Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poznanianka

MNO-Milosc na odleglosc

Polecane posty

Gość poznanianka

Jestem z moim facetem juz od 3 lat i on ma zamiar wyjechac do pracy na ok. 2 lata by zarobic i miec pieniadze na nas. Jak to on powiedzial"nie mysl ze zrobie ci dziecko i nie bede mial za co je wyzywic" . Jestesmy sobie wierni itd. Czy uwazacie ze jezeli tak on mnie kocha to bylby wstanie zdradzic przez ten czas?? Czy sam na ziemi faceci ktorzy wyjezdzali na tyle i nie zdradzali... ???

Gość poznanianka
Odrazu przepraszam za bledy... ;))))

Na 2 lata????To strasznie dlugo.Wydaje mi sie ze tego nie przetrwacie.A moze ty sobie kogos znajdziesz tutaj na miejscu przez ten czas jak go nie bedzie???Znam takie przypadki i niestety nie powiodly sie!!

Gość poznanianka
Ja siebie jestem pewna, jak z kims jestem w zwiazku to nie zalerznie czy ta osoba jest blisko czy daleko to nie obchodzi mnie nikt inny. Z reszta moglam miec juz tyle okazji do zdrady a nigdy tego nie zrobilam. To nie moja antura....

Zawsze sie tak mowi,ja tez sie zarzekalam.A Twoj chlopak??

Gość poznanianka
Zarzeka sie oczywiscie, nie chcialabym stracic takiej milosci tak bezsensownie!! Do kitu.... :( On mowi ze gdyby to zrobil to nie moglby patrzec na mnie, strasznie zle by sie czul. Zreszta mowi ze wystarczam mu 100% a nawet wiecej, ze nie potrzebna mu zadna inna....