Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aronika

co zrobić by mieć dziewczynkę?

Polecane posty

Gość aronika

czy my tu w ogóle mamy coś"do powiedzenia"?Oczywiście chłopczyk czy dziewczynka najważniejsze by było zdrowiutkie.Chyba oszaleję aż serce mi się kroi kiedy patrzę na dzieciaczki takie maleńkie tak bardzo bym już chciała być mamą.

Gość aronika
wiem że to głupawe pytanie echhh

Gość próbuj przed owulacja
nie w dzien i nie po.

Gość m-a-l-i-n-a
hej widze ze taka sama desperatka jak ja.wyczytalam gdzies, ze na dziewczynke trzeba 2 dni przed jajeczkowaniem.nie wiem na pewno, bo caly czas sie jeszcze staramy

Jak babcie powiadaja, chlopca trzeba \'utrafic\' - czyli najlepiej probowac w dniu owulacji lub tuz przed. A dziewczynka to takie niewymagajace \'zielsko\', co to zawsze sie przyjmie :D. No i mam chlopca poczetego tuz przed ... okresem :D:D:D

Gość agula32
Cześć dziewczyny.Ja nie raz i nie dwa wypowiadałam sie na ten temat.Koleżanka powyżej ma rację,ponoć dwa dni przed owulacją można spłdzić córke ale czytałam też że ważna jest dieta bogata w wapń i potas,trzeba ją zastosować kilka tygodni przed "zaskoczeniem"ale potem trzeba ją odstawić bo na dłuższą metę jest niezdrowa.Ja znam dwa przypadki gdzie to się sprawdziło,tzn.w pierwszym przypadku moja bratow chciała córkę,współżyła dwa dni przed i urodziła córę,a koleżanka chciała syna,współżyła w dniu owulacji no i ma to czego chciała.

Gość agula32
zasada jest taka,jak ktoś chce chłopca to musi się kochać często,dla pewności co drugi dzień.A jeśli dziewczynkę to trzeba zacząć starania powiedzmy gdzieś ok piątego dnia po okresie ale zakończyć dwa dni przed owulacją i zrobić 10 dni przerwy,plemniki są wystarczająco słabe że męski szybciej zginą bo z natury są słabsze,a żeńskie mają duże szanse na dotarci do celu.

Gość agula32
ale ta zasada obowiązuje te kobitki które mają regularne cykle.