Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyszczekkkkkkkkk

kosmetyczka w Łodzi

Polecane posty

Gość pyszczekkkkkkkkk

kobietki polecie mi kosmetyczke ktora zrobi dobry i gleboki peeling twarzy....jesli macie propozycje to bardzo prosze podajcie kosmetyczke czy ewentualnie dermatologa i cene pozdrawiam serdecznie

Gość pyszczekkkkkkkkk
help kobietki:(

Gość niebieskoookaa22
niestety nie umiec ci pomóc może Ives rocher na pietrynie? mają gabinet kosmetyczny albo gabinet dr I.Eris? ceny będą sie wachały ok.100zl nie chodzę do kosmetyczek, a jeżeli juz to sporadycznie(ostatnio byłam na osiedlu, taka sobie, nie pokaleczyła mi buzi, ale jakoś super nie było) 🖐️

kiedyś byłam na czyszczeniu twarzy tzw. komputerowym na piotrkowskiej 39, byłam bardzo zadowolona (na paznokcie chodzę tam często koszt 20zł). Buzia po zabiegu oczyszczona, miła i odżywiona. Zabiegł trwał niecałą godzine, najpierw oczyszczanie potem kosmetyczka \"jeżdziła\" mi jakimś przyrządem po twarzy (w okolicach nasa trochę bolało ale jestem delikatna może dla tego), następnie maseczka i masaż z jakąś odżywczą ampułką. Po zabiegu czułam się jak po całym dniu odpoczywania i taka \"naładowana energią\".Oczywiście każdy preparat będzie użyty odpowiednio do twojej cery.Moja nie jest bardzo zanieczyszczona i raczej sucha więc ten zabieg oczyszczający był dla mnie wystarczający. Koszt 100zł. Ale to nie był żaden głęboki peeling, tylko oczyszczanie. Niedługo znów wybiorę się na ten sam zabieg. Musisz sama tam zajrzec bo kosmetyczka musi cię wcześniej obejrzec i ocenic jaki zabieg będzie dobry, ale czy robią takie głębokie peelingi to nie wiem.

Gość nieboeskoookaa22
hey anga :D p.s. ten zabieg oczyszczania buzi to z udziałęm ultradźwięków taki nieinwazyjny... kolezanka miała i b. go sobie chwaliła(żadnej masakry na buźkach) 🖐️

Gość pyszczekkkkkk
dzieki za info:) ale mnie chodzi i peeling:( oczyszczanie raz mialam i mam dosc:) a skora na buzi po zimnie jest straszna:(( jeszcze przez hormony mi sie pogorszyla wrrrr i chce slady po wypryskach zniwelowac dlatego mialam nadzieje ze mi kogos zaufanego polecicie zeby mi te pseudo kosmetyczki co poniektore twarzy nie poparzyly pozdrawiam🌼

cześc niebieskooka22 , super jest ten zabieg ps. jak włosy bo u mnie ok. pozdrowionka

Gość nieboeskoookaa22
ty jak widze też nie masz"ci" tylko "c" :D ech te włosy, nasza zmora:P;) kolorek jest super a obięcie,... hmm... moze wolałabym troskzę bardziej wycieniowane..hmm...sama nie wiem... apropos to pietryna39(tam gdzie miałaś zabieg) to polecał ktoś Magdę lub Gosie fryjerki, jak szukałyśmy kiedyś "dobrego" salonu fryzjerskiego:D tak mi się skojarzyło:)

Gość czy ja wiem
Na ślady po krostach to polecam kwasy(peelingi)można je zrobić u dermatologa w Dermedzie.Można też u Ireny Eris,jest tam bardzo miło i czysto.Ja właśnie chodzę do Ireny Eris bo mimo,że jest drogo jest higienicznie.150 złotych to minimum.A wracając do oczyszczania,po oczyszczeniu buzia jest zmasakrowana ale tylko przez parę dni,każdego dnia widać poprawę i jest to dobry zabieg...Potem buzia wygląda pięknie i gładko.Kwasy zależy jakie też mogą szczypać,a po nich twarz też jest niewyjściowa bo się łuszczy,jest sucha,szorstka,podkreślone są wszystkie przebarwienia.Oczywiście wszystko zależy od tego jakie kwasy i jakie stężenie ale to już powinien dobrać dermatolog.Trochę pózno na kwasy bo ich nie powinno się robić wiosną,latem jak jest słońce...bo można mieć min.przebarwienia.Szkoda,że nie pomyślałaś o tym pózną jesienią.Jeden peeling nic nie da szczególnego...

na piotrkowskiej 39 byłam tylko u kosmetyczki Magdy (na tym zabiegu) a na pazurkach(no cóż zapomniałam imienia) , u fryzjera tam nie byłam. \"ci\" dalej mi nie działa, pytałam się informatyka w pracy to nie umiał mi pomóc

Gość czy ja wiem
Na kwasy chodzę do Dermedu ale do kosmetyczki do Ireny Eris.Po zimie każda buzia nie wygląda najlepiej.

Gość pyszczekkkkkk
a moze wy mi poradzicie jak metodami tzw domowymi poradzic sobie z sucha zluszczajaca sie skora?? np jakie kosmetyki kupic?? dodam ze nie mam tradziku tylko czasem cos wyskoczy a ze jestem nerwus to to wyciskam i zostaja brzydke slady:( dorosla kobita a glupia i wyciska;)

Gość assssss
paznokcie - 20zł??-wypełnienie? możesz wyjaśnić

zwykłe zrobienie paznokci- manikiur kosztuje 20 zł

Polecam moją kosmetyczkę robią dobre oczyszczanie twarzy,henne, i wiele innych. Salon mieści się na ulicy Parcelacyjnej 9 w Łodzi osiedle Teofilów. Telefon: 691-705-374. Gorąco polecam.

Gość gość
Ja szczerze polecam Studio Urody Skarabeusz przy ul.Odyńca 38. W sumie jest to jedno z najciekawszych miejsc , które lubię.

A ja polecę Panią Martę z Fox Beauty na Pogonowskiego. Salon nowy, czysty, Pani Marta bardzo miła i profesjonalna. Byłam na makijażu przed ślubem znajomej. Używa produktów z drogerii a sam efekt był super!

Gość Dziewoja1234
Ja ostatnio spotkałam się z marka jaką jest SOSU, wczesniej o niej nie słyszałam jednak trzeba przyznać ze jest bardzo dobrze wyposażona w produkty, wydaje mi się że warto postawić na ta markę i zrobić zakupy u tego producenta, czekam tylko na wypłatę i będę zamawiać.

Gość Marta

Zobacz sobie tutaj peruka-sc.pl/. Mają w miarę przystępne ceny i ogólnie fajną atmosferę. Ja nigdy nie narzekam na zabiegi, a robiłam tam już różne rzeczy. Chodzę na manicure, raz na jakiś czas pedicure i robiłam mikrodermabrazję.