Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 31.01 1969...

Mam w domu dyktatora...

Polecane posty

Gość 31.01 1969...

Stawia wszystkich na baczność, wymaga tylko od innych od siebie nic, łóżko wtedy kiedy on chce, a jak mam okres - obraża sie i wścieka, wszystko na komendę i nie daj Boże że się sprzeciwię - awantura gotowa.Zarabia mało a zachowuje sie jak król, władca absolutny..mam dość ale nie mam gdzie odejść, i jestem na jego utrzymaniu...przesrane mam

Gość teeeeeeeeeee
przesrane masz po całej lini,współczucia a tak pozatym macie dzieci bo jak nie to kopnij go w dupe i tyle

Gość spokojnie jedz
ciesz sie głupia pindo z tego co masz bo moze byc gorzej

Bądź asertywna, nie daj się stłamsić. Jesteś wartościowym człowiekiem i dlaczego masz być tak traktowana? Nikt na to nie zasługuje. Na marginesie-faceci nie szanują uległych na wszystko kurek domowych.

Gość spokojnie jedz
popier am stranger!!! niektóre głupie pindnu chyba nie wiedza jaka jest sytuacja w kraju i nie doceniaja tego co mają!!!! Pogoniłbym taka wyrodna suke jak ty na miejscu twego chłopa a na Twoje miejsce by było na peczki takich jak ty a napewno lepszych.

Gość teeeeeeeeeee
do stranger ----------->nire przesadzaj to nie jest żaden rodzaj prostytucji

Gość spokojnie jedz
rodzaj prsotytucji napewno nie ale pewnien rodzaj symbiozy który powinnas uszanowac

Gość wywal go z domu
nie będzie tak zle, nie daj soba pomiatać, niech idzie do mamusi i tam rządzi, cholerny egoista, za parę złotych kupił sobie sprzataczkę, kucharkę i dziewuchę do łóżka, wywal go a zobaczymy jak szybko zmięknie...to jest znęcanie się psychiczne, co jest karalne!!!!!!!1

ja powiem tak - jak sobie pozwolilaś, tak masz. Jeśli Ci to nie pasuje, to zmień ten stan rzeczy i już, czego od nas tutaj oczekujesz?

Gość waryjot
pozwolilas sobie to teraz masz to wylacznie twoja wina idiotko deta a teraz wyplatac sie z tego bedzie trudno

Gość nie daj się...
są trudne czasy ale pamiętaj, że ty jesteś tu poszkodowana, wiem, że wybrałaś sobie takie życie, ale jest jeszcze czas na opamiętanie się i zmianę, zrób coś z tym

Gość spokojnie jedz
jedyne co mozesz zrobic to porozmawiac spokojnie z nim na ten temat bez emocji!!!! Inne głupie wyjscia jak tu jakieś durne prowokatorki podaja nie słuchaj bo tu kazda madra a sama by tego nie zrobiła.

Gość witoska
dobrze ze zrozumiałaś i przejrzalaś na oczy, rozstanie to dobry pomysł, nie brnij w to dalej, bo zginiesz wiesz mi wiem co mówię, on się nie zmieni a ty przepadniesz i stracisz resztę szacunku do siebie, a nie ma nic gorszego

Gość witoska
a pracę znajdziesz, wiem z doświadczenia, że zawsze jakoś się układa, gdy chcemy sie ratować...może zanim go zostawisz poszukaj sobie czegoś na początek jakieś pół etatu czy coś w tym guście, na prawdę życzę ci wszystkiego najlepszego

Gość prostytucji chyba jestescie
jebnietci :o

Gość witoska
nie wiem skąd jesteś ale naprawde jestem przejęta twoją sytuacą wiec i postanowiłam Ci pomóc napisz do mnie chętnie Ci pomoge ja będe mu obciągała z połykiem a Ty po cichutku wyniesiesz sie z domu::classic_cool:witoskassiekutoska@op.pl 🖐️

Gość jaka prostytucja
żony muszą dawać mężom i tyle, same często nie pracują zawodowo ale zapieprzaja w domeczku, a to też praca i księgowej i pomocy domowej i niani....jakby zatrudnił sobie gospodynię to by wiedział ile miesięcznie oszczędza mając zonkę w domku, cholerni egoiści i wygodnisie

Gość eviiiiii39
same kretyństwo na tym forum. Kobieta żyje z tyranem i nie ma dokąd pójść a wam sprawia przyjemność jeszcze dołożyć i zgnoić... Bardzo Ci współczuję bo sama tkwię w czyms podobnym. Moja rada, odkładaj kazdy grosz i po uzbieraniu trochę kasy wyzwolisz się od tyrana. Ja tak robię i już niewiele zostało i tylko marzę o wolności, pełnej wolności, decydowania czego chcę. Napisz do mnie chętnie podzielę się z Tobą moimi przeżyciami i chetnie wysłucham Twoich. Mój e-mail: evi36@wp.pl

Gość gość
Ja też tak miałam. Zarobił g****o ze mu nawet na jego potrzeby nie starcza a mną pomiata. Do obcych i koleżanek uśmiechnięty i super a do mnie wiecznie wykrzywiony ryj. Ile można? Nawet jak się kocha to g****o z czegoś takiego wyjdzie chyba że znajdzie właśnie taką mimoze która mu będzie uslugiwac a potem się obudzi jak autorka po kilku latach. To wolę teraz ryczec w poduche i być sama :(