Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrospaczonaaa

Mam olbrzymią prośbę!!

Polecane posty

Gość zrospaczonaaa

Jezeli ktos bierze jakies leki hormonalne czy na tarczyce co kolwiek po czym tyje !!Niech mi przesle zapłace!bo mnie lekarz nie chce nic przepisac a wiem ze sa takie leki!!Jezeli moze ktos mi załatwic taka recepte bądz leki bo ma normalnego lekarza to prosze o kontakt !!mówie całkiem powaznie prosze o kontakt ludzi którzy mogą mi pomóc!

Masz głupi pomysł. Rozumiem,że chcesz utyć? To nie taką drogą. Najlepiej idż do apteki i poproś coś na apetyt kiedys była taka ovomaltina czy jakos tak się to nazywało. Zastosuj diete tucząca. Jesli dobrze to zrobisz w ciągu miesiąca możesz przytyć nawet kilka kilogramów

Gość to nie takie proste
ja jestem z tych co jedza i nie tyja!a lekarze mowia ze to normalne i nie chca mi pomóc!!zrobie wszystko aby zdobyc hormony!!

Gość to nie takie proste
165 47 kg

Gość to nie takie proste
mam rece jak anorektyczka dekold okropny widac kosci!!a z tyłu kregosup!i piersi tez nie bo nie mam tkanki tuszczowej!!!!!!!!!

Gość przetluszczona..
jedz codziennie chipsy....tez malo zdrowe,a pomoze,musi....jesli codziennie zjesz przynajmniej 100g chipsow i nie utyjesz,to jestes przypadkiem beznadziejnym...ale codziennie...chociaz miesiac..jedz ile dasz rade,nawet jak nie masz ochoty:D

Gość to nie takie proste
jedynie troche tyłek widac i to wszystko nikt nie traktuje takich ludzi nigdzie powaznie bo to takie male chude!!!!!chciał bym isc ulica i poczuc sie normalnie poczuc ze mam normalna reke biust!!i wogle kurde no!

Gość to nie takie proste
jestem przypadkiem bedznadziejnym!!bo jem dzien w dzian w macdonaldzie jem cipsy bo je kocham frytki!!bocfzekj chleb ze smalcem!i nic!

Serwis Konsumencki tel. 0 801 16 5555 (opłata tylko za 1 impuls) to jest numer tel. do serwisu konsumenckiego firmy Nutricia...oni produkują preparaty żywieniowe między innymi dla osób niedożywionych, czyli chudych :) ale też chorych.np po lub w trakcie leczenia onkologicznego...powiedz że prosisz o przesłanie katalogu, (akurat teraz mają niedostępną stronkę z produktami) - wyślą ci go za darmo. Wybierz sobie jakiś preparat, wkomponuj go w dietę jako dodatkowy zastrzyk kalorii. nie ryzykuj zdrowia a nawet życia biorąc leki nieprzeznaczone dla ciebie...nie warto.

Gość to nie takie proste
leki leki tylko jakies leki mi pomogą!!!moze wasi rodzice cos biora!!!!!!!??????albo rodzenstwa?

Gość przetluszczona..
powiem tak...mialam kumpele,ktora wazyla 42kg przy wzorscie 172cm...to byl hard core...tez jadla chipsy,frytki,chodzilam z nia do mcdonalda...ale wiem tez ile jadla...potrafila zamiast obiadu zjesc chrupki i nie byla glodna...ja potrafie pojsc do mcdolanda,potem przyjsc do domu,zjewsc chipsy,kolacje i potem ciasteczka...musisz jesc tak,ze ci brzuch rozwala...codziennie,kiedy sie da,zoladek sie rozciagnie i powolutku kg zaczna sie pojawiac...

Jakieś 7 kilo by się przydało.Masz podobny wzrost jak ja ,ale waże 53 kilo. Jest mi z tym dobrze.Też mam brzydki dekold taka uroda.Posłuchaj może zastosuj takie odżywki jak dla ludzi wycieńczonych. Kupuje się w aptece. Pozatym warto troche poćwiczyć,wtedy wyrobisz sobie mięśnie rąk i nóg

Gość to nie takie proste
znam tego typu preparaty!!!!!gadał ze mna taki jeden gosc!proponował koktaile tuczace opakowanie za 150zł starczyło by mi na 3 takie koktaile paranoja!!

Gość przetluszczona..
hormony nie daja takiego efektu jak chcesz...moja kupelna zgrubla 10kg na hormonach....ale jak przestala je brac,to zaraz waga wrocila do normy...

Gość to nie takie proste
w aptece kupuje nuri drink!pije co dziennie i nic!!!!!!!!!!!!!a taki napój ma ponoc 300 kalorii

Gość przetluszczona..
hormony nie daja takiego efektu jak chcesz...moja kupelna zgrubla 10kg na hormonach....ale jak przestala je brac,to zaraz waga wrocila do normy...

Gość to nie takie proste
przetuczona moze i ty masz racje!!bo widzisz ja jem kalorycznie ale nie za czesto jak najem sie w macdonaldzie czisów cocacol itp to potem do poznego wieczora nic nie jem!to zaczynam wpychac w siebie tera cały czas

Gość to nie takie proste
przetuczona a co brała twoja kumpela?

dziewczyno...to moze lepiej przestań codziennie do lustra zaglądać...wykańczasz się psychicznie..po co to....jak się nie ma co sie lubi to się lubi co się ma...ja też jestem chuda, wszystkie żebra mi wystają...ale ty to chyba przesadzasz...\" leki leki tylko leki mogą mi pomóc...\" to nie jest normalne

Gość przetluszczona..
a moze byc przetuczona:D ogolnie ta kumpela,ktora brala hormony,to nie ta sama co wzyla 42kg...ta miala problemy z okresem i brala jakies dziwne talbetki pod jezyk...i w ciagu miesiaca przybylo 10 kg...okres wrocil,przestala brac i kg zeszly...nie pamietam jak sie to nazywalo,ale najczesciej sotosowany lek na wywolanie okresu...i kosztuje chyba 2 zl,bo refundowany:) to wlasnie rozni przetuczonych od chudych,ze nie znaja konca jedzenia....i zawsze cos jeszcze wcisnac moga:D

Gość to nie takie proste
dobra dobra ja wcale nie mowiłam ze jestem całkiem normalna!wim ze nieraz mam głupie pomysły ale wychodze z załozenia ze trzeba wszystkiego spróbować!kto nie ryzykuje ten nic nie ma!poza tym nie chce brac przeciez narkotyków!ani przedawkowywac jak sie bede zle czula to odstawie i git!!spróbowac mozna!!wczoraj spróbawałam natarłam sobie twarz cytryna po gdzies usłyszałm ze dobra jest na cere!ale nie wymieszałm z woda pomyslalam ze tak lepiej zadziała a dzis w szkole siedzialam czerwona jak burak ze szczypiaca twarza!Przekonalam sie ze to był głupi pomysł i juz nie bede próbować!człowiek na błedach sie uczy!z lekami tez tylko sprawdze a jak nie beda mi sluzyc abo bede zle sie czuła to odstawie i luz

Gość to nie takie proste
aha czyli pójde do ginekologa powiem ze nie mam okresu a on da mi leki po ktorych przytyje!!!!!!!!!!!!!!!!!!hormony!!wooow to prostrze niz myślałam!

Jeśli jesz tak jak mówisz to po prostu jesteś żle odżywiona.Dlaczego nie jesz normalnego jedzenia? mama nie gotuje ,czy mieszkasz sama. Bo popatrz jeśli na sniadanie zjesz np. dwie kromki chleba z wędliną,na drugie sniadanie dajmy na to drożdżówkę,Na obiad jakąś zupę i coś na drugie,po obiedzie jakiegoś batonika albo kilka ciastek,czy miskę budyniu,a na kolację jakieś znów 2 kanapki,to nie ma cudów waga Ci podskoczy do normalnej.To zwykłe jedzenie pozwala utrzymać normalną wage.

Gość to nie takie proste
alanka zwykłe jedzenie pozwala utrzymac wage!czyli taka jak ja mam!a aby przytyc to ja musze jesc piec razy tyle co normalny czlowiek!i to mnie przerarza bo mnie to nierzaz nie wchodzi!dotego pale i jestem cholernie nerwowa wiec naprawde ciezko mi przytyc! i jestem wciagłym ruchu biegam latam po kolezankach ulicach !!nie mam szans normalnie przytyc

Gość to nie takie proste
kazali mi sie zapisac na airobik aby przytyc to sie zapisalam mialy pojawic sie mi miesnie!hehe a schudłam kilogram!dodatkowo!

powiem wprost...ty jeszcze \"głupiutka\" jesteś i tyle...jasne, idź do lekarza i mu nakłam, dostaniesz pile, a po nich tak cie się hormony rozpieprzą, że bedziesz płakać mamusi do rękawa....i uwierz mi nie będzie \"git\" ani \"luz\"

Gość pojebało cieeeeee
chcesz brac leki na wywołanie okresu jak nie masz z tym problemów!!rozregulujesz sobie cykl bedziesz miała problemy!nie znam cie ale potyh twoich odpowieciach wiem jaka jestes!nieodpowiedzialna wiatrem podszyta w goracej wodzie kapana ryzygantka!tacyu ludzie umieraja młodo!moze skocz z 4 pietra!spróbuj spróbowac mozna

Gość jaaaaaaaaa
łatwo jest krytykowac moje pomysły!ale ja naprawde nie estem tych co siedza i gadaja o problemie tylko chce go rozwiazac!a inaczej nie potrafie!!tez sie boje bo wiem ze to pewne ryzyko!ale moze sie uda......i raz na zawsze bede wazyc 54kg!a ten opis to faktynie ja!nikt nie jest idealny!kszywdy nikomu nie robie co najwyrzej sobie wiec grozna nie jestem

Gość pojebało cie a skad
wiedzialas ze mieszkam na czwartym pietrze)::):):????