Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataliaaaaaaaaaaa

lęk przed miłościa

Polecane posty

Gość nataliaaaaaaaaaaa

sprawa jak mi się wydaje stara jak świat , a jednak taka ciężka do przebicia dla mnie- panicznie boje sie miłości. Cokolwiek się zaczyna od razu wszystko skreślam, ze strachu chyba. wszystko czarnowidze.. i nie chce sie przejechać:( Teraz każdy sie zawodzi.. ja tak nie chce chyba:( wiem że to nie możliwe ale może jest jakis sposób jak zwalczyć to w samym sobie?:(

Gość Lilijanna
Nie dziwie sie:) ale wiesz to jak bedzie i co bedzie zalezy od 2 osob. Teraz masz na drosze X nie Y, zatem nie mozesz pozwolic by preszlosc staneła na drosze szczesciu. strach jets uzaadniony, ale nie pozowl by uniemozliwil ci działanie

Gość Ame lia
więcej odwagi nataliaaaaaaa, zbieraj doświadczenia, nie bój się. Zawsze może coś nie wypalić, a następnym razem będziesz coraz odważniejsza i będziesz potrafiła wysnuć wnioski. Będziesz wiedziała jak ''postępować'' z facetami :D pozdrawiam cię

Gość nataliaaaaaaaaaaa
dziekuje za wsparcie.. hmm ale ja od razu rozmyslam "jak skonczyc" chociaz zależy mi .. :(

Gość fioona
mam to samo, jestem teraz z kims po raz pierwszy bo sie przelamalam wreszcie, ale wciaz zylam mysla ze to nie na zawsze, bo boje sie zranienia i nie potrafie zaufac... :/

Gość Liliankaaaaaaaa
trzeba zaufac i kochac:) Warto:) ❤️

Gość Pytanieeeee
mataliaaaaa... czy ktos Cie moze wczesniej porzucil, np rodzice? Lek przed bliskoscia wiaze sie z lekiem przed odrzuceniem, moze odrzucasz zeby sama nie byc odrzucona. Moze czujesz z jakiegos powodu nie zaslugujesz na czyjas milosc..Poczytaj Malego Ksiecia Lepiej jest pocierpiec i kochac niz cierpiec z braku milosci. Ktos powyzej mial racje, ucz sie zycia, bliskosci, sama badz uczciwa a wszystko sie ulozy ;) Pozdrawiam..

Gość nataliaaaaaaaaa
Małego Księcia czytałam ale nie odnalazłam w nim ani siebie ani prawd dla siebie.. a porzucił.. nie właśnie nie.. z rodziny też nie.. w związku nikt nawet nie dostał takiej szansu bo od razu wszystko skreslalam poprzez unikanie i tym podobne..:(

Gość nataliaaaaaaaaa
ale czy takie zdobywanie doświadczenia to bedzie gra na czyichś uczuciach? nie chce ranic.. a z załozenia wiem ze pewnie tak zrobie bo tak jak piszecie "nie chce słowa zawsze i przyszłosc.." nie mam za sobą nawet pierwszego pocałunku.. -to nie powod do wstydu chyba, ale jednak nie dopuszczam nadal go do mysli .. też mialyscie taki lek az do takiego stopnia?:(

Gość kamelllaaaa
nie chce ranic.. a z załozenia wiem ze pewnie tak zrobie bo tak jak piszecie "nie chce słowa zawsze i przyszłosc.." Nie ranisz, bo mowisz od razu ze tych slow nie uzywasz itd. Czyli stawiasz sprawe jasno:) A co do odrzucenia,oj chyba jednak ktos tak zrobił i albo myslami jestes z Nim albo juz zaponiłas o Nim ale boisz sie ze to sie powtorzy Kazdy pocałunek jest pierwszy, bo z ukochana osoba:)

Nataliaaaa... ja mysle..ze przyjazn to wspanialy wstep do Razem..Moze na tej zasadzie dopuscisz kogos blizej siebie..potem..jak juz nabierzesz zaufania do tej osoby i do siebie przy niej..Powiedz ze potrzebujesz czasu..i sama siebie nie poganiaj..Po co..masz cale zycie przed soba na milosc..:) Kazdy ma..:) Pierwsza tez nie musi byc ostatnia..ja myslalam wlasnie tak, ale czasem zmieniaja sie nasze oczekiwania, czasem tylko czas pokazuje..ze potrafia one wbrew ustaleniom..obietnicom sie rozmijac z nasza polowka..a zwiazki ewoluuja..Musza ewoluowac..Dlatego mysle..ze przyjazn..to najlepszy start dla par w ogole..a i Tobie da luz niepoganiania siebie.. Wiem ile presji jest czasem z otoczenia..Jesli nie dotrzymujemy mu kroku moze sie wydawac..ze z nami jest cos nie tak..ale moze to swiat czasem za bardzo pedzi..;) Serdecznie Cie pozdrawiam. P.S. Wiesz.. w dobie szybkich panienek co po dyskotece wskakuja facetom do lozka..jestes wielka..i wielka buzka dla Ciebie..Mysle..ze jak sie juz otworzysz i ktos otworzy na Ciebie - bedziesz bardzo szczesliwa..i pomyslisz..ze warto bylo czekac..;) Pozdrawiam..:)

Gość po prostu
Nisiaaa super powiedziane:) Tak wstep do Razme:) Aby zaczac warto:)

Gość nataliaaaaaaaaaaa
bardzo dziekuje pomoglyscie mi niesamowicie.. chyba faktycznie po prostu bede wymagac wiecej czasu.. :*

Gość po prostu
no dobrze tylko mu o tym powiedz, spotykajcie sie rozmawiajcie ze soba i mije ego czasu ile ci trzeba :*