Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet....o

Dlaczego kobieta niespełnia sie w pracy...

Polecane posty

Gość Facet....o
a tak poza tematem nie pracuje fizycznie tylko umysłowo:) i jestem spelniony w pracy kocham ja i wykonuje z pasja

Gość worek na kartofle
Bardzo możliwe , że jednak dla twojej byłej dziewczyny fajniejsze jest niechciane dziecko , zasiłek i brak faceta niż kochający , ale nudnyjełop przy boku

Gość worek na kartofle
jask tak z pasją wykonujesz swoją pracę , to lepiej już idź spać , żebyś jutro nie zaspał

Gość Facet....o
i nie kocham tej kobiety przestalem bardzo dawno temu teraz jej wspolczuje ze potrafila wdepnac w taka kupe i ze nie sprzatnie jej juz do konca zycia...a wydawala sie byc taka madra kobieta...ehhh

Gość zozola
nie rozumiem? pracujesz umyslowo, a geniuszem nazywasz znajomosc podstawowych zasad ortgografii? to co za praca? mam wrazenie, ze jestes przetracony przez los i wyzywasz sie na kobietach, ktore coraz czesciej wygrywaja z mezczyznami na polu zawodowym.

Gość Facet....o
kurcze wiedzialem ze trafi sie jakis tłumok lub pustak ktory jest zbyt plytki aby wypowiadac sie wiec prosze wyjdz z tego tematu poki sie jeszcze nie zbłazniłes do konca:)

Gość Facet....o
zozola a znasz takie słowo jak sarkazm wiem wiem dlugie ale dasz rade wskocz szybko na jakis słownik i sprawdz to Ci sie wszytsko wyjasni:D

Gość Facet....o
i wcale sie nie wyzywam nie uzylem ani jednego wulgaryzmu, pod adresem kobiet nie atakuje tylko wyrazam swoje zdanie na dany temat...

Gość Facet....o
ale jesli fakty odbierane sa jako atak to co tu jest jednak nie tak, dlaczego uwazasz ze atakuje...to Ty to powiedzialas nie ja...

Gość worek na kartofle
Albo masz wybujałe wyobrażenie na swój temat i ci się wydaje , że laska "miałaby tak dobrze , tak dobrze , a na własne życzenie spaprała sobie życie" , albo wręcz przeciwnie , masz wielkie kompleksy i czujesz , że jesteś nudnawy - życzę ci , żeby to było to pierwsze - bo takiemu łatwiej w życiu. Nikt go nie lubi , ale on tego i tak nie zobaczy

Gość Facet....o
dobra Mykam juz spac bo widze ze nie ma bardzo z kim pogadac pozdrawiam wszytskich dziekujac naszym bacznym obserwatorom błedow moze ktos kiedys doceni wasza prace:) zycze dobrej i spokojnej nocki papa

Gość zozola
Faceciku, slownik bardziej przyda sie tobie. Proponuje zaczac od slownika ortograficznego, potem mozesz przejsc do tych bardziej skomplikowanych (wyrazow obcych). slowo sarkazm znam, a ty znasz slowo wyrafinowanie? a poczucie humoru? a twoja pseudoironia wywoluje we mnie wylacznie lekkie zazenowanie (dlugie zdanie, wiele slow, ale wierze, ze dasz rade). Ciotka z ciebie, ale moze ktos cie zechce. Kiedys.

Gość Facet....o
acha maly prezencik z mojej stronki: Dzis wieczorem karzdy z nas otżymał lekcje prafdziwej ortografii wspaniale miec morzliwosc obcowania z lódzmi ktoży umiejoł dobże ortografie pozdrafiam papapa to dla was znajdzcie błedy i poprawcie

Gość luzik*****
Głupiś :O I na dodatek łzesz :P " Ale w dzsiejszych czasach kobiety maja pustke w glowie wybieraja faceta nie pod wzgledem zapewnienia odpowiedniego zycia bezpieczenstwa. a pod wzgledem dobrego ruchania, i potem same sobie sa winne..."

Gość Facet....o
zozola no troche Ci zajeło znalezienie takiego trudnego tekstu ale dumny jestem ze tak szybko tylko to ostatnie zdanie ze ciotka ze mnie jakos nie przekonuje mnie do Ciebie trohe to plytkie jak na takiego znawce literatury:D

Gość Oj Facet Facet....
humanista ktory pisze "spojzalem" - brawo! Idz sie spelniac najlepiej przy dobrym slowniku jezyka polskiego. Niepotrzebnie pisales o swojej dziewczynie, teraz poprostu wiadomo dlaczego masz takie poglady, mimo wszystko zycze znalezienia drugiej polowki.

Gość zozola
w ktorym miejscu napisalam, ze jestem znawca literatury? nawet konwersacja z toba na forum jest nudna, a co dopiero zycie..nie dziwie sie dziewczynie. dobranoc.

Gość Facet....o
uwaga popelnilem blad kto znajdzie pierwszy wygrywa:D szacunek dla luzika wiedzialem o tym zwracam honor:)

Gość worek na kartofle
jak wynika z niedawno zacytowanego zdania , twojej byłej dziewczynie mogłeś zapewnić "odpowiednie życie i bezpieczeństwo" , ale niestety nie mogłeś jej zapewnić "dobrego ruchania" tak ?

Gość Facet....o
czemu wy ludzie jestescie tacy durni???? wykazaliscie sie taka wiedza ze nawet na głupi problem nie potraficie pogadac znlezliscie sobie dwa błedy i szykanujecie człowieka przykre ale poziom naszego społeczenstwa was w zupełnosci usprawiedliwia...aha i znalazł ktos bład?

Gość Facet....o
a nie powinno byc worek na śmieci?????

Gość worek na kartofle
powinno być dokładnie tak , jak jest

Gość Facet....o
Uwaga to tez był sarkazm:D dobra spadam bo kaleczycie mnie emocjonalnie a to nie jest wskazane przed snem!

Gość worek na kartofle
To pisz przed każdym sarkazmem , że to sarkazm , bo trudno rozpoznać

Gość Oj Facet Facet....
pewnie, dziewczyna madra byla do czasu kiedy byla z Toba, odeszla i nagle stala sie "glupia" - hahaha, lubie Cie, smieszny jestes!!

Gość luzik*****
Obrażasz innych, a póxniej się dziwisz, że spotyka Cię to samo..? Zozola ma rację - szkoda czasu na rozmowy z takim nudziarzem, a co dopiero całego życia - mądra ta Twoja ex. Żegnam i ja.

Gość Oj Facet Facet....
nie idz jeszcze spac, gdzie my o tej godzinie znajdziemy drugiego takiego clowna??

Gość worek na kartofle
dziadku , drogi dziadku , nie chcemy jeszcze spaaaaaaaaaaaaaaać

Gość Facet....o
powiem tak madra byla nie dlatego ze ze mna była, uwazam ze ta madrosc składała sie na cały ogól jej myslenia zachowania lecz gdzies tam zaczelo troche blyskac moze cos zle sie przelaczylo i pupa sie zrobilaz glowka zaczela myslec w kierunku ktorym nie powinna...no coz przykre...

Gość worek na kartofle
Bo niestety dobry seks też jest wazny , a nie tylko rozmowy . Z humanistą