Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werka1

jak utrzymac zwiazek na odleglosc??

Polecane posty

Gość werka1

Gość werka1
cos mi komputer siada nie moge otworzyc drugiej strony

Gość werka1

Gość werka1

Gość werka1

Gość ja-ja-ja
Ja jestem w takim zwiazki od kilku miesiecy. Jest trudno, czasami te kilkaset kilometrow daje nam obojgu w kosci, ale co mozemy narazie zrobic? Tesknimy i wyczekuje na nastepne spotkania...cudowne spotkania. Gdy juz nadchodza liczymy sie tylko my (tzn nie jestesmy egoistami), poprostu pierwsze chwile spedzamy wspolnie, i robimy tak, zeby bylo ich jak najwiecej. Ufam swojemu chlopakowi, wiem ze mnie nie zrani. Pewnie zastanawiasz sie czy Cie zdradza... tego nie wiem, powiem tylko tyle co wiem na swoim przykladzie. Trafil mi sie wspanialy chlopak, ktory wie jak zaopiekowac sie mna, niechodzi mi tutylko o sprawy intymne, tylko ogolnie. Wiem, ze niespojrzy na inna kobiete w sposob ktory swiadczylby o tym, ze mialby zrobic krok w kierunku zdrady. tego jestem pewna na 100%. Ja tez mialam obawy co do tego, ale to byly nieuzasadnione obawy. wiem ze moge mu ufac pod kazdym wzgledem. Pozdrawiam.

Gość werka1

Gość ja-ja-ja
Ja jestem w takim zwiazki od kilku miesiecy. Jest trudno, czasami te kilkaset kilometrow daje nam obojgu w kosci, ale co mozemy narazie zrobic? Tesknimy i wyczekuje na nastepne spotkania...cudowne spotkania. Gdy juz nadchodza liczymy sie tylko my (tzn nie jestesmy egoistami), poprostu pierwsze chwile spedzamy wspolnie, i robimy tak, zeby bylo ich jak najwiecej. Ufam swojemu chlopakowi, wiem ze mnie nie zrani. Pewnie zastanawiasz sie czy Cie zdradza... tego nie wiem, powiem tylko tyle co wiem na swoim przykladzie. Trafil mi sie wspanialy chlopak, ktory wie jak zaopiekowac sie mna, niechodzi mi tutylko o sprawy intymne, tylko ogolnie. Wiem, ze niespojrzy na inna kobiete w sposob ktory swiadczylby o tym, ze mialby zrobic krok w kierunku zdrady. tego jestem pewna na 100%. Ja tez mialam obawy co do tego, ale to byly nieuzasadnione obawy. wiem ze moge mu ufac pod kazdym wzgledem. Pozdrawiam.

Gość werka1

Gość werka1
dziewczyny szalu dostane widze ze piszecie a ja za cholere 2strony nie moge otworzyc!!!moze teraz uda mi sie cos odczytac?zlosliwosc przedmiotow martwych!!!bo tylko tu mam problem z otwarciem2strony!!!

Gość werka1

Gość werka1
cos mi komputer siada niemoge do was napisac i otworzyc2strony!!

Gość werka1
pomocy cos mi nawala komputer nie moge otworzyc 2strony i to tylko na tym temacie !!!jak mam wam odpisac!!

Gość werka1
pomocy cos mi nawala komputer nie moge otworzyc 2strony i to tylko na tym temacie !!!jak mam wam odpisac!!

Gość werka11

Gość werka11
no jakos dalam rade choc pomieszalam na tej stronie anix ciesze sie z toba bo wiem co czujesz hehe ...te sztuczki z nie odzywaniem sie niech ta druga strona sie odezwie znam to dobrze....i ta pewnosc ze cieszy sie i czeka az cos napiszesz.zawsze po tel dostaje sile i skrzydel

Gość werka11
do ja-ja-ja dodalas mi otuchy!!!ja wiem ze moje obawy tez sa bezpodstawne i ufam mu ale...zycie podle jest i pelne przykrych niespodzianek!!!a ja poprostu chce byc szczesliwa i miec go na zawsze!!!

Gość werka11
anis odezwij sie jeszcze kiedys

Gość a ja mysle ze jak ktos ma z
kims byc to bedzie.moja siostre i szwagra dzielilo 300km po 4 latach sie pobrali a niewidzieli w tym czasie najdluzej 2msc. fakt ze wygadali dluuuuuugie godziny na wtedy jeszcze stacjonarnym telefonie ale moja mama byla tolerancyjna;) i nic na to nie mowila. z kolei mam kolezanke ktora byla pol roku w londynie 2 tyg przed swoim wyjazdem z tamtad poznala pewnego wlocha w ktorym zakochala sie niemal natychmiast. przyjechala oczywiscie z dusza na ramieniu ale to uczucie styglo choc zawsze gdzies tam on w jej sercu byl. tak minely chyba z 4 lata gdzie w tym czasie mailowali sporadycznie do siebie czy dzwonili. byl nawet taki czas ze ich kontakt zamarl na rok..ale zawsze gdzies tam o sobie pamietali i pewnego dnia te kontakty zaczely sie zacisniac efekt jest taki ze kumpela wyjechala do niego w pazdzierniku i jakos nie mysli wracac. i kto tu mowi ze odleglosc zabija uczucie??chodzi chyba poprostu o to cos!! pozdrowionka i nie poddawajcie sie dziewczyny.🖐️

Gość werka11
my mamy kontakt codziennie niby glupie smsy ale zawsze cos!przeraza mnie tylko to ze to inny kraj!!!i by byc z nim musze zostawic wszystko w polsce a jak nie wyjdzie?i zostane z niczym??

Gość werka11
dodam ze mam dziecko i jemu tez zmienie caly swiat!!!mojemu to nie przeszkadza ze mam dziecko bo kocha nas oboje

Gość werka11
anix wiec sama nie jestem z problemem rozlaki i otwarciem2strony haha...jak czasem zajmujesz czas by szybciej lecial....by sie nie dluzyl!!

Gość werka11
a dla niego i tak jestes najsliczniejsza a te laski to czesto operacje plastyczne tona makijazu itd ja tez mam pare zastrzezen do swego wygladu jak kazda dziewczyna ale dla niego jestem miss i to mi wystarcza!!!

Gość werka11
aktualnie nie pracuje i to najgorsze mam za duuuuzo wolnego czasu i jak sama w domu siedze to wtedy sie zaczyna....wymyslanie problemow,watpliwosci itd....pewnie tez tak czasem masz!!!ze wzgledu na dziecko tez moje kontakty towarzyskie sa troche ograniczone nie zawsze moge wyjsc jak niemam z kim dziecka zostawic a wieczory sa najgorsze gdy kladziesz sie do pustego lozka chcesz zasnac ale mysli klebia sie w glowie...

Gość werka11
mam29lat dziecko wieku przedszkola za rok do szkoly ja tez uciekam do domowych prac ale potem sie odezwe a ty w jakim wieku jestes?i dokladnie z jakiego rejonu dolnego slasku?moze okolice wrocka?