Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lemiraa

zaczynam nienawidzic facetów

Polecane posty

Gość lemiraa

..albo zdradzają hm..chyba 99%, ale szukają jedynie przygod ,lub 2 lata zwiazku przekreslają jednym smsem ...moge miec kolegow..i mam ich sporo ale chyab nigdy juz nie bede w zadnym zwiazku, przysiegam!:(

Gość 99 procent facetów
no cóż...zdarza się

Gość najpierw zmien myslenie
bo z taka postawa to daleko nie zajedziesz :(

Gość lemiraa
..i może lepiej ,ze nigdy nei miałeś dziewczyny ...moze łatwiej sie zyje jesli nei ejst się z zwiazku , pozatym żadnej nie skrzywdziles:P

Gość lemiraa
najpierw na jaką mam zmienic??? mysle ,ze teraz dopiero mam dobrą postawe..patrze realnie i oceniam to co widze.

I to jest przykre w tym wszystkim ze faceci nie staraja sie nas zrozumiec nie licza sie z naszymi uczuciami nie mowie nie wszycy sa tacy ale wiekszosc.Coraz czescie dochodze do wniosku ze nie warto im wierzyc i jezeli rozpadnie sie moje malzenstwo to chyba nigdy nie wpakuje sie w zaden zwiazek na stale.Moze na krotka chwile tak zeby pobyc z kims zeby nie stac sie zgorzknialym do konca zycia.To smutne ale prawda jest taka ze ufa sie do konca osobie na ktorej nam bardzo zalezy az tu nagle strzal z otwartej piesci i wszystko to co budowalismy burzy sie .