Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cierpiąca23

czy on mnie zdradza

Polecane posty

Gość cierpiąca23

Mój mąż znika nacałe dni, nie chce się ze mną kochać i wougle jakoś dziwnie ostatnio się zachowuje. Czy mam prawo sądzić że jest ktoś inny. Proszę o pomoc bardziej doświadczone kobitki.

Gość masz prawo
bo skoro nie mówi co robi i gdzie się podziwea to coś ukrywa, ale czy napewno kogos ma to z tym może być różnie, może ma jakieś problemy

Gość cierpiąca23
ale on nie chce wougle ze mną gadać.Ciągle mnie unika i na moje pytania odpowiada zdawkowe-tak lub nie. Sprawdzałam jego koma i znalazłam dziwny numer zatytułowany-Kasia3. Nie wiem o co chodzi może wy macie jakiś pomysł

Gość cierpiąca23
spadaj podszywaczu cholerny ludzie tu mają problemy a ty się bawisz moim kosztem- bawi cie to?

Gość moze poznał jakąś panne
na czacie a kasia3 to jej nick.jego zachowanie sugeruje zdrade...przykro mi :(

Gość ile lat
jesteście po ślubie?

Gość cierpiąca23
Mam 23lata jestem nawet atrakcyjnajna, ost, dtnio troche przytyłam, zastałam mojego męża w łazience ubranego w moje stringi w momencie, gdy się onanizował. Nie rozumiem o co chodziło, jeszcze w damskich majtkach. O czym to świadczy? może nie jestem dla niego atrakcyjna, może myśli o innej, a może chciałby częściej kochać sie ze mną. Pomóżcie, o co chodzi

jak to zrobiles wstretny podszywaczu, ze zabrales mi nicka ?😠

Gość krolik baggs
nie zabrał ci, L sie rózni:]

no i przynajmniej nie masz mojej ilosci postow :P a gledzic mozesz sobie co chcesz ....

myśle że to wcale nie jest takie oczywiste że Cię zdradza.Niekiedy faceci mają dziwne nastroje. Oddalają się. Z Twoim mężem jest o tyle gorzej że wszystko mogło zbiec się w jednym momencie: nastój, brak ochoty, numer w telefonie...może to tylko niefortunny zbieg okoliczności..a ty jestes przewrażliwiona jak każda kobieta.Ja sadze że nie należy tracić nadziei.(jestem optymistką:))

Gość cierpiąca23
PO śLUBIE JESTEśMY ROK-27 MAMY ROCZNICę.bOJę SIę żE MOżE BYć OSTATNIA

Gość mój zachowywał się tak samo
dowiedzialam się,że powodem była inna :o

Gość tak to zrobił
ze zamiast L ma w nicku wielkie " i " l - I

Cierpiąca nie mam dobrych wieści. Twój mąż napewno coś dupcy na boku :classic_cool: W końcu rok już wam mija razem, ileż można wytrzymać z jedną kobietą. Także uważam, że niepowinnaś dociekać tego czy Twój mąż coś dupcy na boku czy nie. Powinnaś być mu wdzieczna, że w ogóle zdecydował sie za Ciebie wyjść :) Aha i \"wogule\" pisze się w ogóle :O

Gość prrrr
prrrr

Przede wszystkim musisz porozmawiac z mężem, konkretnie i zdecydowanie i nie daj się zbywać odpowiedziami tak lub nie. Unikanie konfrontacji do niczego dobrego was nie zaprowadzi. Nikt odpowiedzialny tobie nic nie doradzi, bo przecież nie znamy ani ciebie ani twojego męża ... ty musisz wiedziec najlepiej dlaczego nie nocuje w domu, przecież chyba nie wychodzi bez slowa na noc i nie wraca rano ... ot tak sobie :-D, pozdrawiam :-D

Gość w ogÓle
:-D

Gość oj oj pix coz za polot
to wypominanie bledow ortograficznych.....elokwencja to ty nie grzeszysz :P

Gość spróbuj
a raczej zmuś (niewiem jakie u czy ó) go do rozmowy , przecież jesteście małżeństwem (tylko nieroziumiem czy rok czy 27 lat) i należą Ci się wyjaśnienia, i nalezy Ci się szacunek, i niech się zachowuje jak facet i niech się określi co chce

elokwencja to umiejętność łatwego wysławiania się. Niewiem co ma do tego wypomnienie błędu :O

Gość Ciekawe ........
to penie nastepna PROWOKACJA ...