Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senioritka1111

proszę o opinię

Polecane posty

Gość senioritka1111
oj tego to juz nie pamietam, ostatnio widzialam ja 2 mc temu :). wiesz, nie wiem czy uda ci sie bez tej halki, ale sprobuj jesli chcesz.

Gość jak dla mnie
to w tej sukni brakuje spódnicy... wygląda, jakby panna załozyła tylko gorset i halkę. ale nie przejmuj się, to pewnie tylko moje wrażenie :P

Senioritka ja mialam już kiedyś halke z kolem i potem tego załowalam - nigdzie nie moglam sie zmieścic, ani usiąść - mam nadzieje,ze jakos bedzie bez tej halki :)) Dzwonilam do Bytomia - mają sprowadzic mi ten model na za tydzien - no zobaczymy jak bede w niej wygladać ...:)) Senioritka - a Ty przymierzalas tę sukienkę w swoim rozmiarze, czy w większym - bo mi pani z salonu powiedziala, ze mają tylko rozmiar 10 :)) A no i najważniejsze - zamowilas bialą czy kremowa??? pozdr :))

Gość senioritka1111
ja białą zamówiłam, kremowa nie ma wcale uroku. I mierzylam tez chyba 10, za duza sporo w kazdym badz razie, bo w salonie jet tylko po 1 rozmiarze.ale pani tak ladnie mi ja poupinala, ze nie bylo zle.

Tak własnie mi też mowila ze mają 10 rozmiar - mogę spytac jakie modele jeszcze mierzylas oprocz tej sukienki?? Mi z demetriosa podoba sie jeszcze 889, a z cosmobelli 7151, 7166 i 7187 - Senioritko gdybyś tego modelu nie wybrala, to jaka bylaby następna??? A mam jeszcze pytanko co z trenem: bedzie miala wypuszczony, czy od razu podpiety?? Dzieki za info :)))

Gość senioritka1111
ja mierzyłam jeszcze model 893, ale doł ma przerazliwie wielki i dość cieżki, mierzyłam tez model cosmobella 7187, już lżejsza, ale ta moja najbardzieej wpadła mi w oko. cudownie sie w niej czuje i juz nie moge doczekać pierwszej przzymiarki, zeby znowu ja nalozyc:)

Gość senioritka1111
a gdybym nie wybrała tej sukni, chociaz nie wiem dlaczego:), to pewnie ta cosmobella

Gość senioritka1111
i zapomniałam o trenie. Jeszcze sie dokładnie nie zastanawiałam, ale chyba chciałabym mieć wypuszczony do kościoła a potem juz podpiety na przyjęcie. o ile taki w kosciele nie bedzie klopotliwy.

Ja mam przymiarke za tydzien , to zobacze - mnie podoba sie jeszcze Cosmobella 7187 i 7166 - chyba pokusze sie i je tez przymierze :)) W sumie to w ogole nie chodzilam jeszcze i nie przymnierzalam sukienek, szukalam ich bardziej w necie , ale jakos zadna nie ujęla mnie za serce. Jak w tej bede sie dobrze czula i dobrze wygladala to z miejsca sie na nia decyduje :)))

Mimo, że nie lubię \"bez\" to nie jest najgorsza. Jeśli jesteś szczuplutka to będziesz świetnie w niej wyglądać:)

Gość naprawdę śliczna
Seniorita przejrzałam sukienki Demetrios i muszę przyznać, że na Twoją od razu zwróciłam uwagę, sama niestety takiej nie mogę mieć, mieszkam w Bydgoszczy a tutaj nie ma sukien z tej kolekcji. Gratuluję, będziesz wyglądała jak księżniczka🌼

senioritka sukienka nie w moim stylu, wolę mniejsze;) Ale nie sądzę, aby to miało dla ciebie znaczenie:P

Gość naprawde sliczna
suknia - szczupla dziewczyna bedzie w niej bosko wygladać :))

Gość ania99999999
jest boska.marze o niej.laski jak byscie wiedzialy kto chce ja sprzedac to ja sie pisze.w kwietniu 2007 biore slub a w innej nie pojde.rozmiarowke mam standardowa 38.w salonie kosztuje 2500 co prawda po jednej nocy nie powinna byc zniszczona a kosztuje o 1000 zl mniej.prosze pomorzcie

Gość shaneen
Mam do sprzedania suknię ślubną cosmobella 7187 białą (bez trenu) rozmiar 34/36 na wzrost 160cm + 5cm obcas. kontakt gg 2903749 tel. 961 667 000

Gość mona654
jestem na NIE! nie przejmuj się kwestia gustu:):):)

Ja mam tę suknie. Biore slub 16 wrzesnia, a potem chetnie sie jej pozbede :)) Rozmiar 38 na wzrost 175 cm - oczywiście suknie mozna skrócic :)) Zainteresowani mogą pisac na maila :)) pozdrawiam!

Gość lidziak
suknia cosmobella 7187 chce kupic sobie suknie cosmobeli model 7187 nie stety nie wiemi jak układa sie na dole,i z styłu,jakby ktos miał zdjecia tej sukni w calej okazałosci bardzo prosze o fotki na meila lidziapol@wp.pl. dzieki z góry!

ja miałam podobną suknię, bardzo szeroką jak ta... suknia cudowna, ale co sie namęczyłam z nią na ślubie i weselu to moje... ciągle ktoś mi ją deptał , a ja uważałam żeby tylko sie nie zniszczyła, troche popsuła mi humor. Życze powodzenia i pozdrawiam

Ja tez mialam model 896 zrobil bardzo fajnie wrażenie :)) Moja jak sie okazalo byla ciut za długa - po prostu \"siadla\" na mnie, czego nie bylo podczas przymiarki :) Ale i tak nie zamienilabym sie na zadną inna :)) Jedyna w swoim rodzaju :)

Gość Curly Just
Ja mam slub 16czerwca 2007r. i tez zamowilam suknie 896 demetrios. Bardzo mi sie podoba, wygladam w niej jak ksiezniczka i tak sie tez czuje. Babki w sklepie zachwycały sie, i same stwierdzily,ze najlepiej w niej wygladam, a przymierzalam i drozsze. Przeciez slub jest raz w zyciu i kazda chce wygladac pieknie, ja nie zwracalam tak bardzo uwagi na cene, nie byla to suknia najdrozsza...Bede chciala ja potem sprzedac, jesli bylby ktos zainteresowany to podaje gg 4867849 Warszawa

Gość ksiezniczka 9999
Sukienka przesliczna (Senioritki), ale uwazam ze to nie fair ze suknia z ubieglorocznej kolekcji jest tak droga. Kolekcje 2006 powini wyprzedawac za polowe ceny. Ja tez mam ksiezniczkowata suknie z krysztalkami z kolekcji 2007 i zaplacilam o 300 mniej niz Senioritka.

Suknia prześliczna. Najważniejsze że tobie się podoba i dobrze się w niej czujesz. Przecież to jest TEN JEDEN DZIEŃ W ŻYCIU!!! Jak Cie zobaczą goście w tej sukni to szczęki im opadną. A z tańczeniem nie sądzę żebyś miała jakieś problemy. Ja też kupiłam sobie suknię która jest dla mnie właśnie \"TĄ\" a już widziałam na forum opinie że jest okropna...niech im się nie podoba, trudno. Pozdrawiam

ogólnie suknia ładna....ale tylko tyle a może i aż tyle:-) Zależy od gustu. Cena przesadzona chyba że za tyle materiału tak naliczyli.

Gość curli just
Chyba w rybce bym sie bardziej nameczyla bo zarowno psychicznie jak i fizycznie.Bo w tej wiem, ze wygladam fajnie, a w tamtej wiedzialabym,ze kazda laska na moiweselu moze miec lepsza sukienke...Poza tym te sukienki sa tak waskie,ze przy mpim energicznym partnerze chyba bym cala popruła...A wygodnie mam nadzieje ze bedzie i sie nie namecze...Tak mysle,ze powinna byc tansza z tego wzgledu iz jest nowa kolekcja 2007...ale to nie jest targowisko tylko sklep firmowy i nie bede sie targowala...asukienka jest taka z moich marzen, i nie moglam innej wybrac.Ale sa gusta i gusciki...;PSzare myszy na taka nie spojrza, bo bede sie baly i kupia sobie waska szara nie wpadajaca w oko, zeby przypadkiem nie wygladaly lepiej niz na codzien wygladaja. Jeszcze diadem sobie walne;p... pozdrawaim wszystkie dziewczyny w ksiezniczkiwatych sukniach;P

Mialam ten model :) Wybralabym dokladnie te samą suknie gdybym jeszcze raz wychodzila za mąż. Robi niesamowite wrazenie, ale trzeba sie w niej troche nameczyć zwlaszcza jeśli sie nie jest przyzwyczajonym do noszenia tego typu kreacji. Powodzenia!

Gość curli just
UWAGA!!!UWAGA!!!Sprzedam suknie ślubną demetrios 896 rozm. 40po 1 września 2007r.!!!!!!!!!!!!!!!Cenę i dodatki ustalimy w trakcie. Ząbki k/Warszawy Justyna 516441846. ps...bardzo polecam ta sukienke ja osobiscie mialam ślub 16czerwca i wygladala wysmienicie i kazdy z gosci byl zachwycony...Sprzedalam ja 3 dni po slubie wiec mam nadzieje,ze teraz tez pojdzie mi dobrze. Sukienka do sprzedania na dzien dzisiejszy jest jeszcze w sklepie kolezanka odbiera ja 27sierpnia a 1 wrzesnia ma slub, wiec zapraszam i POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!