Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybrakowany_facet

dwa pytania do kobiet i mezczyzn

Polecane posty

Gość wybrakowany_facet
no i kobietki odstraszyly prawdziwych mezczyzn;)

Gość wybrakowany_facet
mniemam iz drugi czlon Twojego nicka odnosi sie do pewnego organu;) fajnie....pewnie Twoj ma nieziemska rozkosz patrzac na niego;)

Gość wybrakowany_facet
Szczesliwa kobieta ktora potrafi doskonale zrobic uzytek z tego wyjatkowego "kawalka" ciala a przy tym jeszcze doceniana jest przez faceta. A pomysl ile zwierzatek by sie dalo tam namiziac i jakich;)

Gość wybrakowany_facet
hmmm........wszystko zalezy od inwencji tworczej na posladkach mozna wymiziac np kotka ...........hehheeeeeee a potam dac mu buzi w jego usteczka;)

Gość wybrakowany_facet
na brzuszku takiego diabelka z "broda" lub "brodka" heheeeee ..........slowem fajna zabawa;)

Gość wybrakowany_facet
dziekuje .......choc wydaje mi sie ze czuje sie mezczyzna na codzien. mam nadzieje ze kobietka sie czujesz tez nie od swieta:)

Gość wybrakowany_facet
nie probowalem robic jakichs kolazy np. z plasterkami jakichs owocow ale moze i lepiej bo taki realistyczny zwierzak jeszcze zjadlby mi moja kobietke ale byloby super podejrzewam;)

Gość wybrakowany_facet
witaj Anielkaaa.........a Ty co robisz z tym "fantem" jak Cie obdarza nim facet?

Gość wybrakowany_facet
Anielko........nie wiem jak to zabrzmi przechodzac od razu do rzeczy ale temat byl khm khm........co kobieta robi z plynem jakim obdarza Ja mezczyzna i gdzie ten "gamon";) to robi;)

o matko! :D ja nie czytalam watku calego, glupia ;) to ja nie jestem dobra w tych sprawach, opowiadajcie moi drodzy chetnie Was poczytam ;) a sperma...sperma jest swieta ;) :D

Gość wybrakowany_facet
swieta nie swieta.......ale zawsze jakis dodatkowy pozytek z faceta, tylko od Was zalezy co z Nia zrobicie......zastanawiam sie czy polykanie to nie marnotrawstwo hehheeeeee;)

lubie sobie czasem pozartowac, mam nadzieje, ze wybaczysz mi :) milego wieczoru :) uwazaj na kije golfowe itp ;)

Gość wybrakowany_facet
zmykam........kolorowych snow i rozbrykanych zwierzaczkow;) papa:)