Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zozolek

zostawił mnie facet.....

Polecane posty

Gość zozolek

a raczej po prostu sie nie odezwał...ostatnie spotkanie w niedziele...romantycznie , miło....i co?nie odzywa sie...dzwoniłam, pytałam o so chodzi a on nic!!!co robić?milczec tak jak on?

Gość Agatka28
mnie chyba tez siedze w sieci i nie wiem co mam z soba zrobic. rycze jak debil i nic mi dzis nie pomoze

trzy dni się nie oddzywa i już Cie zostawił ...może zapił i trzezwieje ;)

Gość Agatka28
nie smiej sie z niej. moze ona powaznie ryczy. a nie warto za tymi osiolkami ryczec

Gość boskalolazwawy
obchodzil Tomasza, potem dzien kobiet a teraz dzien faceta - pewnikiem zapił..:o

kobity wyluzujcie to że facet sie nie oddzywa trzy dni to jeszcze nic nie znaczy ...sercem facetów są sprawy świata ..piwo, piłka ....!! .... bądzcie twarde ....

Gość Agatka28
no i dobrze. tylko niech wczesniej glowy nie zawracaja. po co gadaja bzdury, nikt ich o to nie prosil

Gość boskalolazwawy
zozolku, zasada jest taka: jesli nie odzywa się wiecej niz 3 dni to nalezy zaczac sie martwic, a potem to juz wykopac go z życia mozna... powiedziala ta, co pol roku czekala na znak....szit..mi sie swoja glupota przypomniala

to po co łykacie jak młode gęsi wszystko co wam gadaja tak jak napisałem \"sercem faceta sa sprawy swiata\" .... u kobiet to niesty jest inaczej \"swiatem kobiety sa sprawy serca\" ...tu niesty jest konflikt ... zapił i trzezwieje :)

Gość zozolek
spoko tylko że jak dzwonie to odbiera i mówi coś w stylu"no, coś sie stało,że dzwonisz?" niewiem co myśleć!!! wstrzymywałam sie zeby nie iść z nim do łózka...no i niedziele powiedziałam sobie"stara krowa jestem, w łóżku miałąm wielu facetów, wiec pora skonczyc słuchac mojej przyjaciółki ze mam sie narazie wstrzymać zeby mu pokazac ze nie pójde z nim do łóżka na pierwszych kilku randkach, i dac nam czas.wic w niedziel wieczorkiem romantycznzy wieczorek, kolacja, i swietny sex...mały problem w tym że chciał anala potem a aja powiedziałam "NIE"...nie lubie tego i nikt mnie nie przekona ze to jest fajne, zajebiste i wogóle...czułe pożegnanie , do zobaczenia jutro kochanie itp itd...i co??? nic....

Najkrótsza droga do serca mezczyzny jest przez piesc Chucka Norrisa sory .... czytam sobie włsnie dowcipy o czaku i nie mogłem nie wkleić stosownego :) a co do kolesia hmmmoze faktycznie dostał to co kciał i poszedł szukać dalej .... jak Chuck noris :)

Gość zozolek
to może dlatego????że nie chciałam... kurcze a może po prostu mnie zaliczył i zostawił.....

Gość boskalolazwawy
chlopem sięprzejmujesz? ..napisala ta co dopiero zyc nie chciala z powodu chlopa

Gość zozolek
jesssu...nie moge w to uwierzyć................ pracuje z nim....ale od tygodnia jestem na urlopie i nie byłam w firmie!!!! masakra...... obawiam sie ze dijdzie do tego ze on okae sie zwykłym sku****synem i opowie jak to było...ze nie chciała...

Gość zozolek
kurcze może masz racje...nie bede sie przejmowac kolwjnym jełopem...faceci to świnie...ofkors nie wszyscy...aczkolwiek mam wrazenie że jeszce nie trafiłam na takiegi który nie miałby zadatków na świnie...każdy chyba był świniowaty...ech.........

Gość zozolek
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zwariuje...nie kumam dlaczego tak jest.... boski pan T...okazał sie zwykłym kretynem...zrobił kolejne nacięcie na kut..ie...takie stwierdzenie przez przypadek usłyszałam od niego....

dobre ...jak jakiś kiler ..naciecia na k ..... ale sie usmiałem :) jak Chuck Noris dobre

Gość zozolek
:) wiesz tez sie uśmiałam...w końcu...hehehe

i masz racje jeżli faktycznie zrobił tak jak zrobił .... to jest kawał wała .... i nie masz co sie nim przejmować .... nie ten to bedzie inny .... ale taki ktry bedzie Cibie wart a nie kiler w nacieciami na instrumecie :) w końcu kiedyś sie natnie :)

Gość boskalolazwawy
zozolek, a ile lat ma ten Twoj aldomoro?

właśnie ile on ma lat ? bo pracujcie więc nascie już nie ..ale zachowanie wskazuje na naście :)

Gość zozolek
nacinacz ma 29 a ja 25...

Gość boskalolazwawy
hehe...a moze on ma więcej, tylko sobie odjął :P

może on jak Robinson na wyspie, nacina i według tego liczy sobie mijający czas i dlatego mysli ze ma naście lat i takie akcje są do przyjęcia :) 29 lat .... a zachowuje sie jak małolat niezły gość .... jak Chuck Noris :)

niee...ma 29....w końcu kiedys tam widziałam dowodzik.... jessuuu, niby troche sie wyluzowałam, ale ja piernicze co za frajer!!! jak mam sie zachowac w pracy w poniedziałek???

Gość boskalolazwawy
ło matko, to Wy razem pracujecie...pewnie jest w separacji i ma 3 dzieci :P..moze nalezy się cieszyć, co? a nie smucić, ze nie wyszlo czasem trzeb abyc wdziecznym losowi, ze marzenia się nie spelnily