Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzannamarianna

KASIA GRABOWSKA - dziewczyna MAĆKA ZAKOŚCIELNEGO - zobaczcie

Polecane posty

Gość no niebardzo
super brwi :-o

Gość ON TEŻ ZA PIĘKNY
NIE JEST ;)

Gość ładna bo naturalna
ale te brwi- tragedia

Gość brzuchhhh
http://gwiazdy.wp.pl/gid,8217883,kat,24217,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=17 looknijcie na brzuch partnerki mroczka

Gość co wy chcecie od jej brwi
ma piekny naturalny luk brwiowy, nie to co wy - powyskubane kreski, doprawione henna zazdrosc przez was przemawia kolezanki. zalosne

Gość oh qrwa
rzeczywiscie mam jej zazdroscic tych brwii :O

Gość zuzannamarianna
nie rozumiem jak można mówić, że ona jest nieładna? jest naturalna, delikatna i dziewczęca i na dodatek ma najciekawszy, moim zdaniem, typ urody - ciemnowłosa z zielonymi oczami

Gość co wy chcecie od jej brwi
nie no rzeczywiscie, w spoleczenstwie dla ktorego idealem urody kobiecej jest doda elektroda, to rzeczywiscie nie ma co oczekiwac na slowa aprobaty. zwroccie chociaz uwage, ze ona na tym zdjeciu nie ma tapety. Podejrzewam, ze nawet rzes nie ma pomalowanych.

Gość do brzuchhhha
No i co chcesz od jej brzucha? Stojac w takiej pozycji jaki mialaby niby miec? Bo nie rozumiem? BTW, ciekawe, jaki Ty masz brzuch w takiej pozycji (o ile bylabys w ogole w stanie ja wykonac )

Ej no bez przesady. Naprawde nie wiem czym tu sie zachwycać?!Ta dziewczyna jest po prostu ZWYKŁA!Nic szczególnego!A brwi ma rzeczywiście fatalne...tez nie lubię brwi cienkich jak niteczka, ale można naprawde mieć elegancko zrobione grube łuki brwiowe. natomiast ona nic tam nie ma zrobionego, zopstawiła jak rosło...ciekaw czy paznokcie tez tak zostawia skoro z niej taka miss naturals:) A co do Kamela...przeciez to chyba wszyscy wiedza, że on jest pedałem, i nie trzeba być z Jeleniej żeby to wiedzieć. To widać gołym okiem. A do tego karierowicz... Co do brzucha...cóż sama nie wiem...ale dziwine to wygląda:)

Gość do nescafe
ale ty jesteś pusta...

Gość ddddddddddddddd
ładna, a brwi mozna poprawic w 5 min. z kobieta kamela za to nie zamienilabym sie na buzie i sylwetke,ale wyglad to nie wszystko:) zreszta, kwestia gustu... a hajzer ma ciekawa zonke tez.

Gość pjkjkfhouierlerhffuh
ejj ale dlaczego tancerzy zawsze muszą byc ubrani w takie idiotyczne spodnie i buty na obcasie wyglądają jak czaple... Co oni z togo Mroczka zrobili..

aAod kiedy wyrażenie własnego zdania jest dowodem pustoty? Co innego pomarańczowy nick, na pewno jest wyrazem odwagi:) Skoro już mnie tak krytykujesz, a nawet obrażasz, to może się ujawnij a wtedy porozmawiamy o tym kto jest pusty. A może i o innych rzeczach, bo nie mam zamiaru ani chwili dłużej rozmawiac z tchórzem.

Gość ło jesu jaka ty odważna
jesteś... a jaka groźna... uuuuuuuuuuuuuuu strach się bać:D

Gość ło jesu jaka ty odważna
w kwestii Kammela też "tylko wyraziłaś swoje zdanie"?

Gość Magdaaaa
Wy lepiej kobiete Kamela zobaczcie:/

Mam rozumieć że ty w swoim wyglądzie zabijasz każdy nawet najmniejszy cień naturalności ? Uważasz się za kobietę z klasą ? Ja bym cię nazwała raczej niemiłą pijawą. Może niektóre dziewczyny bardziej cenią swoją prawdziwą urodę i nie udają kogoś innego. Nie rozumiem skąd ten pęd społeczenstwa żeby wszystko poprawiać. A potem się ludzie dziwią głupio że: \"Oooo ta to ma wszystko sztuczne, wary, cycki, paznokcie, włosy, brwi... \"

Gość DO Sims
do kogo skierowana była Twoja wypowiedź?

Do Sims--->\"Mam rozumieć że ty w swoim wyglądzie zabijasz każdy nawet najmniejszy cień naturalności ? Uważasz się za kobietę z klasą ? Ja bym cię nazwała raczej niemiłą pijawą.\" 1)Nie nie zabijam w swoim wyglądzie naturalności, ale to co da się poprawić- poprawiam. To powinno wystarczyć jako odpowiedź na dwa pozostałe pytania. A tak a propos niemiłej pijawy...co do tego ma naturalny wygląd, bo nie rozumiem Towjego toku rozumowania. Czy każda dziewczyna z wyregulowanymi brawiami, makijażem i balejażem też jest niemiłą pijawą?Jeśli tak, to bardzo Ci współczuję, bo w takich najwyraźniej upatrujesz swoje potencjalne zagrożenie. \"Może niektóre dziewczyny bardziej cenią swoją prawdziwą urodę i nie udają kogoś innego.\" Co sugerujesz?Ja nikogo innego nie udaję, o czym świadczy fakt, że myślę to co myślę, a nie to co wygodniej byłoby myśleć. I nie powiem, że mi się cos podoba tylko dlatego, żeby jakiejś Sims( zapatrzonej zapewne w postaci z gier - mam nadzieje, że masz jakieś życie poza wirtualnym)było przyjemnie. Napisałam, że ta dziewczyna jest Zwykła, nie napisałam, że jest nieładna. nikt chyba nie zaprzeczy, że jest typem miss naturals, a mnie sie to nie podoba, a szczególnie nie podobaja mi się jej brwi, ot co. Mam prawo tak myśleć. Co do innych kwestii, chętnie podyskutuje, ale z osobami mającymi czarne nicki i mającymi coś do powiedzenia, poza pustymi i nie na temat komentarzami.

Gość do nescafe
wez sie juz dziewczyno schowaj, bo dalas popis zwlaszcza wypowiedzia o "pedale kamelu". To swiadczy o twoim poziomie. P.S. Czarne nicki mozna zmieniac rownie czesto co pomaranczowe, wiec nie rozumiem skad u ciebie teoria, ze jak ktos nie jest czarny, to znaczy ze jest tchorzem. Toz to zadna filozofia zarejestrowac nick, a potem robic to za kazdym razem, kilka razy dziennie. Piszesz, ze ktos tam jest zapatzrony w gierke (wsnioskujac po nicku), a ty z kolei jestes zapatzrona w forum, skoro oceniasz kogos na podstawie koloru nicka. Zalosne.

czepialskie dziewczyna ładna, a co do brzucha... to pewnie tylko takie zdjęcie, bo zawodowa tancerka ma brzuch jak kaloryferek

Żeby było ciekawiej to nigdy nie grałam w słynną The sims, a mój nick nie ma nic wspólnego z tą grą, co niektórym może się wydać nieco dziwne. Jednak motywów obrania danego nicka nie muszę chyba dokładnie wyjaśniać bo to nie ma tu najmniejszego znaczenia. Co do Twoich wypowiedzi to już nawet nie chce mi się ich komentować bo jak to czytam to masz tak dziwny tok myślenia i formułowania zdań że można zgłupiec od tego, tak wszystko przekręcasz. Mam wrażenie że na siłe wymyślasz jakieś tam argumenty byle by były i byleby twój post był tym ostatnim. Jak chcesz to dyskutuj dalej ale już chyba z innymi ludźmi \"nie do zdarcia\". Ja tą dsykusję uważam za bezproduktywną.

Gość wydepilowac brwi to nie...
...problem. Gorzej jak nie ma sie co depilowac. Na tamtym zdjeciu grabowska jest akurat niezrobiona (moim zdaniem i tak wyglada ladnie), wiec moze pokaze inne zdjecia, na ktorych wyglada inaczej: http://i.wp.pl/a/f/jpeg/8574/otwarcie_mhaciej_za_kasia_grabowska.jpeg http://maciekzakoscielnyyy.blox.pl/resource/grabowska.JPG I co? tu tez ma ohydne brwi??