Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julia 21

Kobiet-wstretne zazdrosnice.....

Polecane posty

Gość Julia 21

...kto sie ze mnia zgodzi,że kobiety w odróznieniu od mezczyzn sa prze wsibskie,zazdrosne,wstretne plotkary.....???? ...mimo,że jestem kobietą tak uwazam... na roku mam wiele kolezanek ktore siedza i patrza tymi slepiami kogo by tu jeszcze obgadac,idac ulica w obcislych spodniach lub w minioweczce z ładna buzką...kobieta jest skazana na wredne spojrzenia wstretnych bab...a co mozna sadzic o tych ktore mierza jakas chuda laske i mówią"patrz jak jej opona wystaje...a same waza 80kg"??? ...czasem mnie cofa...Kobiety dlaczego takie jestescie????zazdrosnice... zaraz pewnie bedzie duzo wstretnych odpowiedzi....no zobaczymy czy dlugo bedzie trzeba czekac na odpowiedz jakiejs zakompleksinej zazdrosnicy....

Gość P.Po.
tak masz 100% racji. tez mam na roku pełno takich wstrętnych bab. czasem az zyc sie nie da.... ale masz to ... ojej ale ty masz tamto... dzijzas. dobrze Julia ze są normalne kobietki takie super jak my :D

uffff az mi ulzyło...buziaki P.Po ...a najlepiej jak ktos wkleji na cafe jakies zdjecie aktorki,piosenkarki...sliczniutkiej....zadbanej i odpowiedzi oczywiscie od lasek-a feee jaki ona ma nie kształtny nos,a feee jakie ma male persi...a feee jaka blada.... normalnie paranoja-a same pewnie 3tony tluszczu.... mi np.nie przeszkadza czy ktos jest chudy czy gruby...czy ktos jest tak czy inaczej ubrany...zawsze staram sie dostrzec jakies dobre cechy....

Gość P.Po.
dla mnie tez nie ma najmniejszego znaczenia jak ktoś wyglada. wazne zeby był czysciutki:D no i mysle ze sama do siebie mam duzy dystans, bo moj wyglad tez mnie nie absorbuje. 😘 Julia i 🖐️ musze leciec

Gość olaolaola
...albo jaka ona jest stuczna,albo ile ona ma makijazu.....bleeeeeeeeeeeeeeeeee mam kolezanke ktora jest calkiem ładna...w innej grupce w klasie tez jest sliczniutka kumpela...i ciagle slysze psiapsółe popatrz jakie ona ma krzywe nogi,popatrz jekie ma wiesniackie buty....i z czego to wszystko>>>>oczywiscie z zazdrosci....

Gość to ja kiedyś
byłam z chłopakiem na pokazie lotniczym. Ubrałam się w superfajne ciuszki i byłam maks z siebie zadowolona. Kiedy wychodziliśmy już do domu mijali nas ludzie który dopiero szli na koncert i idą takie dwie blond tapeciary matka i córka. Córka to była taka tleniona na blond solara w obcisłej mikroskopijnej miniówie pchająca wózek z dzieckiem a obok niej matka dokładnie w takim samym typie co córka, taka chuda postarzała blondi solara o wrednym spojrzeniu. Obydwie się na mnie gapiły jakby mnie chciały zjeść normalnie. Do tej pory nie wiem co tym żmijom chodziło ale gapiły się strasznie bezczelnie.

Gość _MMaaggddAA_
100% prawda. wiem po sobie. nie twierdze ze jestem jakas super pieknoscia, zreszta nie mnie to oceniac - po prostu o siebie dbam, staram sie ubierac ladnie, seksownie - ale nie wyzywajaco, lubie miec ladna fryzure, ladnie pachniec itp i zauwazylam - o zgrozo - ze w co niektorych kobietach wzbudzam agresje!!! mam taka prace ze ciagle jestem wsrod ludzi i naprawde, to jest czasem jawna agresja - podniesiony glos, krzyki!!! i te spojrzenia..... jestem osoba dosc niesmiala i niestety nie zawsze potrafie przejsc obok z podniesiona glowa. no i oczywiscie komentarze wyglaszane na glos pod moim adresem :(

Gość maleta
zgadzam się:) dlatego wolę męskie towarzystwo;>

Gość Olea W 20
....a ja wlasnie sie dowiedzialam od kolegi z ktorym sie kumpluje dosc dobrze,ze jego przyjacióleczka nagadała mu,ze ja za plecami go obgaduje....ABSURD!!!!!!!!!!!teraz ma wonty...i jak sie mu wytłumacze????zazdrosna Paskuda......

nietety....u facetów to mniej spotykane zjawisko,u kobiet wręcz wrodzone i notoryczne w większosci przypadków...zgadzam sie

Nie macie o czym rozmawiać tylko o takich pierdołach.

Gość jakaś taka bylejaka
Pewnie macie rację skoro to zauważacie,ale ja nie.Wręcz przeciwnie. Uważam,że dlatego,że się wyróżniam jestem bardzo dobrze wszędzie obsługiwana i chyba otoczenie przyzwyczaiło się do mojego stylu,bo nie jestem obgadywana,przynajmniej ja tego nie zauważam. Nieraz łapię czyjś zaciekawiony wzrok ,ale to chyba bardziej zaciekawienie niż jakieś złe intencje.

Gość Gabi 23
>>>>>>>LOKA- to sa dla Ciebie pierdoły...???a moze kochasz plotkowac???? przytocze tu parych wypowiedzi ktore znalazłam na forum... .....temat dotychył oceniania urodu ładnej dziewczyny z fotki..... * Eeeeeeeee tam zwykły lachociąg, co sie chce z prowincji wyrwać! * lo matko a co ona taka wymalowana fuj * nienaturalna, solarium, nienaturalna, solarium, nienaturalna, solarium, nienaturalna, solarium, nienaturalna, solarium, nienaturalna, solarium.... * ale co jej sie z brwiami stało?????? * ale ma brwi! hahahahaha * Zwykły lachociąg Ciekawe, jak będzie seksowna za 5 lat, chyba twarz trzeba będzie jej zakrywać workiem na ziemniaki * nie pasuja do niej i te wary jakies blee-wary obciagary ...bez komentarza..........

Gość zazdrosnice
zazdrosnice zazdrosnice zazdrosnice zazdrosnice zazdrosnice zazdrosnice zazdrosnice zazdrosnice zazdrosnice zazdrosnice zazdrosnice zazdrosnice zazdrosnice

Ja również uważam że kobiety są zazdrośnicami. Niedawno zmieniłam sobie kolor włosów z tlenionych blond na czekoladowe. Uważam, że ten kolor mi pasuje gdyż mam ciemną cerę i brązowe oczy. Jak poszłam do szkoły do odrazu klanż tzw. ślicznotek z grupy odrazu mnie obgadały i śmiały się ze mnie wiem o tym bo moja koleżanka je podsłuchała. Później taka gruba p..da pokłóciła się ze mną z jakiegoś bardzo błachego powodu. Wykrzyczała mi coś a ja nawet nie wiedziałam o co jej chodzi. Dodaję że mam bardzo fadną figurę lubię zwracać uwagę na siebie. Uwielbiam się stroić. Dziewczyny mam też pewien problem bo jak zakładam coś nowego chodzi o ubrania to inne mi zazdroszczą i mówią uszczypliwie co znowu masz coś nowego a potem długo się do mnie nie odzywają dochodzi do tego że wstydzę się założyć nowych ubrań żeby niestracić koleżanek!!!! Co wy na to!!!!!

No dobra,macie rację:),ale moim zdaniem nie można zazdrościć NICZEGO blond solarze,wymalowanej jak klown cyrkowy w różowych ciuchach!,a,że taka myśli,że jest atrakcyjna,a te,które ją krytykują oskarża o zazdrość to szczyt głupoty!hehehe:D:D:D Jednak obgadywanie kogoś za plecami,jak również głupie komentarze, uśmieszki ,wymyślanie niestworzonych historii ..to świadczy tylko o tych dziewczynach,o ich nieprzeciętnej głupocie,zawiści,braku powagi i dojrzałości.Należy im tylko współczuć.

Do niedawna pracowałam u takiego szefa że można powiedzież że tolerował mnie i raczej nie miałam z nim zbyt dużych konfliktów aż do czasu gdy w tej samej firmie zatrudnina została jego żona No i zaczął się koszmar ta baba zazdrościła ludziom wszystkiego 1. pozycji w firmir 2. wyglądu kobietom z firmy 3. no i oczywiście tego że były dużo młodsze i więcej zarabiał Więc ta mądra baba napuszczała swego chłopa na pracowników i wybuchały prawdziwe wojny mnie osobiście doprowadziło do tego że musiałam zmienić pracę Ach te porąbane baby!

Pytanie mam... Już abstrahując od tego, że te wszystkie kobiety, które się tu zgadzają z autorką, są takie cudowne, tylko "wredne solary" i "grube p...zdy" je obgadują (to nie jest zazdrosc, to nie są chore emocje wg was...?) to dlaczego jest tak, że jak coś się jakiejś kobiecie w innej nie spodoba i ona wyrazi negatywną opinie, to zaraz się na nią naskakuje, że pewnie sama jest gruba, koszmarna i niedomyta i to wszyyystko z zazdrości?! Często zdarza mi się krytykować rozmaite sławne piękności - choćby przy okazji ostatniej gali oscarowej, gdzie niektóre panie pozakładały nie dopasowane do figury i typu urody kreacje - czy to znaczy, że im zazdroszczę...? Raczej nie... Mam prawo do własnego zdania i do wypowiedzi. Nie jestem przy tym złośliwa czy wulgarna - ale jeśli mam powód do krytyki, to skrytykuję... To zbrodnia?

Gość maleta
takie są już prawa natury:) faceci mają to samo, tylko u nich się to bardziej przekłada na męską rywalizację, a u kobiet na ploty i intrygi:) Ot cała sprawa!

Popatrzcie na to: \"Ja również uważam że kobiety są zazdrośnicami. Niedawno zmieniłam sobie kolor włosów z tlenionych blond na czekoladowe. Uważam, że ten kolor mi pasuje gdyż mam ciemną cerę i brązowe oczy. Jak poszłam do szkoły do odrazu klanż tzw. ślicznotek z grupy odrazu mnie obgadały i śmiały się ze mnie wiem o tym bo moja koleżanka je podsłuchała. Później taka gruba p..da pokłóciła się ze mną z jakiegoś bardzo błachego powodu. Wykrzyczała mi coś a ja nawet nie wiedziałam o co jej chodzi. Dodaję że mam bardzo fadną figurę lubię zwracać uwagę na siebie. Uwielbiam się stroić.\" Trzy elementy tej wypowiedzi: 1. zgoda z autorką topiku - Ja również uważam że kobiety są zazdrośnicami. - kobiety są zazdrośnicami, więc pisząca to też zazdrosnicą jest. Chyba, że nie jest kobietą... 2. stosunek do innych kobiet - \"klanż tzw. ślicznotek z grupy\", \"taka gruba p..da\" - ocenianie po wyglądzie, ewidentnie negatywne emocje 3. postawa autorki postu - \"moja koleżanka je podsłuchała\" - podsłuchiwanie wyimaginowanej konkurencji jest akceptowane i wpisuje się w kanon zachowań na zasadzie - jak one nas, tak my je... 4. opinia o samej sobie - \"Dodaję że mam bardzo fadną figurę lubię zwracać uwagę na siebie. Uwielbiam się stroić.\" Więc dlaczego nie jesteś częścią klanu \"ślicznotek z grupy\"? Przykład pięknej, kobiecej zawiści...

ja poprostu uważam że jestem zadowolona ze swego wyglądu a czy to żle że nie mam kompleksów ja sądze że nie

mimo krytyki na moją osobę nie zmienię swego zdania a uważam że każdy powinien je mieć a nie każdemu musi się ono podobać!!!!!!!!

Gość gość
Ja tez nie mam zadnych kolezanek,wyjechalam do Niemiec i od kiedy mam 15-16 lat,udaja,ze mnie nie znaja,jak przyjezdzam do Polski na swieta. Przechodza kolo mnie,jakbym byla kims obcym.Strasznie zbrzydly i mysle ze po prostu zal im d**e sciska,jak mnie widza,bo nie stanowia dla mnie nawet zadnej konkurencji.Kiedys mnie to bolalo,ze sie ode mnie odwrocily,ale uswiadomilam sobie,ze nie ma sensu sie tym przejmowac,bo po co mi takie kolezanki,ktore na kazdym kroku tylko porownuja,ktora jest lepsza,ktora ladniejsza ,ktora zdolniejsza itd.Teraz wiem,ze sa puste i nie nadaja sie na kolezanki i dobrze sie stalo,ze sie z nimi juz nie koleguje :)

Gość gość
temat sprzed 8 lat:O

Gość gość
wy tez nie jestescie lepsze..same sobie zaprzecza ie,bo te dziewczyny inne tez wyzywacie od wymalowanych lal ,itp...

Gość gość
uuupppp