Yasmin jeden i 2 uzywałam ok 4 miesiecy Yasmin nawet obecnie ale poprawa skory jest minimalna Cały czas mam pełno pryszcze Dlaczego tak jest Ginekologa prosiłam o takie anty które by ten problem zachamowały tak jak Diane ale nie chciałam tak silnych i co efekt zerowy Moze mam nadal próbowac i brac inne anty czy to nie ma sensu Poradzcie prosze? :(

Gość milkusia
misia, ja mam ten sam problem co ty, tez brałam Diane przez ponad 3 lata i było ok, a po odstawieniu jest gorzej niz przed braniem Diane wiesz, ja myślę ze te tabletki Diane brałysmy po prostu za długo i organizm sie przyzwyczaił teraz biore juz 2 rok Microgyne i mam cały czas problem z przyszczami:(

Gość niunius03
hejhejhej a moze ktos tez miał podobny problem jak my i jakies anty łagodniejsze od Diany mu pomogły

Gość hej hej
tak!!! regulon, mi bardziej niz diane pomogl, naprawde, diane bralam tak z 5 mies, regulon rok, a teraz przezucam sie na yasmin... oby pomagal.... bo mi jalk narazie strasznie sie skora przetłuszcza a wiadomo co za tym idzie:( regulon kosztuje okolo 25 zl. a za ile kupowalyscie jasmin? i gdzie? pomogl?

Ja brałam Diane ok. 3 lat z pzrerwami na Cilest i Harmonet,potem przez kolejne 2 lata Cilest. Cera bardzo mi się poprawiła.Teraz od dwóch miesięcy nie biorę juz żadnych anty a cera bez zmian.Dodam,że Dianę zaczełam brac własnie na problemy z trądzikiem.

Gość Conche
Brałam najpierw Yasmin - cera się nie poprawiła, a raczej jakby trądzik się nasilił. Później dostałam Harmonet. Biorę go już 6 miesiąc i pryszczy nie ma :) Z każdym opakowaniem jest coraz lepiej. :) Dla mnie bomba.