kaki21 0 Napisano Marzec 9, 2006 Tak sie zastanawiam,czy ginrkolog zauwazy,ze dzien przed wizyta kochałam się z chłopakiem???takie pytanko mi sie właśnei nasuneło...moze znacie odpowiedz??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Morphina 0 Napisano Marzec 9, 2006 mysle, ze dzien przed wizyta nie zauwazy, gdyby przed sama wizyta to tak.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość honoratka21 Napisano Marzec 9, 2006 jakby nawet zauważył coś to co z tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Marzec 9, 2006 tak tylko pytam:) jestem ciekawa w sumie po czym mogłby zauwazyc...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzyndzelek Napisano Marzec 9, 2006 A to zależy czy z gumka, czy bez. Bo jak bez i z koncem w środku to "nosisz" w sobie plemniczki, nawet dzień po;)))) A dla ginekologa śluz od spermy odróżnić to żadna filozofia chyba ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Marzec 9, 2006 nie no z gumka oczywiscie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słyyszalalam Napisano Marzec 12, 2006 slyszalam ze nie powinno sie przed wizyta wspolzyc...tylko teraz juz nie wiem 24 czy 48 godzin.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
concierge 0 Napisano Marzec 12, 2006 powiedzcie to mojemu mężowi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zakochana01 0 Napisano Marzec 12, 2006 kurcze.....a co to za zasada zeby przed wizytą nie kochac się??!! pierwze słysze....to raczej nasza prywatna sprawa. A jesli sie wstydzisz, to pomysl sobie ze wszyscy to robią, nawet kotki i pszczółki :-D i pan ginekolog zapewne z rana tez bzyknął swoją żonkę :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Morphina 0 Napisano Marzec 12, 2006 tez czytalam, ze 24 h przed wizyta nie wolno sie kochac....ale co tam;) nasza sprawa;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bakalinoa Napisano Marzec 12, 2006 widac tez po tmy ze poczatkwy odcinek pochwy jest podrazniony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość neni Napisano Marzec 12, 2006 nie powinno sie kochac na 2 dni przed wizyta u gina jezeli ma byc wykonane badanie cytologiczne bo wtedy sperma moze wplynac na wynik badania czy cos takiegp :P :) pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MissX 0 Napisano Marzec 12, 2006 Nie sądzę żeby się zorientował, że współżyłaś,ja ostatnio byłam u lekarza i teraz sobie uświadomiłam że mniej więcej 16 h po stosunku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moluś 0 Napisano Luty 1, 2007 hehe ja sie wczoraj kochałąm a dziś ide do gina hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach