Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuje sie zaniedbana

Czuje sie zaniedbana-ide do kosmetyczki

Polecane posty

musze zrobic sie od stop do glow: -manicure -pedicure -solarium -twarz oczyszanie -brwi -rzesy Jak czesto chodzicie do kosmetyczki?

Gość mikaaaaa77
na czym polega pedicure, poza pomalowaniem paznokci?

Gość roses_
jakto brwi i rzesy?? brwi wyregulowac?/a rzesy?? musis zmeic duzo kasy,zazdroszcze ja niemoge sobie na to pozwolic nawet na oczyszczanie albo manicure a tak bym chciała aby mi zrobiła ładnie paznokcie:(ehh

Co dwa tygodnie na brewki i na manicure.A co 5 miesiecy na czyszczenie twarzy.

Gość roses_
ja tam brwi wyrywam sama co 2 dzien przynajmniej za darmo :P

na rzeski robie henne,bo mam bardzo jasne;) nie mam duzo szmalu,ale moja kupmela otworzyla salon pieknosci i zapraszala mnie,powiedziala,ze dostane pierwszy raz rabat 50 procent.Chce mi tez zrobic algi na cale cialo i bikini.:) Bylam w Anglii caly rok ciezko harowalam,czuje sie fatalnie:(

Gość Rosasita
pedicure jest przyjemnym zabiegiem lecz niewiele gabinetów go wykonuje(nie wiem może ze wzgledów estetycznych), polega on na tym ze na poczatku pani kosmetyczka skraca nasze pazurki -potem ok 20 min. trzymamy stóbki w ciepłej wodzie, kosmetyczka robi peeling, nastepnie albo zajmuje sie skórkami w tradycujny sposób czyli wycina lub biologicznie czyli odsuwa skórki patyczkiem, potem ,, jedzie" z tareczka po naszych stópkach jak sa juz gładziutkie i rózowiutkie wciera kremik i st,ópki gotowe

Gość to takie coś to ja sama
mogę sobie ze stopami zrobić. Też mi filozofia wielka. A za taką usługę to pewnie bierze grube pieniądze. Fajnie ma taka kosmetyczka. Wygląda na to że dużo kasy zarabia