Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy się nie całowałem 25

Prawiczkowie, którzy nigdy nie mieli dziewczyny łaczmy się!!!

Polecane posty

no tak...:>właśnie :> dlaczego nie miałeś do tej pory nawet dziewczyny?

no,ale nie miałes nigdy takiej jakiejś potencjalnej kandydatki ? która by chociażby przejęła po części inicjatywę ?

z jednej strony jestem hmm ambitny, a z drugiej nie spelnialem wymagan ani swoich wobec siebie ani innych ludzi wobec mnie i dlatego nie czulem sie gotow zeby startowac do jakiejs dziewczyny, z biegiem lat staje sie bardziej pewny siebie wiec moze bede mial dziewczyne przed trzydziestka:)

no to ja trzymam kciuki :) szczególnie, że wierzysz w siebie :) to jest najważniejsze :) bo dziewczyny (tak samo jak chłopaka) nie można szukać na siłę :)

jak bylem mlodszy to moje rowiesniczki przejawialy istotnie wiecej inicjatywy (obecnie nie przejawiaja wcale ale to wcale) ale ja wtedy bylem zupelnie niegotowy---balem sie strasznie!!! teraz juz sie nie boje ale jakos tak latka mijaja i nic sie nie dzieje, wiekszosc kolezanek ma chlopakow a poza tym ja hm nadal nie umiem jakos...zaczac..chyba podchodze zbyt powaznie, odrazu bym chcial zwiazek, chodzenie a podobno trzeba sie bawic i na luzie wiec moze jak bede bardziej to olewal i bardziej sie bawil z dziewczynami to bede mial w koncu dziewczyne

no to fakt, że w takiej odległości czuje się...hmmm... nie potrafię tego okreśić :) koleżanki koleżankami, ale możesz w końcu wybrać się do jakiegos klubu i tam sprawdzić na ile jesteś gotowy :) w końcu zagadując do jakiejkolwiek obcej dziewczyny nie tracisz nic, a co najwyżej możesz zyskac :)

Gość ja też nie miałem kurde no
jedna dziewczyna nawet zadzwoniła do mnie bo chciała się ze mną umówić, ale nie czułem nic, więc to było pierwsze i ostatnie spotkanie

Gość cierpiąca23
chodzi wam bardziej o seks czy miłóść

Gość mi o miłość
seks jest przereklamowany :)

Gość a ja jestem 21letnią dziewicą
a mój chłopak jest pawiczkiem i jest nam zajebiście:)❤️

Gość Whirpool
whirpool się melduje :classic_cool: ja jestem prawiczkiem bo całe zycie unikam seksu (bo mam małego , krótkiego i cienkiego)

Gość sex nie jest taki wazny
jest tyle innych rzeczy ktore mozna robic... mozna zyc bez sexu !!!

Gość zbytnio seks nie dla mnie
Seks nie dla mnie, wiele kobiet mi to mowilo. Chopczyku przeciez nawet nie wiesz jak zabrac sie do kobiety! I ty chcesz ze man seks uprawiac!? Niedoczekanie twoje! Takie sa kobiety zamiast pomoc biednemu w pierwszym razie to go obrazaja. Przeciez o to chodzi w zyciu zeby sobie pomagac no nie? Wiec kobiety pomozecie w pierwszym razie? Oczekuje tylko jednej odpowiedzi. Pomozemy! :)

Gość 2dziewica2
prawiczkowie, wspieram was!:)

Gość 2dziewica2
jesteś w moim wieku, może zrzucimy ten balast?:)

Gość 555555555....
2dziewica2, a ja moge być;)?