Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tweety2006

Co robic?wyjechac czy zostac?

Polecane posty

Jestem w zwiazku 2 lata,on jest obcokrajowcem,karierowiczem,czlowiekiem mega ambitnym.Kocham go bardzo i wiem,ze on mnie tez...ale od pewnego czasu cos nie gra...On zaczyna mnie atakowac na drodze mojego zycia osobistego- tego,ze choc skonczylam studia z honorowym dyplomem-to zatrzymalam sie na pracy, ktora jest \"praca tymczasowa\"(bo to dzialalnosc gospodarcza),nie wiem co chce robic i osiagnac w zyciu,nie pne sie coraz wyzej zawodowo....Do tego dochodzi jego powrot do kraju(poludnie) i rozmowy na temat mojego wyjazdu z nim..Nie znam jezyka,nie mam formalnej pracy ktora moglabym przeniesc badz kontynuowac tam..i nie wiem czy w ogole powinnam wyjechac?Bo skoro tu nie spelniam jego\"oczekiwan\"..to jadac z nim przeiez bede ciezarem..??Bardzo go kocham ,ale i bardzo sie boje tego wyjazdu...choc z drugiej strony wiem,ze jak nie pojade, to bede bardzo zalowac,ze nie sprobowalam...nie walczylam.... Co o tym myslicie?czy ktos mial podobny dylemat..?

Gość pomylilo Ci sie forum..

A do jakiego kraju jeśli można spytać?Niezależnie od tego, ja na Twoim miejscu może nie tyle zrezygnowałabym z tego pomysłu całkowicie, co wstrzymała się z pewnością na jakiś czas.Sama nie masz pewności co do słuszności swojej decyzji a to też o czymś świadczy.

powiem tak kto nie ryzykuje ten nie ma z zyciu trzeba ryzykowac jezyka sie z czasaem nauczysz a i praca jakas albo nowe perspektywy pojawic sie moga nieoczekiwanie wrocic do kraju zawsze mozesz ale juz wyjechac z niego nie wiec pozdrawiam i zycze duzo pomyslnosci bedzie dobrze przeciez kochasz go a on Ciebie w pewnym sensie to tez sprawdzian dla Was obojga trzymam kcikuki:)