Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomunio

Mala rada

Polecane posty

Gość Tomunio

Moja dziewczyna zawsze konczy brac talbetki anty. we wtorek ostatniego tygodnia zazywania,, w ten sam dzien gdy konczyla brac tabletki zaczela zazywac antybiotyki. Kochalismy w srode i czwartek.. w sobote zawsze miala okres.. niestety w tym przypadku okresu w sobote nie ma... czy jest mozliwosc ze w tym okresie doszlo do zaplodnienia ?? i brak okresu jest spowodowany ze dzidzia w drodze ??

Gość radunia
Niestety jest to możliwe...

Gość Tomunio
HEY NO ODPISZCIE PLIS!!!

Gość Tomunio
RADUNIA ale przeciez komorka jajowa nie zostala wyprodukowana.. czy sie myle ??

Gość tak moze byc ..
jak sie zaczyna brac antybiotyk nalezy zabezpieczac sie dodatkowo, a ze to jeszcze jest to w okresie przerwy ale czy to juz od razu ciaza to trudno powiedziec ze na 100% tak moze byc, znam 2 kolezanki co przez antybiotyk wpadly z drugiej strony z jakiej grupy jest antybiotyk - na ulotce z tabletek anty sa wyszczegolnione a tak w ogole to antybiotyk moze przesunac termin okresu wiec glowa do gory jutro powinien byc :D dodam ze sama z powodu antybiotyku pol roku temu tez sie wydenerwowalam :D ale dzidzi brak :) pozdrwaiam

Gość tak moze byc ..
hm teoretycznie nie zostala wyprodukowana ;)

Gość Tomunio
Moje kochanie bierze REGULON a antybiotyk jest z grupy amocyklin.. w regulonie nie ma tego antybiotyku dopslownie jest natomiast penicylina a przeczytalem ze amocyklina to jakas pochoda penicyliny... i mam mieszane uczucia..

Gość Tomunio
Piszczcie jak mozesz czekam na konkretne i prawdziwe wiadomosci bo nie zasne dzis ..

Gość lulka254
nie martw sie to na pewno przez antybiotyki mnie opoznil sie okres o8 dni

Gość Tomunio
Dzieki lulka mam nadzieje ze masz racje bo powoli sie stresowalem i mam nadzieje ze to tylko opuznienie okresu jest spowodowane przez antybiotyk a nie przez dzidzie :*

Gość radunia
Dziewczyny mają rację - to nie musi być ciąża ale niestety może. Musicie się niestety uzbroić w cierpliwość - czas pokaże. Bo na test to też za wcześnie. Trzymam kciuki. :)

Gość radunia
Poza tym to ża zawsze miała w sobotę nie oznacza że nie może się nic przesunąć. Ja też zawsze przy tabletkach miałam w sobotę a kiedyś dostałam późno w niedzielę, a nie brałam żadnych antybiotyków ani nic. Więc spokojnie, poczekajcie.

Gość TOMUNIO
dzieki za wsparcie

Gość TOMUNIO
kurde okresiku dalej nie ma chyba jutro posle ja do ginka..

Gość makis
Okres ma się pojawić w 7 dniowej przerwie jeśli po niej go nie ma to wtedy należy się martwić a z drugiej strony antybiotyk też mógł spowodować przesunięcie się okresu a nawet jego zanik, bądź bardzo sladopwe krwawiwnie. Jak by nie patrzeć to 21 tabletek jest wziętych i nic nie powinno się stać warunek 8 dnia przyjąć kolejną tabletkę i jeśli będzie to nadal czas brania antybiotyku to zabezpieczać się dodatkowo, bo antybiotyk o którym piszesz niestety wchodzi w interakcję z tabsami anty.

Gość TOMUNIO
dzieki za wyczerpujaca odpowiedz a wedlug Ciebie duze prawdopodobienstwo jest zajscia w ciaze w tym przypadku ???

Gość TOMUNIO
Makis szepnij jeszcze słowko o tym..