Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ula.26

Dwa pytania do facetów......oral

Polecane posty

Gość ula.26

Ma pytanko... w zasadzie dwa Co wolicie? Lizanie po jajkach czy lodzika??? A przy lodziku wolicie jak sie GO lize czy ssa? A moze jakies inne macie ulubione pieszczoty?

Gość ula.26
Ja nie pytam JAK ROBIC LODA.... :) tylko co lepsze....

Gość i znowu to samo
to spytaj SWOJEGO partnera

Gość ula.26
Pytałam kiedys, ale nie wiedział co wybrać. Jesli nie potrafisz odpowiedziec na to pytanie to nie udzielaj sie i opuść ten topik. Nie jest mi potrzebny twoj cynizm. Zadałam konkretne pytanie i czekam na opinie konkretnych facetów, którzy wiedza co wolą. Nie rozumiem ludzi co wchodzą na topiki udają mądrzejszych niz są i potrafią tylko na innych patrzec z góry.

Gość i znowu to samo
kazdy facet lubi urozmaicenia - wiec, eksperymentuj, obserwuj reakcje, wyciagaj wnioski jesli zakladasz temat, ktory przewija sie tu notorycznie, musisz sie liczyc z roznymi reakcjami gdyby moja dziewczyna pytala sie innych facetow jak wola... nie wiem do jakich wnioskow bym doszedl nie obrazilem Cie, tylko dalem rade, nausz sie czytac zanim obrazisz innych ludzi, bo na razie zbyt pochopnie wyciagasz wnioski

Gość kolo765765
ja lubie zmiennie , czyli lizanie fjuta , potem chwile ssanie , potem lizanie jajek i tak wkółko obojętne w jakiej kolejności ;)

Gość ula.26
Ok... wieeeem, ze najlepiej urozmaicać. Zapytałam tak z babskiej ciekawości co jest fajniejsze dla faceta. Moj mi kiedys powiedział ze jest mu obojetnie bo wszystko jest odlotowe, ale chyba najbardziej lubi loda. Jednak po jego reakcjach widze ze chyba lizanie jajek wiekszy odlot powoduje. Zgłupiałam:) dlatego załozyłam topik

Gość A ja nie lubie
lizania jaj bo to sa za silne bodzce graniczace z bolem . Nie potrafie Ci tego uczucia opisac bo nie masz jaj :P Natomiast uwielbiam jak partnerka lize i ssie GO :) Powinnas to robic na przemian ale jak partner juz jest blisko mety to jednak lepsze jest ssanie i dociskanie GO jezykiem do podniebienia rownoczesnie :)

Ja też jestem zdania, że obie opcje są wporzątku. Gdy bedziesz robić to na zmianę i spokojnie to na pewno oszaleje z rozkoszy!

Gość vcxre
dziwne pytanie.Przeciez robiąc loda mozesz jednoczesnie bawic sie ręcznie jajkami?

Gość gość
moj facet nie lubi lizania jajek...jak widac nie da sie uogolnic.

Gość vcxre
wiekszosc lubi.Ale lizanie wydaje sie mało pobudzające .Jak juz to ssanie albo pobudzanie ręką.

Gość nert
ja wole jak kobieta mi siada na jajkach.kłade je na stół a ona na nich siedzi.To sa doznania

Gość nrey
to jest chyba czesc ciała z którą można najwięcej robić róznych rzeczy.

Gość nooooo
moj ma największy odjazd kiedy go lize pod jajkami - miedzy odbytem a jajkami

Gość a jak poznac ze facet juz
jest bliski konca?? i aby uniknac tego aby skonczyl w moich ustach... czy da sie to przewidziec??

Gość jous
to ze facet dochodzi poznasz z obserwacji jego zachowania, chyba ze jedynym dzwiękiem jakim wydaje jest głębokie westchnienie po orgaźmie:P