Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MEE TOO

FACECI TO PODGATUNEK

Polecane posty

Gość MEE TOO

OLAł MNIE FACET.NAJPIERW BYLO SUPER A POTEM,JAKTO W ZYCIU BYWA,OLAL MNIE. CZULABYM SIE LEPIEJ JAKBYM TO JA ZROBILA PIERWSZA A TAK TO ZANIZYL MI MOJA SAMOOCENE.A NIECH IDZIE W CHOLERE!!!

Gość Tak pomaluje sufit na zielono

Gość TMT czy to ty
:P

Gość MEE TOO
WIEM,WIEM..NIEZBYT łADNIE TO NAPISAłAM ALE SZLAG MNIE TERAZ TRAFIA A SWOJE JUZ WYPłAKAłAM.TERAZ PRZYSZEDł ETAP WSCIEKłOSCI...

Gość bvcer
mam 22 lata i nigdy nie miałem dziewczyny.

Gość MEE TOO
A DLACZEGO NIE MIAłEś???COS Z TOBA NIE HALO?/POZDRAWIAM

Gość OLLANA
ja wlasnie przez to przechodze...od 3 dni nie chce sie spotkac. od 24 godzin milczy. jest dorosly, bylo bardzo dobrze, nie wiem co sie stalo, i juz nie wiem czy chce wiedziec. fatalnie sie czuje ale nie mam sily blagac go kolejny raz o kontakt. nie rozumiem tego i nigdy nie zrozumiem. i tyle

Gość MEE TOO
DO OLLANA:NO KOCHANA JA MAM IDENTYCZNIE I TEZ NIE WIEM DLACZEGO???PYTAłAM SIE CZY KOGOS MA A ON,ZARZEKA SIE ZE NIE.CODZIENNIE OBIECUJE SOBIE,ZE JUZ DO NIEGO NIE NAPISZE I CIAGLE TO JA ZACZYNAM PIERWSZA SMSA..

Nie piszcie, nie upokarzajcie się. Jeszcze wrócą na kolanach :classic_cool: Poza tym nie ma co płakać za durniami, którzy nie potrafią szczerze porozmawiać i powiedzieć o co chodzi.

Gość OLLANA
ja nie upokarzalam sie, ael chodzilo mi o zwykle jedno zdanie wytumaczenia co sie nagle stalo. a on nic. juz nie pisze (od 24 godzin ;)) i nie mam zamiaru. chodze jak lwica koło telefonu ale nie mam 16 lat, zeby wariowac i ostatecznie zrobic z siebie idiotke. fatalnie sie czuje szczerze mowiac

Gość OLLANA
ide obciagnąć z połykiem mojemu psu burkowi .Zegnam :P

Gość OLLANA
to powyzsze nie ja pisalam tylko jakis duren

Gość MEE TOO
ROZUMIEM,ZE TO OSTATNIE SFORMUOWANIE JEST OD TEGO PARSZYWEGO PODSZYWACZA-DEBILA.A NIE OD PRAWDZIWEJ"OLLANEJ"

Gość OLLANA
ludzie potrafia byc nienormalni --> to do osby, ktora wziela mi nicka i napisala taki shit

Gość .kropka.czerwona.
oj dziopeczki, miałam dokładnie to samo! to straszne przez to przechodzic. u mnie minął ponad rok od tego jak mnie olał... bylismy zaledwie na 1 randce, i bawiliśmy sie naprawde super. nie wiem co sie stało i sie juz pewnie nigdy nie dowiem.. mam nadzieje ze kiedys tez sobie tak pocierpi jak ja przez niego!!!! 😠

Gość OLLANA
mee too, to zdanie jest wlasnie od debila - rece opadaja...

Gość MEE TOO
PRAWDZIWY KSIAZE-JESTES SUPER!!DZIEKI!!

Gość pan. L.
😠

Gość OLLANA
hhmmmm, sorki, ale po jednej randce to facet ma prawo olac. co prawda nie swiadczy to najlepiej o nim, ale skoro niewychowany to nie powie, ze to nie to. u mnie nie byla to jedna randka. w szafie sa jego rzeczy, a w lazience kosmetyki....

Gość OLLANA
ja nie połykam na pierwszej randce tylko drugiej .NAjlepsze jest końskie nasienie .SZczególnie jesli wziąść konie arabskie łyknęłam zwycięzycy pardubickiej .Co za okaz .Ale sie rozmarzyłam mmm...

Gość OLLANA
ty sluchaj. odczep sie. o co ci chodzi???

Gość OLLANA
sluchajcie chetnie bym z wami pogadala ale jakis swir sie podszywa pode mnie wiec wylogowouje sie. i co debilu-masz satysfakcje?

Gość OLLANA
nie umiem sie odczepić od knagi konia czystej krwi arabskiej .Wiec moze odczepisz sie ty w końcu?

Gość MEE TOO
DEBILU JEDEN,PODSZYWACZU SKONCZONY PALANCIE:IDZ DO SWOJEGO KONIKA NIECH CIE W KONCU PORZADNIE WYGRZMOCI,ZEBY CI SIE W GLOWCE POUKLADALO ZOOFILU SKONCZONY!!!!!!!1