Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlody-ciekawy

Piguły - okres no i sex, stres..

Polecane posty

Gość mlody-ciekawy

Mam pytanie. Jak wyglada sprawa prawdopodobieństwa zajścia w ciążę w czasie okresu. Dziewczyna bierze piguły Diane i o ile mi wiadomo na czas okresu przestaje je brać "żeby z niej zeszło". Ostatnio mielismy syndrom dzikich królików pod koniec okresu. Troche mnie to niepokoi. Zwłaszcza że ona najwyraźniej o to nie dba i kiedy pytałem starała sie szybko zejść z tematu. Znam jej podejście - uważa że szkoda nerwów. Nie chcę siać paranoi i dlatego pytam tutaj: ale czy to oby nie było ZBYT nierozsądne? pozdrawiam mlody-ciekawy

Gość muka23
podczas okresu tez jest zabezpieczona Twoja laska

Gość mlody-ciekawy
dzieki :-) uffff

Oj chłopcze:) Diane to jeden z środków antykopcepcyjnych a cykl miesiączkowy nie zabezpiecza przed zajściem w ciąże,szyjka macicy jest otwarta i może dojść do zapłodnienia..Więc taki seks w czasie okresu nie jest 100% zabezpieczniem-to jest moje zdanie..Małe szanse ma Twoja dziewczyna na ciąże ale one są!!!pozdrawiam serdecznie

Gość mlody-ciekawy
Wolałem zdanie Twojej poprzedniczki :P Wiem, że w czasie okresu można zajść. Znam osobiście taką dziewuchę. Wiem też, co to Diane! ;P Nie wiedziałem tylko czy tabsy zabezpieczają przez te parę dni okresu kiedy sie ich nie bierze. Znam kilka teorii, każda zależy od rodzaju hormonów. Najchętniej dorwałbym się do ulotki z opakowania Diane, ale nie mam dostępu. Dziewczynę znam od niedawna. Rzadko u niej jestem. A temat nie będzie czekał.

Twoja dziewczyna żadnego okresu nie ma, tylko krwawienie z odstawienia. Pigułki tak się właśnie przyjmuje, że po opakowaniu robi się 7-dniową przerwę, w której występuje krwawienie, przez niektórych nazywane okresem. Nie jest to żaden okres. Przez te 7 dni nadal jest zabezpieczona, jesli tylko łykała regularnie cały czas i nie zapomina zażyć pigułki ósmego dnia.

Gość jeeeeeeeeeeeest
jest zabezpieczona podczas okresu nawet przy braniu tabletek, nie martw sie 100%.ojcem nie bedzie sz a ile masz lat?

Gość mlody-ciekawy
Właśnie o to mi chodziło ;-) Rzeczowa odpowiedź ;-) Dzięki! Przyjmowała regularnie więc winno obyć się bez bobasów :-) Hahaha też siedzisz nad sprawkiem z labolatorium? :D hahahaha mam ten sam ból. Na wtorek dwa sprawka z fizy, a w piątek z chemii. Rzeź :P Trzymam kciuki za Twoją wytrwałość :)

Gość mlody-ciekawy
coś koło 20-21 :-) jak mnie poprosisz o wylicznie niepewności pomiarowej to rzucę w Ciebie monitorem przez kable! :D Żart.. brutalny :P ale taki nastrój :]