Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dididididi

tematy do dyskusji

Polecane posty

Gość dididididi

w starożytnej Grecji prowadzono dyskusje filozoficzne o tym czym jest BYT. Ja mogę dyskutować o ksiązkach i filmach jeśli mam masę pieniędzy (nie mam:( ). Więc nie ma o czym za bardzo dyskutować. Hmmmm...

Gość dididididi
Dołącz się do mojego topiku o snach bo mnie strasznie zastanwiają sny. Ile w nich jest prawdy, a ile fałszu. I ile jest rzeczywistości wokół nas.

tyle bym sobie plytek,ksiazek kupila,ale tez nie mam kasy,nie mowiac o kinie,gdzie tak bardzo lubie chodzic:( trzeba sie chyba pocieszac,ze mamy kompy!!!:classic_cool::D

W okól nas jest tylko rzeczywistość. Reszta jest kwestią tego jak ją postrzegamy. ;) Ja tam w pracy mam internet. Pozasysalem sobie mnóstwo eBooków i czytam w domu.

Gość dididididi
no właśnie - ja tam się tak cieszę, ze wynaleziono kompa. Wiecie, że mam znajomego w iraku? siedzę sobie w Polsce i wiem, że w Iraku ktoś stracił cały dobytek przez wojnę. Że pół rodziny ma wybite. O Chinach sobie mogę poczytać i życiu tam. O Wietnamie, Korei. O życiu w Australii, problemach Amerykanów codziennych. Cały świat w tym kompie. Za cenę połączneia Neostrady. Być może warto.