Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jgna

D.J czy orkiestra?

Polecane posty

Gość Jgna

Mam pytanko, co wybieracie didżeja czy orkeistre?bo ja sie zastanawiam...co poradzicie?

Gość Jgna
no co jest nie macie zdania?;-/

kazdy poradzi Ci co innego, bo jedni wola zespol inni dj\'a :) w zaleznosci od upodoban ja wole zespol a tak sie zlozylo, ze pierwszego dnia mam zespol, a na poprawiny dj\'a, wiec opcja wysrodkowana ;)

Gość Jgna
A byłaś na weselu co prowadził D.J?

nie bylam, ale ogladalam sporo kaset dobry dj potrafi fajnie poprowadzic zabawe, ludzie sie bawia ja jednak mimo wszystko na samo wesele chcialam zespol tyle, ze zespol tez musi byc dobry lepiej juz wziac dobrego dj\'a niz sredni zespol jesli jednak mialabym wybor miedzy swietnym dj\'em a swietnym zespolem, ja wybieram to drugie

Gość jasne każdy lubi co innego
Dj ma większy repertuar... oryginalne wykonania... zespół... to muzyka na żywo... przerwy w graniu (mogą być i plusem i minusem)... I dobry Dj i kapela świetnie poprowadzą imprezę... musisz tylko wziąść pod uwagę upodobnia swoje i gości...

Gość Jgna
thx, wlasnie próbuje zbadać gusta moich gości czy woleliby orkiestre czy może cos nowego czyli D.J-a....

Gość neeeeeeerrrrrwww
orkiestra może być w złym humoże, fałszyje i więcej kosztuje. dj też może mieć zły humor, ale z fałszowaniem będzie miał problem :p, i jest tańszy w użyciu

bylam tylko na dwoch weselach, gdzie gosci bawil DJ, no i jedno to byla wielka klapa.. DJ- na oko 28 lat, spil sie i kolo 21.00 wolal siedziec za stolem niz bawic gosci, puscil wiec jedna plyte, ktora leciala kilka razy na okraglo.. wrrr a na drugim weselu, gdzie gral starszy gosc, swietnie zabawial towarzystwo zabawami, podspiewywal do mikrofonu i nie robil wogole przerw! no- pomijajac posilki :)

My sie zdecydowaliśmy na dj\'a. U nas będzie pół na pół młodych gości ze starszymi, więc będzie sporo tych młodych. Zależało nam, żeby wesele nie było takie wiejskie (nie chcę nikogo obrazić, tylko nie umiem inaczej tego ująć), ale żeby bardziej przypoinało dyskotekę. U mojej szwagierki przyszłej na weselu był zespół, który grał świetnie, ale co się ludzie rozbawili, to robił przerwy. No i też ogromny plus dj\'a- oryginalne wykonania, nieograniczony wybór utorów. Poza tym nasz pierwszy taniec to \"dilemma\" Nelly\'ego- ja sobie tego nie wyobrażam w wykonaniu nawet najlepszego zespoły weselnego:)

My mieliśmy orkiestrę ( uwielbiam \"wiejskie\" wesela :) ) no i wzięlismy pod uwage gust naszych gości :) Aczkolwiek byłam na weselu gdzie był dj i było zajebiście. Fantastycznie bawił gości, puszczał różną muzykę ( nawet miał coś dla starszych osób, disco polo, a także typowo nowoczesne kawłki, czyli dla każdego coś dobrego) Ubawiłam się super, aż nie chciało się wychodzić z tego wesela :)

Gość Jgna
ojojoj...z tą muzyką na wesele to niezła jazda już sama nie wiem co wybrać !!Każdy lubi coś innego!i jak tu wszytkim dfogodzić ?;-)

Gość aga b.
dj. Mam świetna opcję dj + wodzirej, za 2,5 tysd, czyli mniej niz zespół, a są świetni - nawet w gazecie o nich pisali!

Gość Kinga_24
zdecydowanie zespół.Tylko nie taki za "pare groszy" . DJ sa tańsi ale za to nie ma tej atmosfery.Ludzie czuja sie jak na dyskotece a przeciez nieo to chodzi