Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halop

mam ciemną karnację skóry i niebieskie oczy.Jaki kolor włosów najlepszy?

Polecane posty

Gość halop

Gość hm hmmm
brąz

a ja mam taka normalna karnacje i niebieskie oczy i tez jutro ide do fryzjera i nei wiem czy braz czy co....

Gość halop
ostatnio jak byłam u fryzjerki to powiedziała ze tylko mnie widzi w ciemnych kolorach.........ale mam od farbowania czarne końcówki. Zaproponowała zeby sciągnąć ten kolor z koncówek a potem na całosc polozyc np. gorzką albo mleczną czekoladę. Warto???????? boje sie ze zniszczę wlosy bardzo.

Gość halop
zadna z was nie dekoloryzowała wlosów??

och gdybym ja miala takie oczy !! ladny jest czarny z domieszka blekitu..taki indianski... zreszta z takimi atutami wiele kolorow jest swietnych...

Gość akle
Mam podobny problem: mam niebieskie oczy i karnację nie ciemną ale też nie jasną , swoje włosy blond, teraz balejaż raz blond 2 razy czekolada.Ostatnio wpadłam na pomysł zeby całe zafarbować na brąz, ale niewiem jak bede wygladała.Jak pytam znajomych to mi mówią żebym nie farbowała na ciemno, sama juz niewiem co mam zrobić :/

Gość halop
prawda jest taka ze w jasnych wlosach wygląda sie troche młodziej:-) ale mi jasne nie pasują. Miałam kiedys pasemka blond bo wyjasniały mi wlosy po 2 mies. wakacjach na Cyprze. To wtedy zrobiłam balejaz z przewagą blondu. Nawet fajnie to wyglądało ale jak patzre na fotki to jednak brąz bierze górę.:-) Dlatego teraz mysle o odpowiednim odcieniu.....ale nie wiem na co sie zdecydowac:-(

Gość Molisia
Witam Do SZANINKI. Przeczytałam twoje wszystkie opinie oraz komentarze i bardzo mi się podobały! Ja też potrzebuję rady, bo sama nie potrafię ocenić tego w jakim kolorku jest mi fajnie. Miałam juz zafarbowane włoski na ciemny kolorek moze nie taki jak chciałam ale był ciemny, a teraz mam jasny, złocisty blond. Teraz w sumie mam dylemat czy nie pasowałby do mnie taki orzechowy, czy jakiś ciepły brązik? Chcę by kolor włosów podkreślał moja urodę! Potrzebuję rady drugiej osoby. Prześlę Ci równiez pare moich fotek w jasnym i ciemnym kolorze moich włosów. P.S Proszę o e-mail a tutaj mój opis: 1.natrualny kolor włosów-mysi blond 2.oczy w kolorze niebieskim z maleńkimi zielonymi plamkami, oprawa oczu ciemna 3.powieki w kolorze cery 4.brwi: ciemny blond 5.cera: zółtawa, brzoskwiniowa łatwo sie opala 6.Jakby to miało mieć jakieś znaczenie to napisze także ze od urodzenia mam cienie pod oczami 7.Usta w kolorze ciemniejszego różu Dziekuję z góry za radę!!!!! pozdróweczki:*

Gość Molisia
Potrzebuję rady, bo sama nie potrafię ocenić tego w jakim kolorku jest mi fajnie. Miałam juz zafarbowane włoski na ciemny kolorek moze nie taki jak chciałam ale był ciemny, a teraz mam jasny, złocisty blond. Teraz w sumie mam dylemat czy nie pasowałby do mnie taki orzechowy, czy jakiś ciepły brązik? Chcę by kolor włosów podkreślał moja urodę! Potrzebuję rady drugiej osoby. Prześlę Ci równiez pare moich fotek w jasnym i ciemnym kolorze moich włosów. P.S Proszę o e-mail a tutaj mój opis: 1.natrualny kolor włosów-mysi blond 2.oczy w kolorze niebieskim z maleńkimi zielonymi plamkami, oprawa oczu ciemna 3.powieki w kolorze cery 4.brwi: ciemny blond 5.cera: zółtawa, brzoskwiniowa łatwo sie opala 6.Jakby to miało mieć jakieś znaczenie to napisze także ze od urodzenia mam cienie pod oczami 7.Usta w kolorze ciemniejszego różu Dziekuję z góry za radę!!!!! pozdróweczki:*