Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietkaaaaa

kulka na wardze sromowej

Polecane posty

Gość kobietkaaaaa

Wyczułam taką kulke w tamtym miejscu,jest widoczna nawet,czerwona i boli jak dotykam.Co to moze byc?Boje sie.Mam nadzieje, ze to moze z nieodpowiednio wysokiej higieny czy coś...

Gość odpowiadam
nie martw się. To prawdopodobnie nic strasznego. JA też to przeszłam i okazało się że jest to zapalenie bartoliniego, to znaczy jest napewno pewien zator w przepływie limfy w żyłach. I to może sie odtwarzać i narastać, ale może też zanikać. Nie ma nic wspólnego z niedotrzymaniem higieny. I powiem Ci że o ile pamiętam to smarowałam to maścią chyba ichtiolowa jeśli się nie mylę. po ok 2 tyg. zeszło. Ale byłam u lekarza.

Gość LiLuuuu
też mi się to kilka razy zdarzyło, ogólnie nic strasznego....szybko mi zeszlo gdy używałam maści clotrimazolum.

Gość kobietkaaaaa
dzięi za odpowiedź. Własnie wydaje mi sie ze kiedys jz cos takiego miałam i zniknęło. O ile kojarze teraz to nawet chyba kilka razy i to pare lat temu jak byłam młodsza , tyle ze wtedy to sie nei przejmowałam tym,a jutro ma do mnie przyjechać chłopak...;)Ehh:)

Gość odpowiadam
no tak już mamy - my kobietki :) pozdrawiam serdecznie acha - no i koniecznie kup maść. I nie zamartwiaj się

Gość kobietkaaaaa
Posmarowałam sudocremem...Nie mam dzisiaj nic innego:)Dziękuje Kochane za pomoc :)

Gość .........................ala
to jest pewnie czyrak---maść ichtiolowa i po kłopocie

ja też to miałam, byłam przerażona, ale do ginekologa się wybrać, to wiecie, jak to jest... ale też smarowałam maścią ichtiolową i zeszło :)

Gość Doktor Dorn
Ograniczyć masturbację,odwiedzić ginekologa.

Gość ttr
kobietkaaaaa moze nic strasznego ale jesli to zator żyły to tez nic ciekawego bo moze sie zrobic malutki skrzep a malutki skrzep si eurwie i prosto do serduszka tam sie zatrzyimie potem zrobi sie gdzies nastepny i zawał murowany....

Gość miałam to nie raz
smarowalam zawsze Clotrimazolem i znikało po kliku dniach.

Gość aga b.
tez miałam ze 2 czy 3 razy, traktowałam to jak krostę - maśc ichtiolowa i oklady z takiego plastra zielonego (chyba z ziół taka kostka, odcina się po kawałku i przykłada_ - po kilku dniach schodziło, a tez się martiwłam, ze pewno juz raka mam ;)

Gość claudiaaaaaa
Witam, również pojawiła mi się dzisiaj taka kulka. czytając wasze opinie posmarowałam maścią ichtiolową. zobaczymy, czy zniknie. pozdrawiam :>