Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy się nie całowałem 25

Prawiczkowie, którzy nigdy nie mieli dziewczyny łaczmy się!!!

Polecane posty

Gość Laleczka1988
O kurrrwa!!! A ile masz lat w ogole?? :-(

Gość Laleczka1988
:-D :-D :-D :-D :-D

Gość Laleczka1988
:-D :-D :-D :-D :-D

Gość lalaczeka moze cos powiesz

Gość prawiczek najstarszy
cholera 31 lat i zadnej dziewki w lozku nie mialem moze bylem zbyt wymagajacy od siebie? moje zwiazki nie trwaly wiecej niz 2 miesiace, moze trzeba bylo poczekac wiecej? wogole to sie tyle mowi ze dziewczyny to szmaty i wogole, gdyby tak bylo to od razu mialbym troche chetnych gdybym sie przyznal, ze jestem prawiczkiem, ale mowie wam to nie skutkowalo, one mi nie ufaly a ja nie bylem zakochany i nie chcialy dac nawet sie rozebrac, nawet cipki nie macalem co najwyzej piersi i to przez bluzke o staniku nie wspomne, ehh

Gość chetna
a jest jakis prawiczek z okolic katowic ?:) chetnie poznam :P 5414959 moje gg :)

Gość tanrria_

Gość ja 29 i nawet nie bylem
w zwiazku... a najgorsze (a moze najlepsze) jest to ze w ogole mnie do tego nie ciagnie... jakis taki aseksualny jestem... choc popatrzec lubia ale tylko popatrzec bez zobowiazan ;)

Gość . bono
pozdrawiam wszystkich

Gość maro
ja niedługo będę miał 28 lat i nic i też mnie jakoś nie ciągnie do związków i w ogóle. Ale lubię popatrzeć i w ogóle kobiety bardzo mi się podobają. Może ja jakiś aseksualny jestem, ale kobiety zerkają na mnie,a ja nic, serce nawet nie drgnie hmmm dziwne. Kiedyś czytałem artykuł o askesualności u ludzi i podobno w społeczeństwie jest klika procent takich osób, może długotrwali prawiczkowie i dziewice to jest właśnie ta kategoria ludzi, sam nie wiem. Może wypowiedziałby się jakiś seksuolog. pozdrawiam wszystkich prawiczków i dziewice

Gość
O kurcze, ktoś odkopał jeden z moich najstarszych tematów, niesamowite. Już zapomniałem, że przez Nigdy nie miałem dziewczyny 22, miałem jeszcze wcześniej samo nigdy nie miałem dziewczyny...