Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta_24

Wysocy faceci są boscy!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Marta_24

Nie wiem czemu ale zawsze kręcili mnie tylko wysocy faceci. Mogą mieć nawet 2,00 cm. Ja mam 170 i to mi nie przeszkadza!! Wręcz przeciwnie- uwielbiam to. Ale jest jedno ale: taki wysoki facet nie może być chudy ani gruby bo to wyglada paskudnie!! Musi miec troche ciala ale nie za dużo! Wysocy = prawdziwi faceci!!

Gość Marta_24
najpiękniejsze jest to, że mogę takiemu lizać jajca na stojąco :)

Gość wysooka
to prawda, wysocy są boscy...:D lubię wysokich, tym bardziej, że sama mam 186 cm wzrostu :) najlepiej takich, którzy mają z 190 cm lub więcej ;)

Gość kindzia_15
Chłopak musi być wysoki. Chyba, że jest niskim, chodzącym ideałem, a takich facetów nie ma... Ja wolę nie tylko wyższych, co nie trudne (mam 166cm) ale i starszych:) (mam 15 lat)

Gość crow
Ja też uwielbiam wysokich :) moj facet ma 190 i strasznie ubolewa nad tym ze nie ma wiecej :)))

Gość doktor moktor
To prawda, niski wzrost u faceta to wada. Facet musi być wysoki, najlepiej żeby mial ok 190 cm.

Gość aja lubie takich
kolo 180 ale z pokaznym sprzetem:P nienawidze chudych patyczakow z 190 ani troglodytow....

Gość DORIS28
widze,ze mamy upodobania do tych samych facetów...wysokich!!! Mój chłopak ma 1.97,swietnej budowy,czarne krótkie włosy i do tego wszystkiego jest...i wszystko jasne...

Gość hop hop hop
tez lubie wysokich,ale przewaznie są chudzi i tacy jacys..ciapowaci przez ten wzrost:P a ja lubie takich troche misiowatych i powyzej 183 cm:D bo sama jestem niewiele nizsza